![]() |
#11 |
![]() basbakanın lafı banada pek hos gelmedı...ne afı kımı affedıyoruz...zaten her fırsatta kendısının acıgını arıyorlar her lafını carpıtıyorlar bıraz dıkkatlı konusması gerekır...benım hıc hosuma gıtmedı.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() SAKİN KAFA HALİMİDİR BU?? DAHA DAĞLICADA Kİ 15 ŞEHİDİMİZİN TOPRAĞA DÜŞTÜĞÜ 40 GÜN OLDU OLMADI..HANGİ SAKİN KAFA ....OPERASYONLARIN GÖBEĞİNDEYİZ....HANGİ SAKİN KAFA HALİ BU NECİP FAZIL NİCKLİ ARKADAŞ!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Peki muhterem, sizin fikriniz size, benim fikrim banadır, ben sadece ne düşündüğümü yazdım, tavsiyemide geri alıyorum, siz istediğiniz kafa ile düşünebilirsiniz.
Allah selamet versin. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Eyvallah Kardeş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Af kime onu bir irdelemek lazım, tabi af çıkacak ise. Başbakan diyor ki, "eli kana bulaşmamış, kandırılarak veyahutta zorla dağa çıkarılan ve pişman olup geri dönmek isteyen " bu insanlar ile şihit aileleri arasında nasıl bir bağ var ben anlam veremiyorum.Hangi ana masum insanların öldürülmesini ister? Evet katilse, vatanına sövüyor ise, dinine sövüyor ise katli vaciptir. Bunu ilk isteyenlerde biz oluruz. Benim anlatmak istediğim zorla oralara götürülmüş gariban insanlar, köyün garip çobanı, fakir fukara, okul, yol, aş bilmemiş insanların evlatları ... Bize düşman değil, dost lazım. Kürd'den dost olmaz diyenler, kendileri kaybederler.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Başbakan çok doğru söyledi.Ama ters tarafa çekerler bunuda herşeyde olduğu gibi.Doğru anlamak isteyen doğru, yanlış anlamak isteyende yanlış anlar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() AF?
Güney doğu ve doğudaki kardeşlerimiz; çocukları zorla dağa kaçırılırken, sıcak yuvalarında geniş geniş oturan bizleri umarım AFfederler; karda, kışta kilometrelerce yol yürüyüp ve/veya buz gibi, köhne okullarda balık istif ders yapmak zorunda kalan çocuklar umarım bizleri AFfederler; onlar eğitim, iş, teknolojiden batı kadar yararlanamazken her tür nimetlerin batıdaki bizlerin önüne serilmesinden dolayı umarım bizleri AFfederler; oralara tayini çıkan öğretmenler, doktorlar, askerler, memurların çoğu kahrolduğu için umarım bizleri AFfederler; oturduğu sıcak yerlerden vatan, millet konuşmaları yapıp; olumlu adım atmayan bizleri umarım AFfederler; şiveleri ile, görünüşleri ile, saflıkları ile dalga geçtiğimiz için umarım bizleri AFfederler; Kürt diye batı da onlara iş vermeyen, kendi memleketlerinde gördükleri eziyet yetmezmiş gibi, burda da onlara sırf Kürt olduğu için eziyet eden bizleri inşallah AFfederler! Ben bunları yapmadım? Hepimiz suçluyuz. Geçmişin hatası? Bugün biz varız. Düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Konu vatansa gerisi teferruattır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() ekmek yediği ülkeye ihanet eden affımıza sığınamaz. 99 ve 2000 de af çıkarıldı ve sonuç ortada.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Sayın başbakanımız AF kelimesini kullanırken kimi yada kimleri kastetmiştir öncelikle onu bilmek ve anlamak lazım diye düşünüyorum...ve anlamak içinde yaptığı yorumları ve konuşmasını iyice dinlemek gerekir..Bu gün sayın başbakanın yaptığı siyaset şekli ılımlı ve demokratik bir siyaset şeklidir..Bir denge politikasıdır.. dağa kaçırılan yada giden terör örgütlerine silah yerine demokrasiyi seçerek silah olarak fikirlerini kullanmalarını önermiştir..bu güne kadar gelmiş geçmiş bütün hükümetler demokrasi hariç her yolu zaten denemişler ve muvaffak olamamışlardır..başbakanımız bunu demokrasiyle çözmeye çalışarak en doğru kararı vermiştir diye düşünüyorum..ayrıca kullandığı af kelimesi eli kanlı terör örgütleri için değil zorla dağa çıkarılan yada kendi isteğiylede çıkmış olan,hatasını anlayıp pişman olan kişiler için geçerlidir..bunu anlamak isteyen herkes anlar bence..Bu gün teslim olan teröristleri örnek vermeme gerek var mı bilmiyorum...demek oluyor ki sayın başbakanımızın izlediği yol sonuç veriyor,işe yarıyor ki silahlarını bırakıp teslim oluyorlar..
Neden terör doğuda??..orda eğitimsizlik var..Sn. Erdoğan eğitimle bu sorun çözülür diyerek yola çıkmadı mı??Ordaki insanlarımızın çoğu aç,çoğu parasız,çoğu bilinçsiz..dağdan bir tane hain iniyor para veriyor karnını doyuruyor,kendi dilini(kürtçe) kullanarak aklını çeliyor..sonra dağa çıkartıp vatanına ihanet etmesine sebep oluyor..Başbakanımız bunun farkındaki önce eğitim,önce güven diyerek onlara şans tanıyacağını dile getiriyor..ve bence en güzelini yapıyor..Teslim olmayanlara neler olduğu zaten ortada değil mi??ölüyorlar yada tutuklanıyorlar..tutuklananlar af mı ediliyor ki bu kadar öfkeleniyorsunuz anlayamıyorum.. Lütfen yargılamadan öfkelenmeden önce anlayalım..ve bırakalım işi ehli olan yapsın..Elbette fikrimizi söyleriz,yorumumuzu yaparız...ama bunu yaparken önce elimiz vicdanımızda düşünerek karşıdakinide anlayarak yapmalıyız..Ben Sn. başbakanımıza güveniyorum..gereğini yapmadığı yada yanlış yaptığı vakit,bu halk zaten onu o makamda oturtmaz..tıpkı diğerleri gibi indiriverir alaşağı.. O nedenle önce güven önce sabır önce anlayış diyorum.... ;) ''ŞEREFLE BİTİRLMESİ GEREKEN EN AĞIR GÖREV HAYATTIR!!'' |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
evet bu politika benimde kafama yattı... daha önceki hükümetler bunu denememişti... en azından benim hatırladıklarım denmemiş.... duygununda dediği gibi teslim olanlarda ortada, bu politikanın verdiği sonuçta ortada... dolayısıyla akp nin durumu ve yeride ortada.... bu böyle gider.. bu hükümet böyle daha çok genel seçim devirir... ne de olsa: %48 nireee , %20 nire.... anladınız siz... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|