AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyasi Değerlendirme Hükümet, Muhalefet, Cumhurbaşkanı, YÖK, Danıştay,Ergenekon ve gündemdeki diğer bütün siyasi değerlendirmeleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-11-2010, 04:14   #1
Kullanıcı Adı
Orta Dogu
Standart AB'ye girmemizi destekliyormusunuz?
Esselamu aleykum,

Yeni uye oldum umarim dogru yerde acmisimdir bu konuyu. AK Partimizin politikalari icinde katilmadigim bir tek konu var; AB 'ye girme cabalarimiz. Ben buna temelden karsiyim..

Neden mi? Cunku korkarim ki AB 'ye uye oldugumuzda AB bizi tamamen Filistin karsiti, Musluman karsiti ve Israil yanlisi politikalari desteklemeye zorlayacaktir. Bundan eminim, burada Avrupalilar Turkiye'nin Israil'e karsi onurlu durusundan inanilmaz derecede rahatsizlar...

Israil'in veya ABD'nin katliamlarina, savaslarina ve kirli emperyalist politikalarina karsiysaniz, biliniz ki Avrupa halklari sizden kesinlikle nefret edecektir; hatta "dusman" olarak gorecektir.

Iki sorum var musadenizle;

1) Benden baska AB'ye tamamen karsi olan AK Partili kardeslerimiz var mi aranizda?

2) AK Parti secimleri kaybederse, komsularla (Suriye, Lubnan vs.) olan yakin iliskilerimiz hizla gelismeye devam eder mi? Icimizdeki "Batililar" buna izin verir mi??

Degerli fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim, tesekkur ediyorum

Konu Orta Dogu tarafından (06-11-2010 Saat 04:21 ) değiştirilmiştir..
Orta Dogu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-11-2010, 11:23   #2
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
AB ye girmemiz bizim için yeni bir milat olmayacak....standartları yükselen bir Türkiye var şuan.
AB nin tavrı her ne kadar beli olsada biz buradan kazanımlarımıza bakacağız.Bağımlısı değil katılımcisı olacağız.....Olmasa ne olur sorusuna cevap; bir şey değişmez şuan da üyesi değiliz.
komşularla ilişkilerimiz daha da ilerleyerek süreceğine inanıyorum
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2010, 12:47   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Şahsen Ab'ye girmek benim için boş...
Girmesekte olur yani...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2010, 12:52   #4
Kullanıcı Adı
ak sevda
AB ye üye olmak boş bir şey biz tüm dünya ülkeleri ile ilişkilerimizi en üst düzeye çıkarırsak inşallah öyle olur.
O zaman AB türkiyeye üye olmak isteyecektir.
kırk yıldır bizden herşeyimizi almak isteyip bizi yinede kapıda bırakan AB ye girmeyeceğiz.
Şimdi verdiklerimizi daha fazlasıyla almak sırası bizde
AB üyeliğine hayır
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2010, 23:06   #5
Kullanıcı Adı
Orta Dogu
Insallah bizi almazlar, inanin tek umudum bu.. bizde hayir diyecek yonetici yok maalesef.
Alt 06-11-2010, 23:08   #6
Kullanıcı Adı
unnamed
Bence girmemek en güzeli..
Adamlar ekonomik krizle boğusuyor, maşaAllah birde bize bakın...
Devran artık tersine döndü, onlar bizim girmemiz için uğraşsınlar artık...
Alt 06-11-2010, 23:20   #7
Kullanıcı Adı
rizzelli
Sayın Orta Dogu,

Hollanda'da yaşıyorsunuz hoşgeldiniz bu arada.Sanırım Hollanda'da ırkçı,İslam karşıtı,müslumanlara düşmanlık besleyen bir parti var, bu günlerde haberlere çıktı.Yaşadığınız ülkede bu parti oylarını iki katına çıkarmış ve ilkel bir ırkçılıkla politikalarını savunuyor.

AB'ine karşı çıkarken bu partinin ve Avrupa'da yükselen ırkçılık seslerinin etkisi var mı?
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2010, 00:56   #8
Kullanıcı Adı
Orta Dogu
Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Orta Dogu,

Hollanda'da yaşıyorsunuz hoşgeldiniz bu arada.Sanırım Hollanda'da ırkçı,İslam karşıtı,müslumanlara düşmanlık besleyen bir parti var, bu günlerde haberlere çıktı.Yaşadığınız ülkede bu parti oylarını iki katına çıkarmış ve ilkel bir ırkçılıkla politikalarını savunuyor.

AB'ine karşı çıkarken bu partinin ve Avrupa'da yükselen ırkçılık seslerinin etkisi var mı?
Merhaba,

Tabi ki etkisi var, mesele sandiginizdan cok daha vahim maalesef. Avrupalilar'in cok buyuk cogunlugu Turkiye ve Musluman dusmani, tamamen Israil yanlisi, savas ve zulum yanlisi. Emperyalist ve militarist kafa yapisindan asla kurtulmus degiller; tam aksine daha da azginlasiyorlar. Eger yarin ABD Iran'a nukleer saldirida bulunsa (atom bombasi kullansa) Avrupalilarin cogu sevinir. Hicbir sekilde abartmiyorum..

Ayrica, AB' ye ihtiyacimizin olduguna ben inanmiyorum. Yeni gelisen ulkelerle kurulan iliskiler bize daha cok yarar saglayacak. Henuz baslangicinda olsak da yeni bir dunya duzeni kuruluyor..

Konu Orta Dogu tarafından (06-12-2010 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-12-2010, 01:01   #9
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
Orta Dogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ayrica, AB' ye ihtiyacimizin olduguna ben inanmiyorum. Yeni gelisen ulkelerle kurulan iliskiler bize daha cok yarar saglayacak. Henuz baslangicinda olsak da yeni bir dunya duzeni kurulmakta..

ABnin kendine yarari yok bize (Türkiyeye) nasil olacak. Bir sürü ülke borc icinde. Yunanistan basi cekiyor. Euro bitirdi bizi. Olan vatandaslara oluyor.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2010, 01:09   #10
Kullanıcı Adı
rizzelli
Alıntı:
Orta Dogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

Tabi ki etkisi var, mesele sandiginizdan cok daha vahim maalesef. Avrupalilar'in cok buyuk cogunlugu Turkiye ve Musluman dusmani, tamamen Israil yanlisi, savas ve zulum yanlisi. Emperyalist ve militarist kafa yapisindan asla kurtulmus degiller; tam aksine daha da azginlasiyorlar. Eger yarin ABD Iran'a nukleer saldirida bulunsa (atom bombasi kullansa) Avrupalilarin cogu sevinir. Hicbir sekilde abartmiyorum..

Ayrica, AB' ye ihtiyacimizin olduguna ben inanmiyorum. Yeni gelisen ulkelerle kurulan iliskiler bize daha cok yarar saglayacak. Henuz baslangicinda olsak da yeni bir dunya duzeni kuruluyor..
Peki, medenediyetler ittifakını Başbakanımız ve İspanya Başbakanıyla birlikte yürütülüyor.Bu Avrupa'da etkisini gösteriyor mu?

Bir kaç sorum daha var.hatırladığım kadarıyla Avrupa'da 5 milyon türk var.Büyük bir nüfusumuz var ve müslumanları da işin içine kattığımızda Türkiye'nin Avrupa Birliğinde olmasını gurbetçiler ve müslumanlar için yararlı mı olur yoksa bir işe yaramaz mı?
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)