AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-14-2008, 13:32   #71
Kullanıcı Adı
yolcu44
Standart Bayanlar fıtratlarına rağmen neden açılmak ihtiyacı hisseder ?!
Liberal demoktar ! Görüşünü savunmana bir şey demiyoruz ama görüşünü savunurken, başka görüşlere saygısızlık edeceksen aramızda biraz zor barınırsın :-* Şimdilik %20 Uyarı
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:34   #72
Kullanıcı Adı
tozkaldiran
http://www.risale-inur.org/yenisite/...dex.php?tid=57
tozkaldiran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:35   #73
Kullanıcı Adı
fatos_erd
Mine etek giyen kız istediği kadar ahlaklı olsun. ona bakışlar değişiyo.
fatos_erd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:35   #74
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kardeş kusura bakma ama ben kolay kolay yemin etmem. Yemin etmem için çok önemli bir sebebin olmalı. Ailemden ben bunu öğrendim. Senle alakası yok. Lütfen yanlış anlama. Neden yemin ettiriyorsun merak ettim.
iyi niyetimden..burdakilerin iyi niyetinden
başakada bir niyetimiz yok..
biz her gün beş defa yemin ediyoruz zaten..

bunda gocunacak bi şey yok..iman tazeleme diyelim mesela..
Kardeş ben de namaz kılıyorum. Hem de beş vakit. İllaki söylemem mi gerekiyor. Kızkardeşim mini etek de giyer, denize bikinili de girer ama ibadetlerini de yapar.
tesettür Allah'ın emri isteyen uyarr isteyen uymaz
başını örten daha çok müslümandır diye birşey yok elbette ki ama başını açan daha modern diye de birşey yok ASLA
modernlik kılık kıyafette olmaz modernlik düşüncelerdedir fikirlerdedir
mesela tamamen karşı görüşte olmamıza rağmen hala size karşı hakaret etmiyoruz ki sizin bize geri kafalı demenize rağmen hala saygımızı yitirmemeye çalışıyoruz ama biz kapalıyız ya yine de geri kafalıyız di mi size göre
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:35   #75
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
O zaman adam olup, " Başörtüsü " hakkında adam gibi konuşacaksınız. Beyinleri örtük insanlar gibi değil ! Mini eteğiniz ve namusunuz sizin olsun !

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:36   #76
Kullanıcı Adı
murat kurt
Bu adam ciddiye alınmaz be.

Adam Vakitin reklam rötuşundaki yazdıklarına bir bakın,bir de bugün canım bende türban yasağına karşıyım diyor.

Heralde kişisel bir karakter eksikliği.
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:36   #77
Kullanıcı Adı
fütüvvet
seçtiğin başlıklar zaten seni ele veriyor
eğer oylama yapsak sana bir buçuk oydan başa bir oy çıkmaz
yani konuşmaya çalıştığın bu kadar insan senin hata içinde olduğunu söylemeye çalışıyor
eğer muhataplarına inanıyorsan önce durup biraz düşünmen lazım,benim hataam nedir diye..
eğer inanmıyorsan zaten devam etmende anlamsızlaşıyor..bu kadar insanı , hatta sana katlanmak zornuda bıraktığın bu kadar üyeyi yalan söylemekle itham etmiş olursun çünkü..
senin yalanların biter ama bizim doğrularımız bitmez bundan emin ol...
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:40   #78
Kullanıcı Adı
fatos_erd
Delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali
fatos_erd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-14-2008, 13:42   #79
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Alıntı:
..DolunAy_Kadim.. Nickli Üyeden Alıntı
Liberal demoktar ! Görüşünü savunmana bir şey demiyoruz ama görüşünü savunurken, başka görüşlere saygısızlık edeceksen aramızda biraz zor barınırsın :-* Şimdilik %20 Uyarı
İnanın siz AK Partililer, Kemalistlerden 1000 kat daha ilerdesiniz. Kemalistlerin sitesinde Baykalı eleştirdiğim ilk yazımda kovulmuştum. Kabul ediyorum sizlerin düşüncesine saygısızlık ettim. Belki ben yanlış bir yoldayım. Belki de çevrem çok kötü. Biraz zengin bir aileden gelmemin şımarıklığı var üzerimde. Yazdıklarımdan sonra hala beni kovmuyorsanız ve bana kucak açmışsanız, ve hala arkadaşlarım bana yardımcı olmak istiyorsa DEMEK Kİ BEN YARAMAZ BİR ADAMIM.

