AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-23-2008, 19:56   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!



EL AZİZ grubu olarakta bilinen MİLLİ ÇÖZÜM cülerin en büyük özelliği ERBAKANCILIK yapmaları! Öyle ki zamanında ERBAKAN'I MEHDİ İLAN ETMİŞLERDİ!


Ergenekon operasyonunun bu sabah yapılan 7. dalgasında Milli Çözüm Dergisi'nde de arama yapılıdı ve derginin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akgül ile dergi yazarlarından bir kısmı gözaltına alındı.

Haberin duyulmasının ardından söz konusu haberle Milli görüş arasında bağ kurulması ortalığı karıştırdı.

Milli görüşcüler söz konusu kişinin kendileriyle alakasının olmadığını açıkladı.

Uzun yıllar Milli Görüş'ün içinde yer almış çeşitli kademelerinde görev ve yetki almış olan Ahmet Akgül'ün liderliğindeki Milli Çözümcüler ise esas Milli Görüşçülerin kendileri olduklarını ve şuanki yönetim kadrolarının Masonlarca ele geçirildiğini ileri sürüyorlar.

Bu gün kü açıklamasıyla Milli Çözüm ile alakalarının olmadığını duyuran Saadet Partisi’nin geçtiğimiz yıl içinde de bu grupla alakalarının olmadığına yönelik bir açıklaması bulunuyor..

Ancak ne gariptir ki daha en son Hacc döneminde MİLLİ ÇÖZÜM’ün lideri olarak adı geçen AHMET AKGÜL’ün Milli Görüş Hacc organizasyonu bünyesinde Mekke ve Medine’de elinde megafon hacılara ateşli konuşmalar yaptığı biliniyor!!

AHMET AKGÜL’ün en meşhur bilinen kitabı ise İslam Davası ve Adil Düzen ismini taşıyor..

KİM BU MİLLİ ÇÖZÜMCÜLER?

Milli Çözüm dergisi Milli Görüş camiasının içinde yapılanan küçük bir grup. Grubun liderliğini yapan Prof.Dr. Ahmet Akgül, Necmettin Erbakan’ı "Mehdi" olarak gördüğünü ifade ediyor. Yıllar önce Erbakan Hoca’nın Mehdi olduğunu açıklayan bu grup o dönem yaptıkları siteyle bunu kamuoyuyla paylaşmıştı..


Akgül’ün “Erbakan Devrimi” isimli bir de kitabı bulunmakta.




Akgül’ün öncülüğünde grubun, görüşleriyle Milli Görüş tabanını etkilemeyi hedefleyen “Milli Çözüm” dergisinde ulusalcılık ve İslamcılık sentezleniyor. Hatta bu söylem tarzı Türk-İslam sentezciliğini de aşarak Milliyetçi-Orducu bir milliciliğe dönüşmüş İslamcı dozaj gittikçe azlmıştır. Dergide açıkça AB ve Ak Parti karşıtlığı üzerinden "Millicilik" adı altında militarizm sempatizanlığı yapılıyor.


sitedeki yazı: http://www.habervakti.com/resimler/7/mehdi-erbakan.JPG


haberbakti

 

 
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-23-2008, 19:58   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
Yuhhhh!
 
Alt 07-23-2008, 19:58   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
Saadet Partisi, 'Ergenekon Milli Görüş'e Sıçradı' haberi üzerine 'Milli Çözüm' dergisi ile hiç bir ilişkisinin olmadığını duyurdu.


Saadet Partisi, Emniyet güçlerinin Konya'da gerçekleştirdiği operasyon çerçevesinde gözaltına alınan bazı şahısların bir kısım medya organları tarafından Milli Görüş ile ilgilendirilmeye çalışıldığını belrterek söz konusu iddiaları yalanladı.

Saadet Partisi İGenel Merkezi tarafından yapılan basın açıklamasında, söz konusu gözaltıların "Ergenekon Milli Görüş'e Sıçradı" şeklinde haber yapılması ve bu yolla kamuoyunun yanlış bilgilendirilmeye çalışılması üzerine, aşağıdaki açıklamayı yapma zorunluluğu oluşmuştur:

Sözkonusu şahısların parti yönetimimizle resmi ve gayriresmi bir bağı bulunmamaktadır.

Sözkonusu şahısların 'Milli Görüş' değil, 'Milli Çözüm' adlı dergi çatısı altında faaliyet gösterdikleri uzun süredir bilinmektedir.

