AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 07-10-2007, 02:08   #41
Kullanıcı Adı
murselyavuz
Standart AKP'nin Anketinde Saadet Sürprizi
Alıntı:
FatihSinan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
murselyavuz Nickli Üyeden Alıntı
ya arkadaşlar ben gerçekten insanlara şaşırıyorum...
aşağı yukarı her liderin seçim meydanlarında yaptığı konuşmaları gerek interneten gerekse tv'den takip etmeye çalışıyorum ve genelde şöyle bir sonuca varıyorum...
her lider meydanlarda tek başına iktidar olduklarını söylüyor...

Erbakan Hoca bir zamanlar refah partisi'ne oy verenlerin cennete gideceğini söylerken şu an Ak Parti'ye oy verenlerin cehenneme gideceğini söylüyor...
haşa böyle giderse yakında peygamber olduğunu itiraf edecek...

Haydar Baş'ı dinliyorum
o da tek başına iktidar olacağını söylüyor...

MHP deseniz onların yaptığı ankette CHP %26 ile birinci
MHP %22 ile ikinci
Ak Parti %18 ile üçüncü...

İşçi partisi lideri meydanlarda miting yapmaya cesareti bile yokken çıkmış iktidar olma hayalleri kuruyor....

ben merkla değil gerçekten sabırla bekliyorum 23 temmuz sabahını ve bu söylenenleri unutmayacağım..
herşey 23 temmuz sabahı belli olacak
kimin barajı geçip kimin geçemeyeceği...

onun için bu tarz söylemlere sadece gülüyorum...
Erbakan Oy verenlerin Cehenneme gideceğini söylemedi maşallah siz bu konularda özellikle söylenenleri çarpıtma konusunda çok başarılısınnız hatta en başarılı olduğunuz konu

Söylediği aynen şuydu Oy vermek Cehenneme bilet kesmek gibidir

Siz bunu nereye çekerseniz oraya gider
bu sizden kasıt Mursel Yavuz olarak ben miyim?
yoksa forumdaki diğer Ak Parti li arkadaşlarda bu olayları çarpıtan siz kavramı içine giriyor mu?

AKP'ye oy vermek cehenneme bilet kesmek gibidirle, AKP'ye oy veren cehenneme gider arasında ne gibi bir fark vardır?

bunun neresi çarpıtmadır?
murselyavuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2007, 02:11   #42
Kullanıcı Adı
Bîçâre
Az evvel adı geçen siteyi hazırlayanların ulusalcılar olduğunu inşâallah biliyorsunuzdur kardeşim.
Bîçâre isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2007, 02:11   #43
Kullanıcı Adı
murselyavuz

ayrıca sende AKP düşmanlığı yok olması Saadet partisinde de olmayacağı manasına gelmez...
bak demişsin ki hoca ders verirken siz arka bahçedeydiniz...
hoca o dersi veresiye kadar ülkede İmam hatip diye bir sorun yoktu...

hoca Rektörler tesettürlülerin karşısında selam duracak diyesiye kadar üniversiteye bayanlar tesettürlü giriyordu...

el insaf ya...

Yorum editlendiği için alıntınız düzenlenmiştir. Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz Muhterem kardeşim.

VesseLam
murselyavuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2007, 02:19   #44
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Zinayı CHP bile çıkarmamıştı ...

Peki Zina suç olarak yürürlükte olsa idi ne olurdu?

İslami hassasiyette olduğunuzu umarak şunu sormak istiyorum size, diyelim ki Zina suç olarak yasalarda var ve, Kur'an- ı Kerim'in erkeklere tanımış olduğu haklardan yararlanarak bir kardeşimiz 2 hanımla evlilik yapmıştır. Yarın zina yapıyor diye bu adamın kapına polisler dayansa bunun hesabını kim verecek ?

Olayları biraz iyi niyet ile düşünürsek, aklı selim kararlar veririz diye düşünüyorum.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-10-2007, 02:20   #45
Kullanıcı Adı
Diriliş
Alıntı:
Bîçâre Nickli Üyeden Alıntı
Muhterem "Diriliş" kardeşim/büyüğüm, başörtüsünden bahsetmişsiniz. Size bu husus üzerine bir sûal yönelteceğim; Ak Parti bu politikasında bir 28 Şubat süreci daha yaşatsaydı hoşunuza gider miydi? Şu an ki politikası ile o süreç arasında seçim yapsanız hangisini seçerdiniz?

