AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-22-2009, 10:16   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Son 50 yıllın en büyük Türk lideri kim?
Liderler.net isimli internet sitesi son 50 yılın Türk liderinin kim olduğu şeklinde bir anket başlattı. Merhum Cumhurbaşkanı Özal ile Erdoğan 11 kişilik listenin zirvesinde

Son 50 yılın en büyük çıkışını Özal ve Erdoğan yaptı" Bu sözler, Milli Eğitim eski Bakanı Hasan Celal Güzel'e ait. Güzel, son 50 yıl içinde Türkiye'de iki devlet adamının büyük çıkış yaptığını belirterek bunlardan birinin rahmetli Turgut Özal diğerinin de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Pek size göre son 50 yıllın ne büyük Türk lideri kim? Liderler.net’in yaptığı bir ankete göre bu listenin başında da Özla ve Erdoğan var...

İşte anketin ilk sonuçları:

(Haber 7)

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-22-2009, 10:59   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Benim oyum Sayın Prof.Dr.Necmettin Erbakan'dan yana.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 13:12   #3
Kullanıcı Adı
KöksalAynalı
Milletin Adamları kitabını okumanızı tavsiye ediyorum orada daha açık bir şekilde görürsünüz son 50 yılın hatta Mustafa Kemal Atatürkten sonra en büyük Türk liderin kim olduğunu anlarsınız
Alt 04-22-2009, 14:47   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
KöksalAynalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Milletin Adamları kitabını okumanızı tavsiye ediyorum orada daha açık bir şekilde görürsünüz son 50 yılın hatta Mustafa Kemal Atatürkten sonra en büyük Türk liderin kim olduğunu anlarsınız
Milletin Adamları tekil değil çoğuldur. Yani bir tek kişiden bahsetmiyor diye biliyorum. (Menderes, Özal, Erdoğan)

Yanılıyor muyum?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 14:54   #5
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
henüz kimse değil 50 yılda en büyük lider olmak kolaymı en büyük lider olmak
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 14:58   #6
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Recep Tayyip Erdoğan...
Alt 04-22-2009, 15:03   #7
Kullanıcı Adı
Yıldırım
GÜNLÜK GİRENİ ÇIKANI BELLİ BİR SİTE...KİMSE TANIMIYOR BİLE....KAÇ KİŞİ OY KULLANMIŞKİ BU SONUÇ ORTAYA ÇIKMIŞ...
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-22-2009, 15:12   #8
Kullanıcı Adı
Cerrah
Ak Partili olduğum için demiyorum ama 1. Recep Tayyip Erdoğan olmalı idi.
Alt 04-22-2009, 15:27   #9
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
büyük lider olmak eksikleri tamamlamaktır hala eksikler cözülmedi
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2009, 03:13   #10
Kullanıcı Adı
hortla1k
Arkadaşlar lütfen yaa...Neye göre kime göre büyüklük...Bende ak partiliyim ama çığırtganlık yapıcak kadar üst düzey icraatlar yok daa...Sadece oy oranlarında asırı bir yükseklik var ve ben bu oy oranlarının belirli bir kısmının da hizmetle alakası olduğuna inanmıyorum...Neden derseniz Muhafazakar kesim Chp ye oy vermez Mhp yle fikirler örtüşmez eee ne kaldı geriye Ak parti birde saadet partisi..Olay bundan ibaret...

Tarih yazan insanlar aranıyorsa 1.Adnan Menderes'tir 2. Turgut Özal 3. Necmettin Erbakan
hortla1k isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)