Milli Çözüm dergisi adı altında faaliyet gösteren şahıslar ve faaliyetleri partimiz ve teşkilatlarımız tarafından hiçbir zaman benimsenmemiştir. Hatta teşkilatlarımızdan gelen şikayetler üzerine, sözkonusu şahısların ve faaliyetlerinin partimizle herhangi bir bağının olmadığı, bundan yaklaşık 1 yıl önce kamuoyuna açıkça ilan edilmiştir.

13 Kasım 2007 tarihinde yapılan açıklamamız ve 14 Kasım 2007 tarihinde 'Kamuoyuna Duyuru' başlığıyla yaptığımız duyurumuz Milli Gazete'de ve birçok haber sitesinde yayınlanmıştır. Kamuoyunun doğru bilgilenmesi amacıyla 13 Kasım 2007 tarihinde Saadet Partisi Genel Merkezimiz tarafından yapılan bu açıklamayı, yeniden kamuoyunun bilgisine arz ederiz:

"Milli Çözüm Dergisinde yayınlanan görüşler ile bunlar tarafından yapılmakta olan faaliyetlerin, teşkilatlarımızla hiçbir alakası bulunmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."


13 Kasım 2007

"Milli Çözüm Dergisi yazarları etrafında toplanan kişiler ve bunlar tarafından ne amaçla yapıldığı belirsiz faaliyetlerin teşkilatlarımızla hiçbir alakası bulunmamaktadır"



habervakti
 
Alt 07-23-2008, 19:59   #4
Kullanıcı Adı
hakansükür
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
Saadet partisi genel başkanı recai kutan ve genel başkan yardımcısı oğuzhan asiltürk
Nilli çözüm dergisinin çalışanlarnın ve sahiplerinin milli görüşle uzaktan yakından alakası yoktur dedi ...
hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-23-2008, 19:59   #5
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
daha neler görecegiz bakalim
 
Alt 07-23-2008, 20:00   #6
Kullanıcı Adı
isimsiz
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
evet ne yazıkki böyle üzücü bir olay oldu. ve saadet partisi dava açtı ayrıca bugün babamdan öğrendim bu ortalığı karıştıran el-aziz ciler ergenokonla bağlantısı olduğundan şüphelenip soruşturma açılmış. bunlar ortalığı karıştırmak istiyor uzaktan yakından milli görüşle alakaları yoktur :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-23-2008, 20:02   #7
Kullanıcı Adı
hakansükür
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
Elaziz gazetesi ve milli çözüm dergisi Milli görüş'ü karalamak için kurulmuştur.
hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-23-2008, 20:03   #8
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
 
Alt 07-23-2008, 20:03   #9
Kullanıcı Adı
hakansükür
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
O hiçbir zaman Milli Görüşçü olmadı!

Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Milli Görüş kurmay kadrosundan Oğuzhan Asiltürk, Ergenekon Operasyonu kapsamında gözaltına alındığı iddia edilen Ahmet Akgül'ün Milli Görüş ile ilişkilendirilmesi çabalarına karşılık, Ahmet Akgül- Milli Görüş ilişkisine açıklık getirerek "Ahmet Akgül, hiçbir zaman Milli Görüşçü olmadı." şeklinde konuştu.

Ahmet Akgül'ün şahsının ve ekibinin, bugün veya geçmişte Milli Görüş kadrolarında yer almadığını belirten Asiltürk, fakat Ahmet Akgül'ün dışarıya kimliğini bu şekilde yansıttığını ifade etti.

"Bizim ilkelerimize uymayan davranışlarından ötürü kendisini kadrolarımıza dahil etmedik, fakat Milli Görüşçü gençliği çeşitli yollarla etrafında toplayıp bir gazete ve mecmua çıkarıp Milli Görüşçü olduğunu iddia ediyordu. Ancak Saadet Partisi Genel Merkezi'nin Milli Görüş Lideri Sayın Necmettin Erbakan'ın talimatıyla yayınladığı bir bildiri neticesinde bütün kurumlarımızdan uzaklaştırılmıştı."

Oğuzhan Asiltürk'ün açıklaması ile gözaltında olduğu öne sürülen Ahmet Akgül ile Milli Görüş arasında bir ilişki olmadığı ortaya çıkarken, medyanın bundan sonraki tavrının nasıl olacağı merak ediliyor.
hakansükür isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-23-2008, 20:04   #10
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
can alici noktaya bakiniz
Ancak ne gariptir ki daha en son Hacc döneminde MİLLİ ÇÖZÜM’ün lideri olarak adı geçen AHMET AKGÜL’ün Milli Görüş Hacc organizasyonu bünyesinde Mekke ve Medine’de elinde megafon hacılara ateşli konuşmalar yaptığı biliniyor!!
 
Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi