12-17-2009, 18:35 | #1 |
Mustafa İslamoğlu Siteleri (Canlı yayın, videolar, makaleler, şiirler, soru cevaplar)
Mustafa İslamoğlu Resmi Site Mustafa İslamoğlu'nun kendi sitesidir. Sitede dersler, sohbetler, soru cevaplar, İslamoğlu Kitapları, makaleler, şiirler ve zengin bir içerik var. --- --- --- Mustafa İslamoğlu Sevenleri Forum Mustafa İslamoğlu'nin kurduğu sitede geçmiş Hilal Tv programları, Hilal Tv'nin muhteşem müzikleri, İslamoğlu Hoca'nın sohbetleri, vaazları, şiirleri kısaca Mustafa islamoğlu ilgili herşeyi bulabilirsiniz. Forum tadında bir site. --- --- --- Mustafa İslamoğlu Medya İslamoğlu Hoca'nın Cuma sohbetlerinden vaazlarına, Hilal Tv'deki programlara değin tam bir medya sitesi. --- --- --- Mustafa İslamoğlu Tefsir Dersi (Canlı Yayın) Pazar günleri saat 11:00 - 13:00 arası ve cuma günleri Türkiye saatiyle cuma saatinde canlı yayınlarımız mevcuttur.. Bunun yanında sitede Cuma Sohbetleri, Asya Der Sohbetleri, Esmaül Hüsna Dersleri ve daha sayısız içerik bulunuyor.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-17-2009, 19:29 | #2 |
Eyvallah abicim çok yararlı teşekkürler
|
|
12-17-2009, 20:05 | #3 |
Sağol Furkancım. Bu siteler başlı başına birer derya. Geçen İslamoğlu Hoca'nın, Gazze saldırısı olduğu günlerde Süleymaniye Camii'nde Kunut dualarıyla kılıdırdığı sabah namazını buldum.. Sözün bittiği yerlere götürüyor insanı bu siteler..
|
|
12-17-2009, 21:14 | #4 |
De konu neden geri dönüşüm kutusunda ?
|
|
01-03-2010, 21:01 | #5 |
görüşleri sapık olan birisi bunun tersini iddaa eden varsa sapık görüşlerini isbat ederim...
|
|
01-03-2010, 23:35 | #6 |
Arkadaşlar,konu ile alakası yok belki ama..Sizleri sevdiğim için,sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum..
Milli Görüş'ün taban yönetiminden bir arkadaşı ziyarete gitmiştim iş yerine..Özel konular konuşurken,arkadaşımın kayınçosu geliverdi..Elinde deste deste kitaplar(sonradan sorduğuma göre hep kitap okurmuş)..Neyse;biraz hasbihalden sonra bir konu çıktı..Konuda Cübbeli Ahmed Hocamızın bir Hadis'i Şerif'i hatırlatmasını yaptım,konuya değinerekten..Tam "Cübbeli Ahmed Hocam Hadis'i Şerif'te şöyle buyurulduğunu söyledi"dediğim anda,o kişinin yüzündeki ekşimeyi görmek istemezdiniz..O andan itibaren daha konuşmadı ve bana dedi ki"Sen şu kitapları oku(Mustafa İslamoğlu'nun kitabı idi yazarına baktığımda),sen en doğruları bundan öğrenirsin..Neler öğrenirsin neler ne büyük ilimler var bunda"dedi.. Bende onunla orada oturup konuşmak istiyordum aslında,ama acele çıkmam gerekti.. Anlatmak istediğim şu;başka kaynakların okunmasını istemiyorlar,sadece kendilerinin doğru söylediklerini düşünüyorlar..Yapılan yanlışları söylediğimiz zaman,yanlışı düzeltip insanlara Hakk'ı gösterecekleri yerde,yanlışta ısrar edip körü körüne hem kendilerine hemde yollarından gidenlerine zulmediyorlar.. Okuduğunuz için Teşekkürler.. Konu Ömer Bekir tarafından (01-03-2010 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-03-2010, 23:47 | #7 | |
Alıntı:
Arkadasinizin yapmak istedigi sizleri Cübbeli hocadan uzaklastirmak degil, Islamoglunun kitaplarini okuduktan sonra yaptiginiz degerlendirmeyi yapmanizdir. Zannimca kendinizi o sekilde ayarlamissiniz ki "Islamoglunun her söyledigi denetlenmeli, mutlaka sapik bir bakis açisi içeriyordur" gibi bir mantikla yol alip degerli bir âlimden mahrum kaliyorsunuz. Konu Kur'ânTalebesi tarafından (01-03-2010 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.. |
||
01-03-2010, 23:52 | #8 |
Hayızlı kadın meselesi mi sadece..Peki "hayızlı kadın camiye giremez diyen alimler yahudilere meyletmiştir"diyerek,önce Resulûllah'a(s.a.v),sonra sahabelere sonra evliyalara ve müceddidlere sonra tüm Ehl'i Sünnet alimlerine"yahudilere meyletmiştir"demesini haklı mı görüyorsunuz..