Evet sizlere karşı çok mahçubum. İnanın arkadaşların iyi niyetina sonuna kadar güveniyorum. Ben kötü niyetli biri değilim. Ama biz özellikle kendisine sosyete diyen kesim yok mu. Hep kendimiz gibi insanların içinde yaşarız. Bir gün dönüp bakmayız. Diğer kardeşlerimiz ne yapıyor diye.

Evet ben Müslüman biriyim. Namazlarımı da elimden geldiği kadar kılarım. Zaten sonradan Müslüman oldum. Hristiyan bir ailenin çocuğuyum. Annem ve babam hala Hristiyandır. Bizde kimse kimseye karışmaz. Fikirlerimi değiştire değiştire bu kadar değiştirebildim. Dedim ya biz biraz halktan uzak kalmışız ve halkı meğerse küçümsüyormuşuz.

YANLIŞIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR. HEPİNİZDEZ ÖZÜR DİLİYORUM. EĞER BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİ İSTEMEDEN İNCİTTİYSEM ÖZÜR DİLİYORUM. ALLAHTAN BENİM İÇİN DUA ETMENİZİ İSTİYORUM.

SİZE SÖZ VERİYORUM. BİR DAHA DİNİ KONULARDA, ÖZELLİKLE İNANÇLI İNSANLARI KARALAMA YOLUNA GİTMEYECEĞİM. YANLIŞLIK YAPTIK. HATADAN DÖNMEK ERDEMDİR. ALLAH RIZASI İÇİN BENİ AFFEDİN.
Alt 05-14-2008, 13:43   #80
Kullanıcı Adı
NuR-eFSaN
Alıntı:
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Avatarın resmini kullandığınız kişilerin yazılarınıda okumanızı, bunları yeşillik olarak kullanmamanızı temenni ederim. Ama içi boş insanlar ancak takliktiçik yaparlar ...

Bakalım Ahmet Altan Başörtüsü meselesinde ne düşünüyor, merakı olanlar bu linke göz atabilir ;

http://molgu.blogspot.com/2007/11/ah...trbanl-kz.html

VesseLam
Ben başörtüsü yasağına karşıyım. Ahmet ALTAN LA aynı düşünüyorum. Yalnız aynı Ahmet ALTAN ben mini eteklileri severim demişti bir yazısında. Ama başörtüsü yasağına karşı olmam, başörtüsünü özendirmem gerektiği anlamına gelmez. Başörtüsü isteyen takar istemeyen takmaz. Yalnız benim eşimin başörtülü olmasını istemem. Ya da kızım başörtülü olmasını istemem. Bu da bir tercihtir. Neden baş örtülü olmamasını gerektiğini yeterince açıkladım zaten.

Liberal bey biz sizin görüşünüze saygı da bulunuyorsak sizde aynı şekilde olunuz.Bu sizin kararınız aileniz ister başörtü taksın takmasın AmA ALLAHIN EMİRLERİNİDE yerine getirelenlerebu tarz konusmalarda bulunmanız hiç hoş değildir.Sizin ibadetleriniz ne bizi kurtarır ne bizimkiler sizi herkes kendi yoluna baksın.Madem özgür toplumda yasıyoruz gerçi özgür olduğumuz söylenemez ama öyle diyelim ; herkes kendınden sorumludur.Sizin 5 vakıt namazı kılıp Kılmamanız kendinizedir.
NuR-eFSaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)