|
![]() |
#1 |
![]() Bu iki basın yayın organlarının kasıtlı ve taraflı asla haber yapmayacaklarını adımız gibi biliriz..! Lakin spli yöneticilerin yanlış ve mesnetsiz beyaanatlarını haber yapmak sizleri kötülemek anlamı ve değeri taşımıyor kesinlikle..!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Evet sp yöneticilerinin varsa yanlış ve mesnetsiz beyanatlarını haber yapmasınlar.... bunu kimse istemiyor ki.. Peki sp yöneticilerinin yanlış olmayan, mesnetsiz olmayan hiç mi konuşması, açıklaması vs. yok. Bunları bari yayınlasınlar ![]() ** Milli görüş forumun bu faaliyetiyle ilgili mail bana da geldi, bende oralara üyeyim. Bu maili hiç dikkate almadan sildim. Kanal7'nin, STV'nin saadete karşı duruşlarını beğenmiyorum, görmezden gelmelerini anlamıyorum, tamam zırt pırt göstermesinler ama el insaf tamamen görmezden de gelmesinler. Bütün bunlara rağmen konu başlığında bahsedilen şekilde bir davranış içinde de olmam. Gereksiz bulurum böyle toplu şeyleri. Ben görüşlerimi, direk kanalların ilgililerine mail ile iletmeyi daha doğru buluyorum. Gerçi stv'ye bir iki kere mail attım daha önce hiç bir tınlama olmadı ama olsun ben gene de görüşlerimi yazarım. Kanald'ye, showtv'ye protesto için (partisi konusu değil, başka konularda) mail attım, mailiniz alınmıştır diye cevap geldi, ama stv hiç görmedi bile ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Samanyoluhaber ve Haber7 kışkırtıcı haberler yapıyor. Durup dururken Sp'liler niye mail yağmuruna tutsun ki manyakmı adamlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
haber7, samanyoluhaber, sp |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|