Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2010, 19:28   #4
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
_SoN_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu yönetimde tek dava adamı sen vardın senide görevden almışız,gerisi tırıvırı !

_son_ teknik görevliymiş yetkisi olmadığı halde görevden almışmış!

Yahu sen baştan sona kadar kendinle çelişiyorsun,_son_ madem teknik görevliydi,başka yetkisi yoktuda neden al beni görevden istişareyi bekleme diye mesaj attın ?

Bu forumda benim yetkimi ve ne iş yapcağımı sorgulamaklamı dava adamlığı yapacaksın,bu şekildemi kendinin dava adamı olduğunu bizimde boş işlerle uğraştığımızı iddaa edeceksin.

Madem yetkilerimi biliyorsun ve aştığımı düşünüyorsunda neden şikayet etmedin,gereğinin yapılmasını istemedin,forumda şikayet bölümü yokmudur ?

Bu anlam karmaşasına son vermek için yazayım,yöneticilik yaptığım yerde yetki tartışmasının yapıldığı bir ortamda çalışmam.Burada görevi kabul etmemin tek nedeni,yetki sınırlamamın olmamasıdır.Forumda olağan üstü her durumda her konuda yetki sahibi olduğumu ve yaptığım her işlemi üst yönetim adına yaptığımı bilmenizi isterim.

QForum son zamanların en iyi yönetimine ve düzenine doğru gitmektedir.Bunun aksini iddaa edenler somut delillerle şikayette bulunabilirler.Gereğini yaparız.
Evet forum son zamanların en iyi yönetimine ve düzenine gitmektedir bu yüzden forum ölüyor görmüyorsunuz ?

Konu EZEL tarafından (11-28-2010 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır