AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-27-2008, 00:28   #51
Kullanıcı Adı
HAKK_DAVA
Standart Vakit yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında
Vakit'ten, Hüseyin Üzmez Açıklaması

http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=41306.0
HAKK_DAVA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 00:29   #52
Kullanıcı Adı
sümeyra
Alıntı:
jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Hüseyin Üzmez' den ilk açıklama
14 yaşındaki B.Ç isimli kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanan yazar Hüseyin Üzmez'den olayla ilgili ilk açıklama geldi.
Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri Bursa'nın İnegöl İlçesinde yaşayan B.Ç. ve annesi Livaze Ç.'yi haklarındaki fuhuş ihbarı nedeniyle takibe aldı.

İddiaya göre, dün akşam takip sırasında Hüseyin Üzmez'in evine girdikleri tespit edilen Livaze Ç. ile kızı B.Ç. evden çıkarken gözaltına alındı. Livaze Ç. ile kızının emniyetteki sorgularında, Hüseyin Üzmez'in kendilerine para yardımında bulunduğunu, kocasına da Mudanya'da iş bulmayı vaat ettiğini ayrıca Üzmez'in, B.Ç.'ye cinsel istismarda bulunduğunu söylediği iddia edildi.

Bunun üzerine Mudanya Hasanbey Mahallesi Kesikselvi Sokak üzerindeki evinde dün gece saat 23:30 sıralarında gözaltına alınan Hüseyin Üzmez'in ilk sorgusunda susma hakkını kullandığı belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye çıkartılan Üzmez, küçük yaştaki kıza cinsel istismarda bulunmak anne Livaze Ç. ise kızının istismarına göz yummak iddiasıyla tutuklandı.

Yazar Hüseyin Üzmez, Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartıldığı sırada gazetecilerin sorusu üzerine olayın komplo olduğunu belirterek, "Olayın ne olduğunu mahkeme bittiğinde göreceksiniz. Mahkeme sırasında konuşmak yanlış. Ondan sonra hesaplaşacağız merak etmeyin. Mahkemenin sonuna kadar bekleyeceksiniz. Bu büyük komplodur." dedi.
Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
CİHAN
Çok açık bir komplo
belliki taciz süsü vermeye çalışıyorlar.
Alt 04-27-2008, 00:30   #53
Kullanıcı Adı
mavera
enterasan olay degisik boyutlar kazaniyor..
Alt 04-27-2008, 00:31   #54
Kullanıcı Adı
LüGaT
Alıntı:
Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı
biz şimdi forumca adamın suçlu olup olmadığına mı karar veriyoruz Allah aşkına
Ben kendi adıma suçsuz olduğu konusunda zann ediyorum. Sözkonusu Hüseyin Üzmezse ve burası Türkiye ise insanların da böyle yapması gerektiğini düşünüyorum. (iddaa etmesini değil "zann" etmesini).

Suçsuzdur diye düşünürsek de suçlu çıkarsa birşey kaybetmeyiz ama suçludur diye düşünürsek de suçsuz çıkarsa mahçup oluruz.

Allah en iyisini bilir.
Alt 04-27-2008, 00:33   #55
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Arkadaşlar ne demiştik kapatma davasının açılmasından sonra,

Yakında yeni Ali Kalkancı lar, Müslüm Gündüz ler,Fadime Şahin'ler bulunur demiştik,

Bu kez olayın biraz yönünü değiştirmişler, iki kişi tutmuşlar parayla ve komplo kurmuşlar.

Dünde Topkapı hafızı hakkında cinsel istismar davası açıldı,

Olay şundan ibaret ;

Bilinki bu olayların devamı gelecektir,bunun açıkça bir taktik savaşı olduğu ortaya çıkacaktır.

28 şubatta islam ve dini müslüman liderler öylesine görüntülerle öylesine suçlarla suçlanmıştı ki bi daha insan içine çıkamadılar. Çıksalarda suçlarını temizleyemediler.

Bu suçlamalarda kişilere yönelik değil toplum mühendislerinin islama karşı yeni bir savaşımıdır.

Bakalım aynı yada benzer suçlarla başka kimler tutuklanıp müslümanların hepsi nasıl günah keçisi gösterilecek...

Son söz; YENİ BİR 28 ŞUBAT MUTFAKTA PİŞİRİLİYOR ve de ERGENEKON'UN RÖVANŞI ALINMAYA ÇALIŞILIYOR
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 00:33   #56
Kullanıcı Adı
Ak_Zeynep
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ben kendi adıma suçsuz olduğu konusunda zann ediyorum. Sözkonusu Hüseyin Üzmezse ve burası Türkiye ise insanların da böyle yapması gerektiğini düşünüyorum. (iddaa etmesini değil "zann" etmesini).

Suçsuzdur diye düşünürsek de suçlu çıkarsa birşey kaybetmeyiz ama suçludur diye düşünürsek de suçsuz çıkarsa mahçup oluruz.

Allah en iyisini bilir.
ben tanımıyorum ama çok haklısın Allah en iyisini bilir :-*
Alt 04-27-2008, 00:34   #57
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
HÜSN-Ü ZANDA YANILMA SU-İ ZANNDA İSABETTEN DAHA HAYIRLIDIR...

Bunuda eklemiş olayım.. Yorumlarımızı daha dikkatli yapalım
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 00:35   #58
Kullanıcı Adı
f_zehra51
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Allah en iyisini bilir.
yürekten katılıyorum.. tebrikler :-*
f_zehra51 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2008, 00:38   #59
Kullanıcı Adı
LüGaT
Malatya Hadisesinde(galiba) hedef gösterilenlerin arasında yine Hüseyin Üzmez vardı. Üstad Necip Fazıl'la aynı cezaevinde kalmışlar. Üstad Cinnet Mustatili adlı kitabında Üzmez'den güzel sözlerle bahseder. Hakkında hayırlısını diliyorum...

Alt 04-27-2008, 00:38   #60
Kullanıcı Adı
f_zehra51
Alıntı:
Benide_Kapatın Nickli Üyeden Alıntı
HÜSN-Ü ZANDA YANILMA SU-İ ZANNDA İSABETTEN DAHA HAYIRLIDIR...

Bunuda eklemiş olayım.. Yorumlarımızı daha dikkatli yapalım
:-* :-*
f_zehra51 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)