|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Şu yönetimde tek dava adamı sen vardın senide görevden almışız,gerisi tırıvırı ! _son_ teknik görevliymiş yetkisi olmadığı halde görevden almışmış! Yahu sen baştan sona kadar kendinle çelişiyorsun,_son_ madem teknik görevliydi,başka yetkisi yoktuda neden al beni görevden istişareyi bekleme diye mesaj attın ? Bu forumda benim yetkimi ve ne iş yapcağımı sorgulamaklamı dava adamlığı yapacaksın,bu şekildemi kendinin dava adamı olduğunu bizimde boş işlerle uğraştığımızı iddaa edeceksin. Madem yetkilerimi biliyorsun ve aştığımı düşünüyorsunda neden şikayet etmedin,gereğinin yapılmasını istemedin,forumda şikayet bölümü yokmudur ? Bu anlam karmaşasına son vermek için yazayım,yöneticilik yaptığım yerde yetki tartışmasının yapıldığı bir ortamda çalışmam.Burada görevi kabul etmemin tek nedeni,yetki sınırlamamın olmamasıdır.Forumda olağan üstü her durumda her konuda yetki sahibi olduğumu ve yaptığım her işlemi üst yönetim adına yaptığımı bilmenizi isterim. Forum son zamanların en iyi yönetimine ve düzenine doğru gitmektedir.Bunun aksini iddaa edenler somut delillerle şikayette bulunabilirler.Gereğini yaparız.
![]() |
||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum. Birkaç ay öncesi ile bugün arasında olumlu anlamda fark olmadığını kimse söyleyemez. Ara sıra bazı nedenlerden bir süreliğine burada bulunamayan yöneticiler olsa da bu durumun abartılacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Herkes görüşlerini, düşüncelerini yazmaya devam etsin bu başlık altında. Emin olun yazdığınız hiçbir şey artık boşa gitmiyor. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
orda milleti asarım keserim derken güzeldi, senin lafının altında kalmaktansa bu forumdan giderim daha iyi... yerinizi ve kim olduğunuzu iyi belleyin... şikayet etmedim mi? bu konu hakkında konu açılmadı? gelip o konuyu kitleyen yine sen olmadın mı? farkındaysan benim yetki gibi bir egom yok, zamanlama için soruyorum? başka günmü kalmadıda o gün aldın? nerde istişare? 3 kafadar birleşip istişare yapmışsın... forum neye göre en iyi yönetim kadrosuna kavuşuyor? köörler sağırlar birbirini ağırlar.. hadi bakalım... |
||
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Konu EZEL tarafından (11-28-2010 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
zamanında yapılanın aynısı yapılacak.. kafadarlar birleşip açacaklar forum... kim kalacak o zaman merak ediyorum... artık yönetim birbirlerinin mesajlarını düzenler siler... birbirlerini banlarlar... |
||
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Yalan mı ha yalan mı? =D Bence kim kalacakı bir tarafa bırakıp tekrar forum hakkında neler yapılabilir konusuna odaklanalım ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
söylede bilelim? dataların silindiği günü çok iyi hatırlıyorum... bana öğretmeyin bu forumu... ne kadar pisliklerin döndüğünü bu forumda en iyi bilenlerdenim... |
||
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Birbir foruma geldi tekrar!!! kimse üstüne alınmasın diyorsun ama hem söyleyiş tarzın ile hemde cümle itibari ile cevap hakkı doğuruyorsun. Neyse bunu tartışmayalım şimdi... Ama gerekirse konuşuruz... Ben karşı forum açanlardan değilim ama sonradan ona katılanlardanım ve sebepler ve sonuçların şu anki durum ile uzaktan yada yaskından zerre alakası yok. Alakasız laflar etmeyelim mümkünse ;) |
||
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
burada suan hersey dört dörtlükmü hayir ama artik eskiden ders cikardigim icin bazi seyleri umursamiyorum, abartmiyorum burada sadece gerektigi kadar kaliyor, gerekli yorumlari yapiyor, cekip gidiyorum.. |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Şimdi Son arkadaşım bu kadar şartlarına rağmen sana bu yetkiler verilmiş ise bize bu hakları hak etmeni gerektirecek meziyetlerini bilmek isteriz... Seni bu forumda doğru dürüst tanıyan fazla insan yoktur... Bize bu kadar hak talep etmeni gerektirecek özelliklerini bir sayarmısın, bizde emek verdiğimiz bu forumda en yetkili mercinin kim olduğunu tanıyalım ve bizde karar verip ona göre hareket edelim, acaba gerçekten bu kadar yetkiyi hakediyormusun... |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|