AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-13-2009, 01:49   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Ankaralılar, Gökçek'le nefes aldı!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in özellikle başkent trafiğine yaptığı yatırımlar Ankaralıların yüzünü güldürdü. Onlardan biri var ki dünyada bir benzeri yok.

15 yıl içerisinde 104 köprülü kavşak ve 93 yaya geçidinin yapımını gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi trafiğin nefes almasını da sağlamış oldu.

Muhalefetin ve bazı meslek odalarının şehrin dokusunu bozduğu gerekçesi ile karşı çıktığı köprülü kavşak ve yaya geçitleri 15 yıldır kilit noktalarda inşa edilmeye devam ediyor. 35 günde, 40 günde ve 60 günde yapımı tamamlanarak hizmete sokulan köprülü kavşak ve geçitlerin yakıt tüketimini de azalttığı iddia ediliyor.

Özellikle köprülü kavşakların trafik ışıklarında beklemeyi ortadan kaldırdığını ifade eden Büyükşehir yetkilileri boş yere tüketilen yakıtın da azaldığını belirttiler.

Muhalefetin engelleme çalışmalarına rağmen Ankara’yı trafik sorunundan kurtardıklarını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Murat Karayalçın dönemi ile kendi dönemi arasındaki farkın da bariz olarak belli olduğunu söyledi.

Murat Karayalçın’ın görevde olduğu 1989 – 1993 dönemine oranla bugünkü araç sayısının kıyaslanamayacak biçimde arttığını da ifade eden Gökçek, “Ancak o zaman mevcut olan trafik sorunu bugün ortadan kalktı.

Yaptığımız köprülü kavşaklarla, alt – üst geçitlerle Ankara’ya nefes aldırdık. Birçok projemizi de dava açmak suretiyle engellediler. Buna rağmen Ankara’nın trafik sorunu yok” dedi.

DÜNYA REKORU MU?

2008 yılında bir rekora imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Gar Önü Geçidi’ni 35 günde tamamladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Gar Önü Geçidi 1 Haziran 2008’de hizmete girdi.

60 günde yapılan Ahlatlıbel Köprüsü de Ankara trafiğine nefes aldıran önemli köprülerden birisi.

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-13-2009, 01:58   #2
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
kadir topbaş melih gökçek faruk çelik...bu üç adam tam hizmet adamı..süper adamlar valla..

kadir topbaş ve faruk çelik bizim akraba..faruk çelik yengemin dayısının oğlu...kadir topbaş ise amcamın çocukluktan beri arkadaşı...
genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-13-2009, 01:59   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
yine büyük birlik aklını almış ama...
Alt 02-13-2009, 02:01   #4
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
ya meçhul aslında ben de kararsızım yaw...ak partiden çok yakın akrabalarımız var(ör:faruk çelik-kadir topbaş).. ancak ak parti genel siyaset bazı şeyleri bana uymuyo ya..muhsin yazıcıoğlu da çok iyi adam gerçekten.. bak zaten yerelde ak partiye verecez ancak genel olsa halen kararım değişmedi:BBP..
Alt 02-13-2009, 02:20   #5
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya meçhul aslında ben de kararsızım yaw...ak partiden çok yakın akrabalarımız var(ör:faruk çelik-kadir topbaş).. ancak ak parti genel siyaset bazı şeyleri bana uymuyo ya..muhsin yazıcıoğlu da çok iyi adam gerçekten.. bak zaten yerelde ak partiye verecez ancak genel olsa halen kararım değişmedi:BBP..

isterseniz AK PARTİ'nin size uymayan yanlarını söyleyin ve tartışalım bunları... MUHSİN by i bende severim fakat seçilmesi ne sivas a nede türkiyeye ne kattı önemli olan budur... bak ben sana bir örn verim sn M. YILMAZ RİZE bağms... yaptığı iş sadece şu meclise gidip parmak kaldırıp indirmek... ben rizeliyim YILMAZ'ı iyi tanırım ne düzenbaz olduğunuda iyi bilirim... haa tabiki MUHSİN beyle aynı kefeye koyamam MUHSİN by dürüsttür iyi biridir bencede bu ayrı fakat MUHSİN by de seçildiğinde sadece parmak kaldırıp indirecek o kadar... tek başlarına bişey yapamazlar yani... neyse tabi seçi senin bize saygı duymak düşer...
Alt 02-13-2009, 12:36   #6
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
muhsin yazıcıoğlu nu biraz dha araştır bnce...onun mesut yılmaz düzenbazından çok farkı var..geçen gün dedi ki muhsin yazıcıoğlu:''başbakanımızın davos çıkısı çoki iyi ancak ondan bi isteğim dha var..konyada israilli pilotlar TÜRKİYE tarafından eğitiliyor..bu eğitime hemen bi son verilmeli..yoksa davos çıkısının bi anlamı kalmaz..'' ayrıca bn de son olarak bişey sölemek istiorum:başbakanımız son günlerde milliyetçilik hakkında çok ağır laflar etti ve ben bu sözleri ona hiç yakıştıramadım..başbakanımız benim ona olan güvenimin gittikçe azalmasına neden oldu..benim içn en önemli şeylerden biri milliyetçiliktir ve başbakanımız milliyetçilik konusunda çok atıp tutuyor son günlerde..ona yakıştıramadımm

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)