![]() |
#171 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
![]() Alıntı:
Sen bu boş tartışmaları bırakta şu birikiminden Türkçülük'ten bize biraz bahset bakalım. Derin bilgilerinle bizi mesh et. Ha bir de Atamız, Tükçülük ve onun asla yolundan ayrılmadığı İslamiyet için neler yapmış onu da deyi ver. Heyecanla bekliyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
![]() Evet kardeşim isteklerini söylediğin için teşekkür ederim ekbette kişi kavmini sevmekle suçlanamz bu bariz bir gerçektir yazılarımda masonluk-patrikhane düzeninde Ülkemiz gençliği üzerinde yürütülen çalışmaları deşifre amaçlı bir kaç yazı gönderdim fakat yazı konulduktan 2 saat sonra bilinmeyen bir nedenle silindi silende lütfedip şu konularda haksızsınız yada suçlama yapıyorsunuz babında herhangi bir söylemde bulunmadı yani kısacası rahatsızlık yarattı onun için forumda düzensizlik olmaması bakımında bende neden sildiniz diye sormadım inşallah yabancı servislerin TÜRK lük üzerine İslamiyet üzerine oynadığı oyunların gençlerimiz farkına varır.
Saygılar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
![]() Alıntı:
Türkçülük hakkında birikim edinmeye ne hacet, isminden de anlaşılacağı gibi türkçülük ırkçılıktan başka birşey değil.Ya da sözümona yumuşatılmış hali.Ha Türkçülük ha ırkçılık ha Nazilerin Almancılığı, hepsi bir.(Gerçi bizimkisinin doğuş noktası kahve köşeleri ve okey partileri) Aforoz kelimesini kullandığını iddaa etmedim zaten sizin Adolf Hitler de binlerce insanı öldürürken "ben zalimim" dememişti.Sen de tıpkı sizin adolf gibi "aforoz" kelimesini kullanmadan aforoz ediyorsun. Neymiş Ataya karşı saygısızlık yapan ne idüğü belirsizlerler varmış... Ben de "ne idüğü belirli" bir sürü soytarı tanıyorum, var yani sağda solda ;) Bu ne idüğü belirsizler anlayamadıkları insanları da "anlama kapasitesi düşük" diye nitelendirirler genelde. Konu birisinin kendi garip ideolojisinin işaretini tüm ırka maleden Atatürk yoluyla da bunu "kutsayıp" kendi gibi düşünmeyenleri aforoz eden zihniyetti..Çarpıtılana kadar.;) Evet, ne diyorduk... |
||
![]() |
![]() |
#175 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#176 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |||||
![]() Alıntı:
Ama farkını yatsımıyorum dikkat edersen; bizim ırkçılık derin ideolojilerinin temellerini kahve salonlarında atmış vaziyette ;) Kafatasçı kafanızın 5000 seneye dayanmadığını ispat etmeye gerek var mı bilmiyorum.Bakınız Fars kökenli NizamülMülk Türk devlet geleneğini nasıl şekillendirmiş.Haybeden konuşmak kolay...Densiz ![]() Alıntı:
Alıntı:
Mesela Endülüs emevilerini herhalde size Türk diye öğrettiler.Ne yapmışlar araştır da gel ;) Alıntı:
Efendim, milleti olmayan cehennemliktür, zinhar milletsiz kalmayasuuz, Niye mi?..Niyesi var mı siz Azrailin Türk olduğunu bilmiyor musunuz ?.. ![]() Güldürme beni.Irkçılık dininin ilmihal bilgileri bizim dinde pek geçerli değil ;) Alıntı:
İkincisi bu vatanın sahibi sen olmadığın için senden böyle bir talebimde olmadığına göre bu lakırtıları geçelim bir kalem.. Evet ne diyorduk asıl konuya gelemedik, hala şehitlere saygısızlık yapan ırkçı densizlerin bu densizliklerinden bahsedemedik.Sonra bunun kutsanmasına ve akabindeki aforozlara... |
||||||
![]() |
![]() |
#178 |
![]() Siteye üye olayım dedim ama bir çok kullanıcı isiminden dolayı görüyorumki buradakilerin yarısı yabancı menşeili galiba Onun için bir kısmınıza selam derken , bir kısmınızada grüss got diyorum.Belki selamdan anlamayanlar çıkabilir.Bir takım kişiler burada Türk kelimesinden bayağı rahatsız olmuşlar nasıl bir siteki bu Türk kelimesinden rahatsız olunuyor anlamak mümkün değil.Bunu yetkili kişiler görmüyormu.Özellikle Türk kelimesinden ve Türk olmaktan utanç duyan kişileri (ki bu kişiler büyük bir ihtimalle travma geçirmekteler ve kesinlikle yola gelmez acil şifaya ihtiyacları olduğunu düşünüyorum.)buruşturup çöp tenekesine atarken geri kalan diğer bacı ve kardeşlerimi tekrar selamlıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#180 | ||