Ben Mazlumder üyesiyim, başörtüsü konusunda reşit olmadığım vakitlerden beri çaba sarfediyorum, şu an 21 yaşındayım, bu sorun çözülene kadar da bu konu hakkında elimden geldiğince çalışacağım. "Ak Parti'ye bu hususta güveniyor muyum?" sorusuna gelince cevabım evet olur, ben meslek lisesi mezunuyum, daha bir kaç yıl evvel bu yasa tasarısı üzerinden imam hatipleri rahatlatmaya çalışan Ak Parti'ye neler yaptıklarını unutmayalım. Bir siyasi sergüzeştin içerisindeyiz, santranç misalî herkes bir kurgu ile yol alıyor. İnanın ki bu sorun için en çok Ak Parti düşünüyor, nasıl çözüleceğini, çözülmesi için hangi kriterlerin gerektiğini isterseniz uzun uzun anlatabilirim.
Bîçâre bey/hanım..

Bu mesajınıza cevap verebilmem için, daha doğrusu bu konu hakkındaki düşünceleri anlatmak, içimi dökebilmek öncelikle birkaç önsöz söylemem gerekli...

Başörtüsü yasağı niçin var?

Başörtüsü gerileme amili midir? Gelişmeye, çağdaşlığa engel midir?

Şunu anlamak gerekir ki, aslında bizim kadınlarımızın başörtüsü takmasının çağdaşlıkla hiçbir ilgisi olmadığının herkes farkında. Aslında bunun ne kadar komik bir mazeret olduğunu herkes biliyor..

Ama başörtüsü yasak..

Çünkü bizim (özellik TR müslümanlarının) başlarını kaldırıp ülkede, dünyada neler olup bittiğini anlamaları istenmiyor. Başörtüsü, imam hatip vs. sorunlar aslında bizi sürekli bu dertlerle hemhâl edip başka meselerle ilgilenmemize mani olmak için var.

Şimdi, belki birgün AKP başörtüsü sorununu çözecek...

Ancak muhtemelen o gün müslüman ülkelerinde ya petrol kalmayacak, ya sömürecek başka birşey bulamayacak... Kısacası bizimle ilgili amaçlarına nail olmuş olacak. Elimizden herşeyimiz (itibar ve şerefimiz dahil) alınmış olacak.. Irak'ta, Suriye'de, Filistin, Afganistan ve endişe ediyorum ki Türkiye'de yeterince müslüman ölmüş olacak..

Belki o gün, kendisine mutlak surette daima bir düşman bulmak zorunda olan siyonizm, brezilyalıların samba dansını çağdaşlığa aykırı bulur..

AKP istediği kadar toplumsal mutabakat arasın.. Siyonizm hedeflerine ulaşmadan asla mutabakat diye birşey olmayacaktır.

Son olarak, sizi tanıdığıma memnun oldum, zirâ ben de bir Mazlumder üyesiyim...

Alt 07-10-2007, 02:33   #46
Kullanıcı Adı
Bîçâre
Bu sonların olabilme ihtimali vardır, fakat bunun sorumlusu 4,5 yıldır ülkeyi teslim alan parti midir? Başörtüsü konusunda bir siyasi suçlu bulunacaksa bu başkaları olmalıdır, bu ülkede ilk başörtüsü sorununun ne zaman zuhur ettiğini bilenlerin azlığını bilmemiz lazım, 1968 yılında, Hatice Babacan Hanımefendi’nin Ankara İlahiyat Fakültesi’ne alınmamasıyla başlayan zulümün kaçıncı yılındayız, kaç iktidar, kaç koltuk değişti? Hangi yöntemler denendi? Nasıl çözülmesi gerekiyor?

Bu soruları bir kenara koyar ve olayın iç boyutuna geçer isek, başörtüsü katlinde istenen sonuca ulaşılmak üzere olduğunu üzülerek söylememiz gerekir. Başörtüsü başlardan değil, zihinlerden söküldü. Aklı selim kimseler var, oldu, olacak.. Yeter ki kefeler denk, zihinler şeffaf, kalpler halisane niyetlerle bezeli olsun. Siyasi iradeye taş atıldığı kadar sosyal irade vuk'u bulsun.

