AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-24-2012, 16:59   #11
Kullanıcı Adı
Gönülden
Medeni kanun diyoruz ya 18 yaşına gelince artık herşeye karar verecek yaşta diyoruz...ee zaten seçme hakkıda var...seçtiğine tamah edip başa getiriyoruz ama oy veren genci istemiyoruz demek bana çok saçma geliyor...
Nedense 18 yaş deyince genel algı "meclis oyun yeri değildir" sözü oluyor...zaten yasa çıktımı sanki tüm 18 yaşındakileri meclise dolduracaklar..aklı başında geleceğinin derdinde olan dava şuurunda gençlerimiz yoksa eğer biz zaten toplum olarak ölmüşüz demek...

Malesef 150 gibi bir yılda gençlerimize olan güvenide gençliğimizin kendine olan güveninide yok etmeyi başarmışlar

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2012, 17:11   #12
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Fatih örneğini veriyorlar 18 yaşında İstanbul'u aldı diye... Bana şimdi bir Fatih olacak adam gösterin bakayım 18 yaşında...

O eskidendi kardeşim şimdi geçti o devir... 18 Yaşında kız peşinden koşuyorlar şimdi dava peşinden koşan çok az vesselam...

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2012, 17:14   #13
Kullanıcı Adı
Gönülden
Peki Hakancım yaş 30 olunca davasız şuursuz adam birden silkinip mi o meclise giriyor...bunun ölçüsü ne peki

Ayrıca Türkiyedeki gençliğin hepsini tv'lerde seyrettiğin laylaylam gençliğinden sanma..görünmeyen ne ceherler var alimALLAH

Konu Gönülden tarafından (10-24-2012 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-24-2012, 17:27   #14
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki Hakancım yaş 30 olunca davasız şuursuz adam birden silkinip mi o meclise giriyor...bunun ölçüsü ne peki

Ayrıca Türkiyedeki gençliğin hepsini tv'lerde seyrettiğin laylaylam gençliğinden sanma..görünmeyen ne ceherler var alimALLAH

Muhterem ben zaten çoğu dedim hepsi demedim vesselam...

Okulu bile bitmeden milletvekili olması çok saçma tabi bu benim fikrim... Bu adama altyapı lazım bu işin eğitimi lazım...

18 Yaşında bu işin eğitimini ver 20 yaşında seçilsin amenna ama bu şekil çok yanlış...
Alt 10-24-2012, 20:09   #15
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Lüzumlu bir adımmı? elbetteki hayır...
Uygulamada fazlasıylada hata olan bir hamle olur...
Lakin 72 yaşındaki Kamer Gencin milletin bir vekili olduğunu ve hizmetlerini ve temsiliyetini ve zihniyetini düşününce,
18 yaşında zihniyeti katbekat daha temiz binlerce gencimizin olduğu kanaatimle neden olmasın diyorum...
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2012, 00:07   #16
Kullanıcı Adı
El Emin
Altındaki neyse üstündekide o dur..
Üstte süt kaymağı altta yoğurt olmaz..
Seçmeye gelince iyi hoş..
Vergiye gelince çekirdeğinden bile vergi kitlersin..
Bir gelecek temin edemezsin..
Seçme hakkı verirsin seçilme hakkı vermezsin..Tezat durum..
Akıl yaşta değil baştadır..
Benim on sekiz -yirmi yaşı aralığında olup meclistekilerin yüzde sekseninden daha olgun daha makul onlarca tanıdığım var.
Adına ister enaniyet diyin ne derseniz diyin ama idris naim şahinden misal bin kat iyi bakan.
ak partinin yüzde doksanından daha iyi mvekkili olacağıma inanıyorum.
Yaşmış bırakın allah aşkına,idris naim şahin dedemle yaşıtta ne yegenim ondan daha iyi bir düsünce sistemine sahip.
Kemal kılıçdaroğlu,bahçeli vs vs..
Askere gelince alıp bir buçuk yılını yakmayı biliyorsan bence onuda vermelisin..
He gençliğine güvenmiyorsa bu millet kendine büyüklerine güvenmiyor demektir,
çünkü bu gençliği sizler ürettiniz sizler yetiştirdiniz..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2012, 00:12   #17
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Her asker komtan olamaz dimi...

Her öğrenci de öğretmen olamaz...

Her seçmen de seçilemez...

İkisi arasında dağlar kadar fark var... Seçme hakkı var neden seçilmesin diyorsunuz şundan çok eminim ki 18 yaşındaki bir çok geç seçim yaparken bile bunda ailelerinin etkisi oluyor... Kendi başına karar veremeyen bir sürü 18lik olduğuna inanıyorum ben hemde böyle bir devirde...
Alt 10-25-2012, 00:25   #18
Kullanıcı Adı
El Emin
Bende sana meçhul kardesim seçmenlerin otuz yasının üstündekilerin yüzde sekseninin düsünmeden oy verdiğini kanıtlayabilirim çok rahatlıkla..Onların neden seçilme hakkı var ?
Al sana ak parti secmeni..Sor bakayım benim dedeme neneme niye veriyorsun..
Diye tek söyleyeceği hocanan varisi,dinin kalesi..
Hadi ordan bırakın allah aşkına diyeceğimde dedem nenem yani diyemiyorum.
Yok on günde anlatsam değismeyecek masallah diyor geciyorum
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2012, 00:38   #19
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
çoluk çocuktan milletvekili olmaz...
mecliste kız kavgası ederler...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2012, 00:45   #20
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Gerek yok ki kardeşim...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)