|
03-12-2009, 18:00 | #1 |
SP'lilerden Haber7 ve Samanyoluhaber Saldırısı
HABER7'yi SAMANYOLUHABER'İ Size Yedirtmeyiz!
Bir Grup Saadet Partisi Fanatiği, Haber7 ve Samanyoluhaber gibi ülkemizin en saygın iki haber sitesine sanal saldırı hazırlığında bulunmaktadırlar. Kör siyasi anlayışları uğruna her türlü çirkefliği yapmaktan haya etmeyecek olan SP içindeki bu bir grup azgın topluluk, kendilerine en ufak bir eleştiride bulundu diye birçok İslami Aydını afaroz etmekte beis görmemiştir. Bu sefer de güzide kuruluşlarımızı afaroz hazırlığında olan bu şirretliği şiddetle protesto ediyor ve kınıyoruz! Bu çirkin tavrın her zaman karşısında olacağımızı deklare ederiz. İşte Saldırı Planı "Değerli Milli Görüşçüler! Haber7 ve Samanyolu Haber'in defalarca Milli Görüş ve yöneticileri hakkında yaptığı asılsız yayınlar, bir zamanların Aydın Doğan kartel medyasına bile rahmet okutacak yalan ve iftiralarla dolu haberlerine karşın 16 Mart Pazartesi saat 20:00'de eşzamanlı mail protestosu yapılacaktır. "Haber7 ve Samanyolu Haber Karteline 5.000 Protesto Maili" adını verdiğimiz bu tepkimiz, sanal ortamda Milli Görüşe yönelik yalan ve karalamalara karşı en güzel cevap olacaktır. O nedenle bütün Milli Görüşçüleri 16 Mart Pazartesi Saat 20:00'de eşzamanlı olarak yapılacak mail protestosuna davet ediyor ve bu konuda bütün Milli Görüşçülerin gereken hassasiyeti göstereceğine yürekten inanıyoruz. Milli Görüş kamuoyuna saygıyla duyrulur. MGF Yönetimi
Konu Üç mevsim tarafından (03-12-2009 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-12-2009, 18:03 | #2 |
Sen git Ergenekon'un ART'sine çık "Silivri AKP'nin Guantanamasudur" gibi bir ihaneti sergile. Ondan sonra haber7 ile samanyoluhaber kabahatli olsun. Yok Ya! Yok Ya!
|
|
03-12-2009, 21:43 | #3 |
bu millet biliyor kardeşim sevinmemiz gereken bi şey var bence nasıl chpnin çarşafını kendileri foyalarını çıkarmışsa bunlarda öyle yaparak ne olduklarını kendileri haykırıyor ama genede kınıyorum
|
|
03-12-2009, 18:04 | #4 |
Ne yapacaklarını şaşırmışlar...
|
|
03-12-2009, 18:19 | #5 |
Bu iki basın yayın organlarının kasıtlı ve taraflı asla haber yapmayacaklarını adımız gibi biliriz..! Lakin spli yöneticilerin yanlış ve mesnetsiz beyaanatlarını haber yapmak sizleri kötülemek anlamı ve değeri taşımıyor kesinlikle..!
|
|
03-12-2009, 20:03 | #6 | ||
Alıntı:
Alıntı:
Evet sp yöneticilerinin varsa yanlış ve mesnetsiz beyanatlarını haber yapmasınlar.... bunu kimse istemiyor ki.. Peki sp yöneticilerinin yanlış olmayan, mesnetsiz olmayan hiç mi konuşması, açıklaması vs. yok. Bunları bari yayınlasınlar ** Milli görüş forumun bu faaliyetiyle ilgili mail bana da geldi, bende oralara üyeyim. Bu maili hiç dikkate almadan sildim. Kanal7'nin, STV'nin saadete karşı duruşlarını beğenmiyorum, görmezden gelmelerini anlamıyorum, tamam zırt pırt göstermesinler ama el insaf tamamen görmezden de gelmesinler. Bütün bunlara rağmen konu başlığında bahsedilen şekilde bir davranış içinde de olmam. Gereksiz bulurum böyle toplu şeyleri. Ben görüşlerimi, direk kanalların ilgililerine mail ile iletmeyi daha doğru buluyorum. Gerçi stv'ye bir iki kere mail attım daha önce hiç bir tınlama olmadı ama olsun ben gene de görüşlerimi yazarım. Kanald'ye, showtv'ye protesto için (partisi konusu değil, başka konularda) mail attım, mailiniz alınmıştır diye cevap geldi, ama stv hiç görmedi bile |
|||
03-13-2009, 13:30 | #7 |
Samanyoluhaber ve Haber7 kışkırtıcı haberler yapıyor. Durup dururken Sp'liler niye mail yağmuruna tutsun ki manyakmı adamlar
|
|
03-12-2009, 23:40 | #8 | |
Alıntı:
Onların kötülemelerine gerek yok ki arkadaşım sp si gösterdi kendisini...unutmadan çok belli ediyorsunuz ak partili olmadığınızı başbakanımızın söylediği gibi yandaş medyaların kim olduğu çok belli dha..bundan ötesi yoktur...hizmet kanalına saygısızlık bu..ne demek yandaş medya yaaa..saadet partisi iyice kendisini düşürüyor...neden durmadan başbakanımıza laf saldırısında bulunma gereği duyuyorlar...bunu hiç beklemezdim ama göründü işte..başörtu olayını çıkartan kim erbahan hocamız ne oldu ama numan bey ak parti zamanında oldu diyor...daha kimin ne zaman n yaptığını bilsinler öyle konuşşunlar..eğer saygısızlıkta bulunduysam özür diliyorum... |
||
03-12-2009, 18:10 | #9 |
ne halleri varsa görsünler pehhh!!!
|
|
03-12-2009, 18:10 | #10 |
Kendi pis horoz dövüşü budalalıklarına kanmayanlara kin besliyorlar böyle..
Bunların tek amacı CHP'nin laikliği aldığı gibi Dini kendi tekellerine almak.. Yazık yahu... Siyaset ve iman laflarınızla ülkemde 'doğru dürüst dinini yaşayan bir siyasetçi' bırakmadınız! Yediniz bitirdiniz hepsini... İNADINIZA BİRADER; İNADINIZA. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
haber7, samanyoluhaber, sp |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|