AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-06-2009, 15:04   #31
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ha bide o var değilmi saadetçiler ak partiye oy veren yahudiye veya kafirlikle suçlamalarıd var, bu tür provakatf yorumlar demokrasiye gölge düşürür.

Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim diye bir söz vardır ya

ben sizin bildiğiniz saadetcilerden değilim, yanlış yerden vurmaya çalışıyorsunuz

O söylemi asla tasvip etmem, etmem mümkün değildir.

Kim söylerse söylesin mühim değildir benim için, o söylem doğru değildir.

Ayrıca konumuz bakın NUMAN KURTULMUŞ...

Numan beyin böyle bir söylemini ben duymadım, siz duydunuz mu?

Duyduysanız bana da aktarın, onu da kınayım.

okey
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2009, 15:06   #32
Kullanıcı Adı
k.dangir
uzatmaya gerek yok barajın altında kalmaya mahkumdur saadet partisi.... bugünkü ak parti yöneticileri sayesinde oy alınca kendilerini bişey sandılar suanki hazımsızlık ondan.... kıskanıyolar... devleti yönetmek için değil ak partiyi baştan indirmek için çalısıyo suanki diğer partiler... saadette başı çekiyo hani
k.dangir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2009, 15:10   #33
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
k.dangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
uzatmaya gerek yok barajın altında kalmaya mahkumdur saadet partisi.... bugünkü ak parti yöneticileri sayesinde oy alınca kendilerini bişey sandılar suanki hazımsızlık ondan.... kıskanıyolar... devleti yönetmek için değil ak partiyi baştan indirmek için çalısıyo suanki diğer partiler... saadette başı çekiyo hani
Olabilir, barajı aşamayabilir vs.

Belki yüzde 1 oy da alabilir, veya daha aşağısı.

Benim için zerre-i miskal kadar önemi yoktur.

Ben doğru bildiğimi söylerim, doğru bildiğimi yazarım.

Az oy alan mutlak kötüdür, çok oy alan da mutlak iyidir diye bir kural yoktur!
Alt 05-06-2009, 15:11   #34
Kullanıcı Adı
ATmaCA53
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim diye bir söz vardır ya

ben sizin bildiğiniz saadetcilerden değilim, yanlış yerden vurmaya çalışıyorsunuz

O söylemi asla tasvip etmem, etmem mümkün değildir.

Kim söylerse söylesin mühim değildir benim için, o söylem doğru değildir.

Ayrıca konumuz bakın NUMAN KURTULMUŞ...

Numan beyin böyle bir söylemini ben duymadım, siz duydunuz mu?

Duyduysanız bana da aktarın, onu da kınayım.

okey
istese der yani, ak parti kanal d ve stara çıkıyorsa kendini haklı çıkarmak için çıkıyor ama numan kurtulmuş ve diğer adamlarınız kanala çıkarken sağ partinin oylarını bölmek için karalamak, çamur atmak için kanalla çıkıyor buda doğan medyasını mutlu ediyor ve sevindiriyor, recep teyyip erdoğan necmet din erbakana ve kurtulmuşa ve eski milli görüş arkadaşlarına saygısından dolayı ses çıkarmıyor ama saadet kardeşini üzemeye devam ediyor.

bu arada arkadaşım sakın ha bizim bu yorumlarımıza fazla alınmayın bizler burda kardeşiz, müslüman kardeşimsin burda görüş yönünden ayrı olabiliriz, tartışmak ve siyaset yapmak güzel dir. tamam ;)

Konu ATmaCA53 tarafından (05-06-2009 Saat 15:14 ) değiştirilmiştir..
ATmaCA53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2009, 15:12   #35
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Ha unutmadan:

Tüm partiler iktidar olmak için çalışır, arzuları budur.

Dolayısıyla baştaki partiyi indirmek için çalışırlar, bu çok normaldir, bunu kıskançlık olarak görmek yanlıştır.

Akp yarın muhalefete düşerse iktidardaki partiyi baştan indirmek için uğraşmayacak mı?

Bu durumda akp içinde kıskanıyorlar, hazımsız vs. diyecek misin
Alt 05-06-2009, 15:13   #36
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
istese der yani, ak parti kanal d ve stara çıkıyorsa kendini haklı çıkarmak için çıkıyor ama numan kurtulmuş ve diğer adamlarınız kanala çıkarken sağ partinin oylarını bölmek için karalamak, çamur atmak için kanalla çıkıyor buda doğan medyasını mutlu ediyor ve sevindiriyor, recep teyyip erdoğan necmet din erbakana ve kurtulmuşa ve eski milli görüş arkadaşlarına saygısından dolayı ses çıkarmıyor ama saadet kardeşini üzemeye devam ediyor.
İSTESE DER ne demek?

NOT: Demek ki kanal ve stara, vs. çıkmak suç değilmiş. numan beyde kendini haklı çıkarmak için çıkıyor. Akpyi haklı çıkarmak için uğraşması komik olmaz mı? o başka bir partinin genel başkanı, akpyi haklı diye düşünseydi zaten akpde olmazmıydı
Alt 05-06-2009, 15:15   #37
Kullanıcı Adı
k.dangir
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olabilir, barajı aşamayabilir vs.

Belki yüzde 1 oy da alabilir, veya daha aşağısı.

Benim için zerre-i miskal kadar önemi yoktur.

Ben doğru bildiğimi söylerim, doğru bildiğimi yazarım.

Az oy alan mutlak kötüdür, çok oy alan da mutlak iyidir diye bir kural yoktur!

senin doğrun ne ?
k.dangir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-06-2009, 15:15   #38
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:

bu arada arkadaşım sakın ha bizim bu yorumlarımıza fazla alınmayın bizler burda kardeşiz, müslüman kardeşimsin burda görüş yönünden ayrı olabiliriz, tartışmak ve siyaset yapmak güzel dir. tamam ;)
Kesinlikle alınmam arkadaşım.

Sadece hakaret, aşağılama vs. olursa bundan alınırım, bu da normaldir. Mesela kdangir'in KIVIRIYORSUN gibi hitapına üzüldüm ve cevap vermek istemedim.

yoksa her türlü fikre, düşünceye her zaman açığım, tartışırım, kırmadan, dökmeden.

Elhamdülillah hepimiz müslümanız, kardeşiz. Yanlış gördüğünüze siz yanlış dersiniz, bende bakarım bence de yanlış ise evet yanlış derim, yok doğru görmüş isem sizin görüşünüz yanlış derim.

Ama her zaman edep ile, terbiye ile, güzellik ile.
Alt 05-06-2009, 15:16   #39
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Arkadaşlar bu tür tartışmaların sonu pek gelmiyor o yüzden hepinizi sağ duyuya davet ediyorum.
Alt 05-06-2009, 15:17   #40
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
senin doğrun ne ?

Doğru olan her şey.

Doğru söylenen her söz.

Kim söylerse söylesin, kim yaparsa yapsın doğru gördüğüm bir şeyi felan yapmış diye, filan söylemiş diye peşin hükümlü olarak reddetmem, doğrudur derim.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)