AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 03-12-2009, 18:19   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
kasım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evt ne yapacaklarını şaşırmışlar ama kimler
samanyoluhaber ve haber7 gibi yandaş medyalar
saadet partisini nasıl köttüleyelim diye ne yapacağını şaşırmışlar.
Bu iki basın yayın organlarının kasıtlı ve taraflı asla haber yapmayacaklarını adımız gibi biliriz..! Lakin spli yöneticilerin yanlış ve mesnetsiz beyaanatlarını haber yapmak sizleri kötülemek anlamı ve değeri taşımıyor kesinlikle..!

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-12-2009, 20:03   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu iki basın yayın organlarının kasıtlı ve taraflı asla haber yapmayacaklarını adımız gibi biliriz..! Lakin spli yöneticilerin yanlış ve mesnetsiz beyaanatlarını haber yapmak sizleri kötülemek anlamı ve değeri taşımıyor kesinlikle..!
Alıntı:
Lakin spli yöneticilerin yanlış ve mesnetsiz beyaanatlarını haber yapmak sizleri kötülemek anlamı ve değeri taşımıyor kesinlikle.
kesinlikle katılıyorum.

Evet sp yöneticilerinin varsa yanlış ve mesnetsiz beyanatlarını haber yapmasınlar.... bunu kimse istemiyor ki..

Peki sp yöneticilerinin yanlış olmayan, mesnetsiz olmayan hiç mi konuşması, açıklaması vs. yok.

Bunları bari yayınlasınlar

**

Milli görüş forumun bu faaliyetiyle ilgili mail bana da geldi, bende oralara üyeyim.

Bu maili hiç dikkate almadan sildim.

Kanal7'nin, STV'nin saadete karşı duruşlarını beğenmiyorum, görmezden gelmelerini anlamıyorum, tamam zırt pırt göstermesinler ama el insaf tamamen görmezden de gelmesinler.

Bütün bunlara rağmen konu başlığında bahsedilen şekilde bir davranış içinde de olmam.

Gereksiz bulurum böyle toplu şeyleri.

Ben görüşlerimi, direk kanalların ilgililerine mail ile iletmeyi daha doğru buluyorum.

Gerçi stv'ye bir iki kere mail attım daha önce hiç bir tınlama olmadı ama olsun ben gene de görüşlerimi yazarım.

Kanald'ye, showtv'ye protesto için (partisi konusu değil, başka konularda) mail attım, mailiniz alınmıştır diye cevap geldi, ama stv hiç görmedi bile
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-13-2009, 13:30   #3
Kullanıcı Adı
AK_Genclik
Samanyoluhaber ve Haber7 kışkırtıcı haberler yapıyor. Durup dururken Sp'liler niye mail yağmuruna tutsun ki manyakmı adamlar
AK_Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
haber7, samanyoluhaber, sp

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)