10-08-2008, 15:14 | #1 |
Birimlerin Görev ve Sorumlulukları Nelerdir?
Sayın teşkilat mensubu arkadaşlarım;
AK Parti Gençlik Kolları birimlerinin görev ve sorumluluklarına ulaşmaya çalışıyorum. Yeni kurulan ilçe yönetimine eğitimden sorumlu bşk.yrd. olarak bu konuda eğitim vereceğim. Genel merkez sayfasında başlığı var ama açıklama yok. Teşkilat iç yönetmeliğinden baktım ama ana kademe için anlatılmış, bire bir gençlik kolları ile örtüşmüyor sanırım. Bize özgü böyle bir bilgi varmı? Elinde olan varsa lütfen yardım edebilirmi. Durum acil. Şimdiden teşekkürler. Not: Bu konu buraya açmakla doğru mu yaptım bilemiyorum ama , ar-ge nin konusu diye düşündüm.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-08-2008, 15:17 | #2 |
İstanbul İl Başkanlığımızın Resmi Sitesini bir ziyaret edermisin...
Orada Açıklamaları olması gerek... |
|
10-08-2008, 15:17 | #3 |
hayırlı olsun Meriç görevin Yeni kurulmuş olsada Parti Tüzüğünüz ilçe mevcuttur eminim.Orada gerekli açıklamaları bulacaksın.
|
|
10-08-2008, 15:18 | #4 |
Çok isterdim yardımcı olamayı ama malesef umarım yardımcı olabilecek bir arkadaşımız vardır
|
|
10-08-2008, 15:25 | #5 |
Arkadaşlar teşekkür ederim ilginizden. Ben 1 yıldır foruma üyeyim aslında birkaç yorumum da olmuştu. Eski nickimi ve şifremi almayı beceremediğim için yeni üyelik yaptım. Daha önce halkla ilişkilerde görev aldım. Yeni görevim için temennileriniz için de teşekkür ederim Ak_ Kelebek.
İstanbul gençlik Kollarının sitesine ulaşamadım. Linkini rica etsem çokmu şey istiyor olurum acaba. |
|
10-08-2008, 15:27 | #6 | |
Alıntı:
|
||
10-08-2008, 15:32 | #7 |
25 mesaj atamadan özel mesaj gönderemiyormuşum Ak_Kelebek.Eski nickim de Meriç idi. Çok farketmedi. Forumun düzeni açısından bir sorun olmazsa böyle devam edebilirim. Çok çok teşekkürederim ilginizden.
|
|
10-08-2008, 15:45 | #8 | |
Alıntı:
Tamam meriç sen genede şifre talebinde bulun herlkesin başına geldi şünkü tamamen sistem değişti.Her hang ibir sorun olacağını sanmıyorum da Allah yardımcın olsun.:kiss: |
||
10-08-2008, 15:51 | #9 | |
Alıntı:
Çok teşekkürederim tekrar. Bu başlığı açarken bukadar kısa sürede cevap verenin çıkacağını sanmamıştım itiraf etmem gerekirse. AK dostların desteğini ve konulara ilgisini görmek çok güzel. |
||
10-08-2008, 15:55 | #10 |
Elimizden geldiğince kardeşim bizler buradayız her daim yardıma hazırız.Sende olsan aynını yapardın eminim ki..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|