"Wordpress" isimli internet tabanında o sitenin destekleyicilerine göz atınız kardeşim, iktibas o ki imam kliside ayin yaptı diye hayırlı bir iş yapmış sayılmaz, tıpkı '80'de birbirlerini katleden MHP ve CHP'nin çıkarlar uğruna kuzu sarması olması gibi. Dışardan etki edemeyen güçler manevi diktelerle bu oluşumu bertaraf etmek istiyor, elmanın kabuğu soyulduğu vakit ne kadar taze tutarsanız tutun sararmaya, çürümeye mahkûmdur.
Alt 07-10-2007, 02:44   #47
Kullanıcı Adı
Bîçâre
D8 projesi nobele layık bir icraatti, şu an da (Türkiye hariç) bu 7 ülkeye bir göz atınız, hangi sorunlarla boğuştuklarını inceleyiniz.

Zina suçken kaç kişi bu suçtan yargılanıyordu? Bunda bir dayatma mı vardı? Şerri hükümlere göre ceza-i işlem olmadıkça ne farkeder? Bir 5 yıl öncesiyle mukayese ettiğinizde fark görebiliyor musunuz?

Ben başka konularda fark görüyorum, açılan cemaat/vakıf evlerinde, yurtlarında artış görüyorum. Bazı dini vecibeler eskiden (5 yıl önce) suç iken bugün hangi "cemaat evi/dergâhı baskını" haberi işitiyorsunuz?

"Osmanlı eserleri bakımsızlıktan yıkılıyor" İlber Ortaylı'nın (kendisi Topkapı Müzeleri müdürüdür) sırf Topkapı Sarayı'na 5 yılda yapılan yenileme çalışmalarını anlattığı yazılarına göz atınız. "Klisileri yıkalım" zihniyeti Mekke Fethinde Efendimiz (s.a.v.) tarafından doğru görülmedi, "saygı duy ki saygı göresin"..

Ahdamar Klisesi açıldı, gayette iyi oldu. O bölgeye gelen turist sayısında patlamalar yaşandı, ora açıldı diye kaç kişi Hristiyan olacak, ayin yapılmayan bir tarihi mekânın ne zararı dokunacak. Kendini 1 yılda amorti edecek, devamında bölgeye maddi kazanç sağlayacak bir projeyi misyonerlik faaliyeti olarak algılamak vicdan işi değildir.
Alt 07-10-2007, 02:53   #48
Kullanıcı Adı
CenneT-GüLü
Alıntı:
Bîçâre Nickli Üyeden Alıntı
D8 projesi nobele layık bir icraatti, şu an da (Türkiye hariç) bu 7 ülkeye bir göz atınız, hangi sorunlarla boğuştuklarını inceleyiniz.

Zina suçken kaç kişi bu suçtan yargılanıyordu? Bunda bir dayatma mı vardı? Şerri hükümlere göre ceza-i işlem olmadıkça ne farkeder? Bir 5 yıl öncesiyle mukayese ettiğinizde fark görebiliyor musunuz?

Ben başka konularda fark görüyorum, açılan cemaat/vakıf evlerinde, yurtlarında artış görüyorum. Bazı dini vecibeler eskiden (5 yıl önce) suç iken bugün hangi "cemaat evi/dergâhı baskını" haberi işitiyorsunuz?

"Osmanlı eserleri bakımsızlıktan yıkılıyor" İlber Ortaylı'nın (kendisi Topkapı Müzeleri müdürüdür) sırf Topkapı Sarayı'na 5 yılda yapılan yenileme çalışmalarını anlattığı yazılarına göz atınız. "Klisileri yıkalım" zihniyeti Mekke Fethinde Efendimiz (s.a.v.) tarafından doğru görülmedi, "saygı duy ki saygı göresin"..

