|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
ben secmeli ders olmasindan yanayim he diyorsan secmeli olursa ragbet görmez diye buda yanlis bir tesbittir hangi aile(asiri aleviler) cocugunu din egitimden muaf tutmayi isterki.. mesela benim esim islam dersi ögretmeni ve ögrencilerinin aileleri arasinda dinle, diyanetle alakasi olmayan, kiblenin neresi olmadigini bilen cok sayida insan var ama buna ragmen cocugunun dini egitim almasi noktasina egiliyorar "ben ögrenemedim, cocugum ögrensin" mantigini güdüyorlar!
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
e işte konuya ilk yazdığım mesaj ortada... müfredat düzeltilsin hocalar biraz cesaretlensin no problem.. ben niye rağbet görmesin diyeyim benim demek istediğim müslüman bir ülkede neden din kültürü dersi seçmeli olsun... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() peki söyle diyeyim benim yasadigim ülkede hristiyanlar cogunlukta ve din dersleri secmeli ki bu bütün avrupa ülkeerinde gecerli.. gerci onlarla söyle bir nüans farkimiz var onlar asimile olmus bir dinin egitimini vermekte zorlaniyor yani inandiriciklarini kaybediyorlar ki o yüzden halkin yüzde 30 u kendini "ateist" olarak tanimliyor.. bakiniz secmeli demek hic verilmeyecek anlamina gelmiyor ki Allah askina zorla verilen hangi egitim basariya ulasmistir bana bir örnek verin!.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|