AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 05-16-2008, 00:49   #81
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Standart Helal olsun Emine Hanım’a
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Milli Görüş sitesinde de emine erdoğanın yunan başbakanıın elini sıktığı fotoya o kadar ağır hakaretler yazmışlardı ki...bi an kendimi orada hissettim....
Neyse........

evet emre süper bi olay bence de...Rahman süresini dinlemiş sanırım..Mehmet Emin Ay da süper okuyor zaten..Umarım son dinlediği Kuran olmaz
Seçenler yerden yere vurma hakkına sahipse onlara tek ses etmem ben Zeynep..
Gülme ya valla ben çok gerildim, ben tam anlamıyla tesettürlü biri değilim ama bugüne kadar kimseye böyle şeyler söylemedim. Söylemem ve söyletmemde...
sinirden gülüyorum...Ama ben çok alıştım bu tür söylemlere...anlayamıyorum...
Gülüm benim alışmanın ötesinde. Bazı cümlelere tek kelime etmeden geçiyorum. Kişiye göre de değişiyor tabi. Ama öyle tavırlar görüyorumki birileri asıyor kesiyor sanki kendince. Hele beklemediğim insanlar farklı tavırlarla hoş olmayan cümleler kurunca ciddi manada şaşırıyorum.
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2008, 00:56   #82
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Emre valla o şekilde giyinseydi o vakit sadece leman ve okurlar dalgaya alırdı.
Böyle giyindi hem onlar alaya alcaklar hem de ben ve benim gibiler Hayrünnisa Gül'ü eleştircekler.Bu şekilde 2 taraftanda kaybetti :-*

Daha önce olduk olmadık benzetmeler yaptı leman,en ağırı playboy kızına benzetilmesiydi.Şimdi daha beteri yapılcak kim bilir ?
Hayrünnisa Gül'ün aklını başına toplaması için gerekli bu tür şeyler bence.Yoksa yakında mağza mağza dolaşıp her birini sömürcek duruma gelecek.Medya hep mana bulur,buna göre hakaret etmesi lazımdı :-*
Bulunduğu yer aklını başından aldığını düşünüyorum.
Geçti bitti ama fotoğraflar arşive eklendi bazıları tarafından :-*
Alt 05-16-2008, 01:00   #83
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Senin dediklerini okuyunca hak veriyorum ama onun açısından düşününce de hak veriyorum...

Ne desem bilmiyorum.Öyle bir makamda ve ülke de öyle bir durumda ki.Askerden, bürokrasiye ve varoşlara kadar herkes ''acaba ne yapsada eleştirsek'' diye bakıyor...
Alt 05-16-2008, 11:44   #84
Kullanıcı Adı
Demokrat
Madem hepimiz modaci olduk, hakkini verelim ..Kralicenin cicekli elbisesini nasil buldunuz bu arada bayan gülün elbisesini dilek hanif tasarlamis ;)
Abdullah Gülün smokin giymesi tabulari yikmasi adina bencede güzel bir olaydir ama ben kendi adima ona yakistiramadim özellikle papyon renki (celik rengin) cok cirtlakti onun yerine siyah, sade bir papyon takilabilirdi ..
Neyse tek sorunumuz bu olsun, onlar kendilerine uygun gördükten sonra bize birsey demek düsmez, biz sadece acizane görüslerimizi belirtiriz, kimsenin giyim, kusamina karismak, hakaret etmek, alaya almak haddimize degildir ;)

Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 12 Misafir)