Ahdamar Klisesi açıldı, gayette iyi oldu. O bölgeye gelen turist sayısında patlamalar yaşandı, ora açıldı diye kaç kişi Hristiyan olacak, ayin yapılmayan bir tarihi mekânın ne zararı dokunacak. Kendini 1 yılda amorti edecek, devamında bölgeye maddi kazanç sağlayacak bir projeyi misyonerlik faaliyeti olarak algılamak vicdan işi değildir.
Türkiyede Kiliseler aciliyor, ben Almanyada yasiyorum, hicbir Camii acildigini göremiyorum. Neden onlar bizim icin birseyler yapmazken, biz hep onlara yaranmak icin ugrasalimki. biz neden onlarin isteklerini yerine getirelim.

Alt 07-10-2007, 03:12   #49
Kullanıcı Adı
Bîçâre
"CenneT-GüLü" kardeşim klise açılmıyor, kaynağı dışardan alınarak restore ediliyor, gelirleri bölgeye aktarılıyor.

O joplanan kişiler arasında ben de vardım, yer Kocaeli değil Ankara'ydı bunu dahi Ak Parti'ye yükleme cûr'etini nerden buluyorsunuz muhterem kardeşim? D8 için kötü birşey söylemedim, sonuçlarından bahsettim Recai Kutan'ın yorumuda açıktır "siyonistler bu oluşumu hazmedemedi", bunun suçuda mı Ak Parti'nin? Arena gibi bir programda ayda bir yayınlanan programlara hürmet ederek Ak Parti'ye saldırmak yine boş bir kulaçtır. Yıkılan Kûr'an kursu kaçak bina idi, İstanbul'da 2005-2006 yıllarında kaç adet Kûr'an kursu, kaç adet yurt açıldı? Şu mevsimlerde camilerde çocuklara Kûr'an öğreten sayısız hanım ve erkek kardeşimiz nerde yetişiyor?

Ben Ak Parti savunacak posizyonda değilim, savunmaya ihtiyaç olmayan hususlar dile geldiği için "iftira" boyutundan tenzih ediyorum sizleri. Ak Parti'nin strateji hataları olmuştur bunları dile getirin, benimde tasvip etmediğim politik yanlışlar yapmışlardır bunları dile getirin.

Lâkin bunlar manevi olgular değildir, ben cemaat evlerinde kaldığımı, iki astsubay çocuğuna dini ders verdiğimi her yerde hürce söyleyebiliyorsam bu kazanımı borçlu olduğum bir irade vardır. Bİr taraf terör yoluyla, diğer taraf misyonerlik suçuyla yükleniyor Ak Parti'ye.. Allah aşkına cumhuriyet döneminde hangi zaman diliminde başbakan, TBMM başkanı, başbakan yardımcısı ve dışişleri bakanlarının eşleri başörtülü olmuştur?

Bu gibi eleştirilere tanık olduğumda keşke 6 okçuların, kurtçuların eline düşsekte "AK" kara belli olsa diyorum. Anadolu Üniversite'si 2006 yılında namaz hususu yüzünden bana disiplin cezası verdi, bu suçu Ak Parti'ye yüklemem mi gerekir, YÖK'ün kuyusunu kurutacakları desteklemem mi...

Vicdanı/insafı elden kaybetmeyelim, Allah rızası için...
Alt 07-10-2007, 10:32   #50
Kullanıcı Adı
garipgureba
mesele akp sp meselesi ya da şu veya bu parti meselesi değil.davası islam olan insanların ve partilerin meselesi.çünkü islam bütün dünyevi oluşumlardan üstün bir olgudur.eğer bir parti bu davaya hizmet ediyorsa ya da edeceğini söylüyorsa,veyahut da bunu ima ediyorsa benim gözümde bir değeri olur.ancak akp şu ana kadar bu bağlamda yeteri kadar adım atamadığı gibi gemisine doldurduğu yeni isimlerle ve tasfiye ettiği kadrolarla bu gayeden uzak bir görünüm arz etmektedir.sp ise bu konudaki yıllardır taviz vermediği çizgisiyle davasının islam olduğunu hem söylemekte hem de hissettirmektedir.her meseleye olduğu gibi bu meseleye de Allah'ın kanunları perspektifinden bakmak herkese fayda getirir düşüncesindeyim.dünyevi değil uhrevi bakmak gerek.hayal aleminin arkasındaki gerçekleri görmek lazım
garipgureba isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)