![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
ayrıca hocaefendinin Erbakan hakkında söyledikleri de çok ilginçtir. yaklaşık 2 hafta önce bu konuyu forumda paylaştım. "Fethullah Gülen'in Erbakan Pişmanlığı" adlı bir haber vardı. Gülen açıklama yapmıştı. Erbakan'a başbakanlığı bırak dediğim için pişmanım diyordu. bahsi geçen habere ulaşmak için http://www.akpartiforum.com/fethulla...Emanl%FD%F0%FD |
||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Sayın Rizelii,
Bana koşulsuz birinin arkasından gitme diyorsunuz, ama size baktığımda cemaatla ilgili en ufak bir eleştiriyi bile haksız çıkarma çabası içine giriyorsunuz... Konu unnamed tarafından (06-14-2010 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
#13 |
![]() Sorularınızın cevapları 1-) http://www.sinoppostasi.com/content/view/2455/49/ Başörtüsü fürüattır sözü 28 şubatın en acımasız döneminde söylenmiştir. Ve cemaat mensuplarından bazıları ilim için diyerek başlarını açmışlardır. 2- ) Fethullah gülen hocaefendinin yalçın doğana 28 şubat döneminde verdiği mülakata ve düşüncelerine ulaşmak için http://tr.fgulen.com/content/view/1463/154/ 3- ) Fethullah gülene 28 şubat destekçisi demedim demediğim bir şeyi soramazsın ![]() 4-) O konuda bir malumatım yok fakat milli görüş camiası said nursi hazretlerini çok sever onun için etkinlikler düzenlerler fakat hocaefendiden nefret ediyorlar. Bana göre nefretlerinin nedenleri yukarıdaki 3 maddeden ötürü Umarım tatmin olursun ![]() |
|
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() kesinlikle katılıyorum. İsrail saldırısı sonucunda şehitlerimiz için "ölü" ifadesini kullanan cemaatin medyasını eleştirince bana da dediklerini bırakmadılar. eleştiriye tahammül etmek önemli bir vasıftır. |
||
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
aciklama gayet halis niyetli "ilim cindede olsa alin" diye buyuran dinimizin ilime verdigi öneme binaen önünüze engeller cikarilyiorsa sizde ehveni seri tercih edebilirsiniz.. biz erkegiz o yüzden bize hersey kolay ama söyle bir durum var su anda ünv tede okuyan binlerce kapali bayan var onlarin önünde iki secenek var ya peruk, vb leriyle okullarina gidecekler yada okumayacaklar.. senden empati yapmani istiyorum ve bana hangi tercihi, nicin tercih ettigini söyler misin? |
||
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Size tek sorum olacak, Gülen verdiği bu mesajdadamı haklıydı? |
|
![]() |
#17 |
![]() perukla gidilmesini tercih ederim elbette. zaten okumaya okumaya bu hale geldik.
|
|
![]() |
![]() |
#18 | ||
![]() Alıntı:
analiz diye konu açılan yanlış tespitleri ortaya çıkaran ben, cevaplarıma yanıt ver-e-meyenler siz, tartışma üst seviyede mi olacak yoksa yuvarlak konuşup genellemelerle tartışmayı gölgede bırakıp birbirimize suçlamaya mı başlayacağız? cevap bekleyen yanıtım burda sizleri bekliyor. Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Sorunuzun cevabını 1. sayfadaki cevapta vermiştim rizzeli
![]() |
|
![]() |
#20 |
![]() Birincisi sorunun muhatabı ben değilim Furkan, analizleri yapan kendisi... Kendinize göre analizler yanlış, bana göre yapılan analizlerin eksiğide olsa doğru. Ne sizi nede baskasını suçlamaya yada böyle bir adım atmaya ne benim nede başkasının hakkı yoktur. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|