Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-14-2010, 23:47   #1
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sistemin laik olması beni bağlamadığı için din kültürü dersinde bir yanlışlık görmüyorum...
senin dediğin sistem son derece güzel muhteşem olur ama olmuyor diye eldekinide kaybettirmemiz hoş olmaz...
lisede muhteşem bir din kültürü hocam vardı cesur bir adamdı müfredat dahilinde 5-10 dakika ders işler geri kalanında sorularımızı cevaplardı...Ben hiç bir sıkınıtısını görmedim aksine son derece faydalandım...
herkes senin kadar nasipli olamliyor yani herkese öyle hoca denk gelemiyor.. biz ne hocalar gördük ki din dersinden börtü, böcekden bahsediyor! zaten müfredatta öyle buyurmuyor mu ;)..
ben secmeli ders olmasindan yanayim he diyorsan secmeli olursa ragbet görmez diye buda yanlis bir tesbittir hangi aile(asiri aleviler) cocugunu din egitimden muaf tutmayi isterki..
mesela benim esim islam dersi ögretmeni ve ögrencilerinin aileleri arasinda dinle, diyanetle alakasi olmayan, kiblenin neresi olmadigini bilen cok sayida insan var ama buna ragmen cocugunun dini egitim almasi noktasina egiliyorar "ben ögrenemedim, cocugum ögrensin" mantigini güdüyorlar!

Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder