AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 07-18-2007, 01:00   #1
Kullanıcı Adı
ergin
Standart Erbakan ve Saadetli Kardeşlerim, size sesleniyorum....
Erbakan Hocam Sana Sesleniyorum!
Allah sana uzun ömür versin. Hepimiz birgün öleceğiz. Sen artık seksen küsür yaşına geldin. Bu yaştan sonra arkadan dua okuyacak adamlara zorla beddua ettirtme! Ve üslübunu bir gözden geçir. Çünkü eminim ki, sana birşey olsa en çok Erdoğan üzülür, en çok Gül'ün canı yanar ama bu söylemlerinden sonra bunu dışlarına vuramazlar.

Siyaset saltanat değildir. En büyük yanlışı Fatih Erbakan'ı siyasete sokmakla yaptın. Bu saatten sonra milli görüş diye bir kavramın yşaması için sen gel Numan Kurtulmuş'a bu partiyi devret. Duam sizinle de. Önünde bakanlıklar varken elinin tersiyle itti senin için. Şimdi de kırdığın çamları toplatma bu insanlara.

Seni seviyoruz, ama ne kednine ne de talebelerine ayıp etme.

Sevgili saadetli kardeşlerim! Hocanın yeri gönlümüzde ayrı ama sandıkta gönlünüzün değilde aklınızın sesini dinleyin. Unutmayın sizin saadet partisine verdiğiniz her oy CHP'nin daha fazla millet vekili çıkarmasına neden olacak. Zannetmiyorum ki Ak mı CHP mi denildiğinde CHP diyeceksiniz. Hepimiz aynı pınardan geliyoruz. Bakmayın ayrı denizlere döküldüğümüze.

Sağlık ve selametle....

ergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-18-2007, 01:44   #2
Kullanıcı Adı
pRoff
Güzel yazı ve Numan Kurtuluş hakkında söylediğinin altını çizmek istiyorum.Sn. Numan saadet partisini çoşturur ;)
pRoff isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-18-2007, 01:55   #3
Kullanıcı Adı
ergin
Alıntı:
pRoff Nickli Üyeden Alıntı
Güzel yazı ve Numan Kurtuluş hakkında söylediğinin altını çizmek istiyorum.Sn. Numan saadet partisini çoşturur ;)
Aziz kardeşim!
Siyasetteki marifet hep en üstteki koltukta durmak değildir. Verimli olabildiğin sürece durmaktır. Verim olamadın mı yerine taze kan pompalayacaksın. Taze akyuvar ve alyuvarlara "Sen otur bakayım hocanın eteğinde!" dersen motivasyon, şevk, inanç, istek ve sadakat zamanla azalır.
Saadet partisi cebindekileri önüne koysun ve düşünsün! Neden bu hale geldik? Kasketli Ahmet amcam bile her akşam bu hesabı yapıyor. Ama Erbakan yapmıyor malesef.
ergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-18-2007, 02:01   #4
Kullanıcı Adı
akulkem
Bu konuda AK Partililere katılıyorum. Saadet Partisine oy verecek bir seçmen olarak (çünkü 5 yılda hiçbir milli görüş icraatı göstermediniz en azından d-8 i çalıştırabilirdiniz) Partideki Kutan görüntüsünü istemiyorum.

Sn. Recai Kutan'a saygım var ama olmuyor o yapamıyor. Erbakan her zaman muhteşem ama yaş geldi gezemiyor o evinde otursun yönetime taktik versin nasihat etsin.

Pırıl pırıl insanlar var genel başkan olabilecek
Sn. Numan KURTULMUŞ
Sn. Mete GÜNDOĞAN
Sn. Mehmet BEKAROĞLU
...vs
akulkem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-18-2007, 02:05   #5
Kullanıcı Adı
murselyavuz
Bizim yılardır bağırdığımız nokta budur işte!!
Gül'ün haykırışıyda buydu, Arınç'ın haykırışıda buydu!
Ancak maalesef ''siyasette saltanat'' kavramını tamamen içine hapsetmiş insanımız...
Sanırım yılların verdiği bir gelenek olsa, liderin ölmeden değişemiyeceği inancı!
Lider değiştirmemiz için, liderin ölmesini bekleyişimiz getirmedi mi bizi bu noktalara!
murselyavuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-18-2007, 02:17   #6
Kullanıcı Adı
murselyavuz
Ertuğrul Günay2ın Erkan Mumcu kadar küçük ve alçak bir insan olduğunu sanmıyorum,
zira eğer zaten öyle bir niyeti olsaydı Türkiye'de şu an gerçek manada kuvvetli bir sol alternatife ihtiyacı var bun u göz önünde bulundurarak SHP'nin başına geçseydi
CHP'nin karşısına çok iyi alternatif olurdu...
murselyavuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-18-2007, 12:57   #7
Kullanıcı Adı
Kahan
İnsanalrın verimliliği kitleleri arkasından nasıl suruklediği konusmalarındaki anlam ve oneme uyarılara bakmayıp bunları goz ardı edip sadece bir insanın yasıyla ilgilenmek aciz insanların işidir bırakalım bu tur suni gundemleri icraatlarına bakalım. bu sekilde sadece kaybedersiniz..
Kahan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-18-2007, 15:21   #8
Kullanıcı Adı
saltuk şamil
kardeşim bence yanlış düşünüyosun.dava tek.lider tek.lider yaşadıktan sonra değişemez.bu mantığına hiç uyuyomuyo.erbakan hocam yaşadıktan sonra hepimiz onun hizmetindeyiz inş.Allah uzun ömürler versin.vefat ederse yeni liderimize tabii oluruz.bu bir saltanat değil ayrıca.çünkü siyaseten milli görüşün gelmesi;türkiyenin,ümmeti muhammedin kurtulması için herkes çalışıyor.(doğruyu görenlerin)fatih erbakan da bu davaya katkılar sağlıyo.ama gerçeği gördüğü için,kendi isteğiyle
saltuk şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-18-2007, 17:20   #9
Kullanıcı Adı
tebessüm
Alıntı:
musalla Nickli Üyeden Alıntı
Bir arkadaş da Saadet'in Genel Başkanı olabilecek isimler arasında Sn. Mehmet Bekaroğlu abimizi de saymış...
Ama atladığı bir nokta var...
Mehmet Bekaroğlu yıllar önce Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısıyken Saadet Partisi'nden istifa etti.
Bir aralar Ertuğrul Günay'la bir oluşum kurmaya çalıştı ama Ertuğrul Günay AKP'nin pembe vaatlerine uyarak oraya gitti....

Yani Bekaroğlu'nun Saadet Partisi'yle gönül bağı dışında bir alakası, görevi, sorumluluğu yoktur!

Bilginize...
onun başkan olup olmayacağı tartışılır..(zaten olmaz da neyse)

geçenlerde bir haberde okumuştum..oyunu saadet partisine verecekmiş.."vicdanım saadet diyor" diye bir haberdi..
tebessüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-18-2007, 17:42   #10
Kullanıcı Adı
Ömer_Furkan
ERBAKANDIR İYİDİR HERHALDEE :-\
Ömer_Furkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)