|
|
01-04-2010, 00:04 | #9 | |
Alıntı:
Hadisi Şerif'e gelince arkadaş sizin din anlayışınızı sezmiş onun durumunu çok iyi anlıyorum. Sadece "Hadis" ile olmaz. İmam Buhari'nin, İmamı Azam'ın ne kadar hadisini reddettiğini, kitabına koymadığını biliyor musunuz.. Yine Müslim'le Buhari dahi hadis konusunda ittifak edememiş. Onun için Hadis mevzusu çok hassas bir konu. Günümüzde din anlattığını zanneden birçokları başka şeyler anlatıyoırlar. Mesele temel taşları yerli yerine oturtabilmektir. Bu çok önemli. Yani tarikat kültürü, cemaat taassubu diye dine souklan olmadık şeylerin ayıklanması önemli ve zihinlerdeki tasavvuru olması gerektiği biçiime yönlendirmek önemli. Mustafa islamoğlu'na sadece bunun için dahi müteşekkirim. Mustafa İslamoğlu sohbetlerinde Fethullah Gülen Hoca'dan Mahmut Efendi'den bahseder daha bir alim hakkında ağzından olumsuz laf çıktığı vaki değildir. Ona en çirkin şekilde saldıran giydiği libasla anılı malum zat için dahi -dili kendisine ihanet ediyor- demekten öteye geçmemiştir. Şimdi Mustafa İslamoğlu mu başka kaynaklardan uzak durun, sadece bizi dinleyin diyor. Yoksa Hayrettin Karaman, Nurettin Yılldız, Ali Rıza Demircan, Mustafa Karataş, Ali Bulaç ve daha nice büyük zata saydırıp haklarında ileri geri konuşanlar mı sadece bizi dinleyin diyor. Din tekelciliğinde sizin üzerinize yok yiğidi öldür hakkını yeme şimdi. Herkes kendince doğruyu söylediğini düşünüyor evet onun için - onlar sözleri dinlerler en güzeline uyarlar- bütün mesele budur, tarih boyunca da böyle olmuştur. Böyle ufku açık, beynini kilitlememiş Milli Görüşçüler olduğu için sevindim şimdi bir an hepsini aynı sanmıştım. |
||
01-04-2010, 00:04 | #10 | |
Alıntı:
Islamoglu buna benzeyen bir ifade kullandi; Şâfiî ve Hanbelîler, hayızlı ve lohusanın kirletmemek şartıyla, mescitten karşıdan karşıya geçmesini câiz görürler. Hz. Peygamber (asv)'in Âişe (r. anha)'ye böyle bir izin verdiği nakledilmektedir. (Müslîm, Hayz, I1-13; Nesâî, Tahâre, 172, Hayz, 18; İbn Mâce, Tahâre, 120). |
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
dersleri, kitapları, mustafa islamoğlu, tefsir dersleri, videoları, yazıları, şiirleri |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|