![]() |
#11 |
![]() Aynen Öyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() BU KADAR KOŞTURMUŞSUNUZ HELAL OLSUN ALNINIZDAKİ TER BOŞUNA AKMADI
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() akmazda çünkü memleket kazandı bizde bu memleketin fertleriyiz şimdi diğer siyasi görüşlere sesleniyorum yorum değil iş yapın halk iş yapandan hoşlanıyor muhalefet yapandan değil sizce ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() ARKADAŞLAR KATILIMLARINIZI BEKLİYORUM HERHALKDE BU KONULARLA İLGİLİ YORUMLARINIZ VARDIR YOKSA SADECE BAKIP GEÇEN VE YORUM BİLDİRMEYE ALIŞIK OLMAYAN KİŞİLERMİSİNİZ BİZ BURDA PAYLAŞIMLARIMIZI AMA ALINTI AMA BİZDEN OLANLARINI SİZLERLE PAYLAŞMAK VE KAYNAŞMAK İÇİN YAPIYORUZ BİRAZ KATILIMCI OLALIM LÜTFEN SAYIN FORUM ÜYELERİ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() biz bandırma ak partinin gençleri olarak yaptığımız işde gönül vererek yaptık yorulduk ama yıkılmadık keşke gene olsa gene koşsak işte o zaman emeğimizi hak etmiş oluruz...!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() zafercim sana katılıyorum ama çalışmalarımız küçümseyen kardeşlerimiz var ne yazıkki görünce üzülüyorum :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() zeynepciğim biz yaptığımız çalışmalardan,ve gece yarılarına kadar boş bir amaç uğruna koşmadık herkesin bizim yaptıklarımız taktir etmesini bekleyemeyiz ama gördüler ki emeğimiz boşa gitmedi değil mi ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() emesiz yemek olmaz % 47 gerisi yalan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() yerel şeçimlerde performanısınızı daha iyi ölçebilirsiniz arkadaşlar yerel şeçimler daha çetin olacak.çünkü birebir çalışmanın etkili olacağı bir şeçim
ayrıca balıkesirde 2004 il genel meclisi şeçiminde 270,188 oy almışızı 2007 şeçiminde 285,175 arada 15 bin gibi bir rakam oynamış inşallah bu rakam daha artması gerek türkiye ortalamasına göre tabii bunda sizin olduğunuz kadar balıkesirin tüm teşkilatının çabası olacak dediğiniz gibi durmak yok yola devam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() aferim size
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |