AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-18-2008, 00:25   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Arrow 'Kılıçdaroğlu şerefini kurtaramadı' .....

Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun sorularına cevap veremediğini söylerken Dündar'a da göndermede bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun söz konusu iddialarını ispatlamak zorunda olduğunu ifade eden Gökçek, ''Birisinin şerefi burada ortada, kim ispat ederse o şereflidir. Sayın Kılıçdaroğlu bu manada şerefini kurtaramadı. Tek yaptığı edebiyat 'Ankara halkını soyuyorsunuz' gibi son derece izafi bir laf'' dedi.
Bugün 25'e yakın iddiada bulunduğunu belirten Gökçek, ''Halkımız şunu gördü; Kılıçdaroğlu sadece insanlara son derece sakin durarak iftira atan bir adam. onun haricinde başka birşey yok. Tam bir balon. Sadece bildiğini söyleyip, istediğini okuyan, katiyen suallere cevap vermeyen biri'' diye konuştu.
Gökçek, bir gazetecinin ''Uğur Dündar'ın taraflı davrandığını düşünüyor musunuz?'' sorusuna ise şu yanıtı verdi:
''Evet Uğur Dündar kesinlikle taraflı davrandı. Sayın Dündar'a programdan önce sadece konuyla ilgili konuşmak şartıyla çıkacağımı söyledim. Buraya geldikten sonra tavrını birlikte gördünüz. 'Melih bey bırakın da konuşsun doğal gaz üzerine konuşuyor' Doğal gaz öyle bir başlık ki doğal gaz üzerine 50 tane konuda konuşursunuz. Bir konu değil ki... Sayın Dündar, geçen Arena'daki olan konunun cevabını ondan alamadı. Devamlı kaçtı, kaçak güreşti.''
Bir gazetecinin ''Tekrar çıkacak mısınız, ikinci bir düello olacak mı?'' sorusu üzerine de Gökçek, birçok iddiada bulunduğunu ve bundan sonra da Kılıçdaroğlu ile ilgili pek çok konuda açıklama yapacağını söyledi.

AA

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-18-2008, 00:40   #2
Kullanıcı Adı
ilgenel
kemal tam bir süzme. çamur at izi kalsın misali . chp zihniyetinin kudurgun zihniyeti bu maalesef. özel görev vermişler buna. uğur dündarda zaten akparti düşmanı. açıktan açığa kemalin asistanlığını yaptı.
taktikleri ise son derece açık ve net. muhatabına iftira at. sinirlendir .ve sakin kal. ama tutmadı ve yemezler.
ilgenel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 00:47   #3
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
ilgenel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kemal tam bir süzme. çamur at izi kalsın misali . chp zihniyetinin kudurgun zihniyeti bu maalesef. özel görev vermişler buna. uğur dündarda zaten akparti düşmanı. açıktan açığa kemalin asistanlığını yaptı.
taktikleri ise son derece açık ve net. muhatabına iftira at. sinirlendir .ve sakin kal. ama tutmadı ve yemezler.
hakaret etmeyiniz..bunu başkaları yapar biz yapmayız..kemal kılıçdaroğlunu bende hiç sevmem ama küfürvari hakaret etmeyiniz..bu bizlere yakışmaz
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 00:58   #4
Kullanıcı Adı
akgençlk
Cool
Melih Gökçek’i kutluyorum, çünkü verdiği cevaplar gayet mantıklı ve doğru. Kılıçdaroğlu önce Euro diye başlıyor sonra çark edip dolar diyor. Ardından da 105 dolarlık attığı iftiranın cevabını bir türlü vermiyor, veremiyor, kızarıp kalıyor.

