![]() |
#1 |
![]() Benim the exorcist(1973)...
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben zihnimi karıştırırsam çok fazla bulurum ama şimdi direkt olarak aklıma gelen, Tepenin Gözleri (1).
Gece evde tek iken, ve sinema sistemiyle izliyordum.. Hem sesler hem nebileyim tuhaf tuhaf efektler yarısına kadar izleyebilmiştim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() fredy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ya ben the exorcist i unutamam valla...çok iyi hatırlıyorum onu izlediğimde evde karanlıkta salondan koşarak geçiyordum falan :D:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Korkunç demedim ki.. Ama ses efektleri çok fena
![]() Ayrıca gerilimi had safhada bi film.. Şu arabalarının lastikleri patlayınca adam o benzinciye gidiyor ya. Orada evin içinde adamı bulamayıp mutant çocukları gazete küpürlerinde gördükten sonra dışarı çıkıp tam gidecekken o adamın kendini vurduğunu görüyor bide.. Tam kaçacakken de babba babba sesleri geliyor ![]() Tammmm arabaya biniyor.. Ses daha yakından geliyor.. Tammmm arabayı çalıştıracak, bakıyor ki ses arkasından geliyormuş. Kafaya güm :D ![]() ![]() Ya gece gece hemen çıkarmıştım filmi.. Öğlenleyin izlemiştim gerisini ama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bana bi korku filmi izletin ondan sonra hüseyin bold u 100 metrede bakın nasıl perişan ediyorum... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ehuhehehhehe :D:D:D:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |