01-01-2008, 22:46 | #51 | ||
Bahçeli, partinin imamını niye kovdu?
Alıntı:
bana kopyala yapistir diyorsunuz ama siz cok farkli birsey yapmiyorsunuz ki kaldiki benim kopyala yapistirdiklarim günün sicakligiyla yazilmis ve mecliste olmus birsey üzerine yapilmis yorumlardir.. |
|||
01-01-2008, 22:47 | #52 | |
Alıntı:
|
||
01-01-2008, 22:50 | #53 | |
Alıntı:
ayni sekilde bu arkadasin grubundan olan akömür isimli arkadasimizda nimet cubukcu konusunda akli sira akpartili gibi yaparak bizi birbirimize düsürmeye calismistir.. lütfen bu gibi noktalara dikkat edelim ;) |
||
01-01-2008, 22:51 | #54 | |
Alıntı:
|
||
01-01-2008, 22:52 | #55 |
Arkadaşlar çok hoş bir tartışma olmuş ( oluyor )... Kimse kimseyi kırmıyor... MAŞALLAH
|
|
01-01-2008, 22:54 | #56 | |
Bak değerli mavera kardeşim ,
Evet seçimler öncesi Devlet Bey, biz asamadık, buyrun siz asın dedi. Ben farklı bir şey mi söylüyorum? Aslında Öcalan asıldı ve öldü, sizin haberiniz yok mu diyorum? Siz yazdıklarımı okumuyor musunuz? Söylediğim şey gayet açık: MHP idam cezasının kaldırılmasına karşıydı ve bu yönde hareket etti. Mecliste yeterli sayısı olmadığı için MHP dışında kalan 4 partinin (AKP de dahil) istediği oldu. Alıntı:
Size kuvvetler ayrılığı ilkesinden bahsediyorum, yasama yetkisinin mecliste olduğunu anlatıyorum. Ama siz sanki bunları hiç okumamış gibi hala hükümet onayından bahsediyorsunuz. Sizin Türkiye Cumhuriyeti'nin anayasasından, parlamenter rejimin işleyişinden hiç haberiniz yok mu? İdam cezası yasa değişikliği ile kaldırılır, bunu tekrar söyletmeyin bana rica ediyorum. Yasa değişikliğini de hükümetler yapmaz, meclis yapar. 3'lü imza metni, yani protokol konusunda o kadar açıklama yaptım, sanki onlar hiç yazılmamış gibi yine imzadan bahsediyorsunuz.O metinin neresinde idam cezasının kaldırıldığı yazıyor? Okumuyor musunuz, yoksa okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz? O metin ile ilgili uzun uzadıya açıklama yaptım önceki iletimde. Sizi ciddiyete davet ediyorum. Eğer tartışmaya devam edeceksek, oradaki açıklamamın hangi bölümlerinin hatalı olduğunu ortaya koyunuz. Eğer orada hata yoksa, ortada tartışılacak bir şey de yok demektir. Papağan gibi aynı lafları tekrarlamak ciddi ve makul insanların tartışma tarzı olamaz. Ben de sizin ciddi ve makul bir insan olduğunuzu düşünmek istiyorum. Lütfen beni haksız çıkartmayın. |
||
01-01-2008, 22:57 | #57 |
bakiniz yine ayni seyleri tekrarliyrosunuz..sayin bahceli neden zamaninda hükümetteyken biz asmak istiyorduk ama asttirtmadilar diye meydana cikmadi..
peki o yapilan protokolün geregi yapildimi yoksa o sadece kagittami kaldi? neden öyle bir protokole gerek duyuldu bu arada ben hala daha sizden bir önceki mesajimda saydigim belgeleri beklemekteyim... |
|
01-01-2008, 22:58 | #58 |
Ne diyorsun kardeş yaa ? İlla beni MHP ci mi yapacan? Ben bazı kişileri ayıklamaya uğraşırken sen beni ayıklamaya uğraşıyorsun. Bu yaptığın çok ayıp çok !
Sen de AK bir gençsin unutma,HAKK davası davamız. Kendimi sana savunmayacağım,sen nasıl istiyorsan öyle gör beni ! Yazık sana genç yazık ! Bula bula beni buldun,MHP'yi ve Bahçeli'yi sevmediğimi scorpio arkadaşa özel mesajla belirttim illa attığım mesajı mı buraya koymam gerekiyor,seni inandırmam için. Herhalde yönetici falansın o yüzden ona güvenerek bana böyle iftira atıyorsun ! LİDERİM TAYYİP ERDOĞAN , YÖNÜM AKP. Sana gelince işbara, MHP ve BAHÇELİ hakkında düşüncelerim tamamen bitiksiniz gözümde ben liderimden gayrısını bilmem. |
|
01-01-2008, 22:59 | #59 | ||
Alıntı:
Diyelim ki öyle şartlar var ki MHP imzalamak zorunda kaldı.. Ama adama sormazlar mı, sen idam isteyip AKP'ye urgan atıyorsun ya bu imza nedir? Madem bu kadar büyük bir hayatiyeti var idamın pekala imza atmayabilirdin, hükümetten çekilebilirdin..Urganlarla komik duruma düşmeyi göze alacak kadar önemliyse bu mesele, değil mi? |
|||
01-01-2008, 23:00 | #60 | ||
Alıntı:
|
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|