Kılıçdaroğlu elektronik sayaçla kartlı sayacı ayırt edemiyorsa Gökçek ne yapsın. Dolarla Euroyu karıştırıyor adam yahu.. Sen ne biçim hesap uzmanısın. Bir kere hesap kabiliyeti sıfır adamın. Tıpkı yes ile no tuşunu ayırt edemeyen Önder sav gibi her şeyi karıştırıyorlar. Bu CHPlilerin topunda harbiden böyle bir problem var. Adamlar ya şizofren yada inadına böyle yapıyorlar. Daha ikinci dakikada konu saptırılır mı yahu, ayıp. Zaten hep bu taktikle prim yapmadı mı bu Kılıçdaroğlu…Tabi bu primi belli kesimin gözünde sağladı hep…

Adam aylardır serseri mayın gibi ortalıkta dolaşıyor, iftiralar, yalanlar, dolanlar. Biri buna dur demeliydi.

Tartışma genelde körler sağırlar diyaloğu biçiminde sürdü. Gökçek iki sayac arasındaki farkı söylüyor, iftiranın faturasını çıkar göster diyor, Kılıçdaroğlu başka dünyalarda davul çalıyor. Aklın sıra konuyu saptırıp içine düştüğü rezillikten sıyrılmaya çalışıyor. Gökçek gibi kurnaz, akıl küpü bir adam buna müsaade eder mi?

Haa bir de Uğur Dündar’ın desteğini alan Kılıçdaroğlu tamam tamam tamam demekten başka bir şey yapmadı. Gökçek de sorduğu sorulara cevap alamayınca haliyle sinirlendi. Ben de olsam sinirlenirdim. Kılıçdağlu sorularının cevabını almasına rağmen anlamamazlıktan geldi. İşin en garip tarafı da, tarihi yolsuzluklarla dolu olan Karayalçın’ın CHP tarafından Gökçek’e rakip çıkarılması ve Kılıçdaroğlu’nun kendi adayını dahi savunamaması.. Ne kadar vahim…

Sonuç olarak Melih Gökçek’in bu kadar sinirlenmesini haklı buluyorum. Orda insan olan kim olursa olsun sinirlenirdi. Ben de sorularıma cevap alamazsam ve karşımda ittifak etmiş iki kişi varsa, öyle bir tartışmada sinirlenirdim. Melih Gökçek’in onları muhatap almaması gerekirdi. Dilerim bir daha böyle aşırı solaklarla boy gösterisi yapmaz.

Yolsuzluk şerefsizliktir. Yolsuzluk yapıldı diye iddiada bulunup, Cumhurbaşkanına da iftira atıp sonra bunları delillendiremeyen kişiler de kurumlar da haliyle şerefsizdir. Bunu ben söylemiyorum, Melih Gökçek söylüyor. Gökçek’in birkaç dakikada sıraladığı onlarca yolsuzluğun muhatapları, bu sıfatın gerçek sahibi oluyor haliyle.

Uzun lafın kısası, seviyoruz seni büyük Başkan... Ayrıca Başkanımız düelloda çok şık ve sempatikti, her zamanki gibi.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 02:42   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Ayrı konuda da yazmıştım aynısını belirteyim

Vallahi, ben kılıçdaroğlunu müfteri bilirdim Vallahide billahi de değilmiş.. Günahını almışız.. Yahu bu adam salak.. Allah canımı alsın ki salak..

Eline vermişler düdükleri git öttür diye adam tartışma bilmiyor.. İlk sorularında yalanı çıktı, adam 2 soruda soruyor böyle miymiş değil miymiş diye yok cevap verdim diyor.. Hani adam bilmiyor ki konuyu bilmiyor.. Neyin ne olduğunu bilmiyor.. Aynı çamur at izi kalsın mantığı..

İşte borazanı Melih Gökçek'e ötmedi.. Alakasız konulara koncağına ilk başladığın konuyu tamamlasana. Binanın temelini at, sonra yarım bırak 5.katla uğraş.. Olur mu böyle bir şey yahu..

Adam vallahi gerizekalı tam bir odun,
kütük kütük!..

Uğur Dündarda taraf tuttu diyen haksızlık etmiş olur. Melih Gökçek taraf tutmasına bile izin vermedi..

