AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-13-2009, 02:01   #1
Kullanıcı Adı
genç_TÜRK
ya meçhul aslında ben de kararsızım yaw...ak partiden çok yakın akrabalarımız var(ör:faruk çelik-kadir topbaş).. ancak ak parti genel siyaset bazı şeyleri bana uymuyo ya..muhsin yazıcıoğlu da çok iyi adam gerçekten.. bak zaten yerelde ak partiye verecez ancak genel olsa halen kararım değişmedi:BBP..

genç_TÜRK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-13-2009, 02:20   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya meçhul aslında ben de kararsızım yaw...ak partiden çok yakın akrabalarımız var(ör:faruk çelik-kadir topbaş).. ancak ak parti genel siyaset bazı şeyleri bana uymuyo ya..muhsin yazıcıoğlu da çok iyi adam gerçekten.. bak zaten yerelde ak partiye verecez ancak genel olsa halen kararım değişmedi:BBP..

isterseniz AK PARTİ'nin size uymayan yanlarını söyleyin ve tartışalım bunları... MUHSİN by i bende severim fakat seçilmesi ne sivas a nede türkiyeye ne kattı önemli olan budur... bak ben sana bir örn verim sn M. YILMAZ RİZE bağms... yaptığı iş sadece şu meclise gidip parmak kaldırıp indirmek... ben rizeliyim YILMAZ'ı iyi tanırım ne düzenbaz olduğunuda iyi bilirim... haa tabiki MUHSİN beyle aynı kefeye koyamam MUHSİN by dürüsttür iyi biridir bencede bu ayrı fakat MUHSİN by de seçildiğinde sadece parmak kaldırıp indirecek o kadar... tek başlarına bişey yapamazlar yani... neyse tabi seçi senin bize saygı duymak düşer...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)