Konu
:
Milli Görüş Camiasının Ve İslami Kuruluşların Hocaefendiye Duyduğu Öfkenin Nedenleri
Tekil Mesaj gösterimi
06-14-2010, 00:09
#
15
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
M--U--R--A--T
Nickli Üyeden Alıntı
hacı; Furkanca bakış doğru söylüyor. fethullah gülen hocaefendinin başörtüsü yasağı için
"başörtüsü takmayanlar dinden çıkmaz"
şeklinde bir açıklaması oldu. bence hangi ortamda hangi tarihte söylenmesi önemli değil. bu konuda eğer müşkül durumdaysanız en kötü ihtimalle sessiz kalmanız gerekirdi. o zaman müşkül durumdaydı diyelim şimdiki israil saldırısı için ne demeli?
ayrıca hocaefendinin Erbakan hakkında söyledikleri de çok ilginçtir. yaklaşık 2 hafta önce bu konuyu forumda paylaştım. "
Fethullah Gülen'in Erbakan Pişmanlığı"
adlı bir haber vardı. Gülen açıklama yapmıştı. Erbakan'a başbakanlığı bırak dediğim için pişmanım diyordu. bahsi geçen habere ulaşmak için
http://www.akpartiforum.com/fethulla...Emanl%FD%F0%FD
muratcim bende biliyorum hocaefendinin o aciklamayi yaptigini ama arkadas aciklamanin 28 subat sürecinde söylendigini aktardi bende diyorum ki o aciklama basörtüsü sorunu basladigi zamanlarda yapilmistir.
aciklama gayet halis niyetli "ilim cindede olsa alin" diye buyuran dinimizin ilime verdigi öneme binaen önünüze engeller cikarilyiorsa sizde ehveni seri tercih edebilirsiniz..
biz erkegiz o yüzden bize hersey kolay ama söyle bir durum var su anda ünv tede okuyan binlerce kapali bayan var onlarin önünde iki secenek var ya peruk, vb leriyle okullarina gidecekler yada okumayacaklar..
senden empati yapmani istiyorum ve bana hangi tercihi, nicin tercih ettigini söyler misin?
Mavera
Açık Profil bilgileri
Mavera nickli üyeye özel mesaj gönderin
Mavera - Daha fazla Mesajını bul