--
Bak işte, her kuşun eti yenmez yalandaroğluu...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 05:48   #6
Kullanıcı Adı
Başbakan
Melih Başkanın ilk defa böyle gergin gördüm. Gerçi Kılıçdaroğlu ve Dündar taraf tutar gibi oldu ama yinede sakin bir Melih Gökçek orayı duman ederdi. Keşke onların oyununa düşmeseydi. Kemal Kılıçdaroğlu sonlara doğru kahkaha atacaktı neredeyse pişkinlikten.

Keşke melih gökçek sakin kalabilseydi. Kemal Kılıçdaroğlunu rezil ederdi...

Bu arada uğur dündar'ın TARAFSIZLIĞI(!) hakkındaki en güzel kareyi yakalayabilen var mı:
-Sayın Gökçek bi daha sizinle programa çıkmayı düşünmüyorum...
Melih Gökçek'te yakalabildiğim ve hatırladığım kadarıyla umursamaz tavırla
-Bende sizle çıkmayı düşünmüyorum efendim...
Başbakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 15:24   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Başbakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Melih Başkanın ilk defa böyle gergin gördüm. Gerçi Kılıçdaroğlu ve Dündar taraf tutar gibi oldu ama yinede sakin bir Melih Gökçek orayı duman ederdi. Keşke onların oyununa düşmeseydi. Kemal Kılıçdaroğlu sonlara doğru kahkaha atacaktı neredeyse pişkinlikten.

Keşke melih gökçek sakin kalabilseydi. Kemal Kılıçdaroğlunu rezil ederdi...

Bu arada uğur dündar'ın TARAFSIZLIĞI(!) hakkındaki en güzel kareyi yakalayabilen var mı:
-Sayın Gökçek bi daha sizinle programa çıkmayı düşünmüyorum...
Melih Gökçek'te yakalabildiğim ve hatırladığım kadarıyla umursamaz tavırla
-Bende sizle çıkmayı düşünmüyorum efendim...
Canından bezdirdi adamı yahu. Sürekli müdahale etti durdu, bence de Gökçek çok agrefisti. Açık söylüyorum, Dündar'ın yerinde ben de olsam aynısını derdim. Çünkü Melih Gökçek akşam durumu o noktaya getirdi. Gökçek sakin haliyle, elinde kartlarla çok güzel açıklamalar yapıyordu oysa. Herşeye rağmen Gökçek kazandı diyorum ben ama kaybettitği prestiji de düşünmek lazım.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 15:44   #8
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canından bezdirdi adamı yahu. Sürekli müdahale etti durdu, bence de Gökçek çok agrefisti. Açık söylüyorum, Dündar'ın yerinde ben de olsam aynısını derdim. Çünkü Melih Gökçek akşam durumu o noktaya getirdi. Gökçek sakin haliyle, elinde kartlarla çok güzel açıklamalar yapıyordu oysa. Herşeye rağmen Gökçek kazandı diyorum ben ama kaybettitği prestiji de düşünmek lazım.

Zaten Gökçek dersini öylesine iyi çalışmış ki daha tartışma başlamadan önce tartışma yapılacak konuları bir bir söyleyip Dündar'a da onaylattı. Çünkü konuyu saptıracaklarını biliyordu. 168 euro'dan Cumhurbaşkanının akrabası'na kadar çeşitli konular vardı. Ama tartışma başlayınca Kılıçdaroğlu da Dündar'da konu başlıklarını unutup işi genele yani doğalgaza vurdular.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 16:05   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Ya Gökçek ne yaptı. Chp'dan girdi Karayalçın'dan çıktı. Baykal'dan girdi, Çankaya'dan çıktı. İzmir'den girdi... Gökçek, konu dışına çıkmakta Kılıçdaroğlu'nu geçti.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-18-2008, 16:14   #10
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
özgün genç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya Gökçek ne yaptı. Chp'dan girdi Karayalçın'dan çıktı. Baykal'dan girdi, Çankaya'dan çıktı. İzmir'den girdi... Gökçek, konu dışına çıkmakta Kılıçdaroğlu'nu geçti.

Bence o Gökçek'in tepkisiydi. Kılıçdaroğlu bir türlü iddialarına değinmeyip konuyu doğalgaz olarak genele yayınca Gökçek'de abartıp bunlara değindi.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)