AK Gençliğin Buluşma Noktası

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 09-26-2009, 22:04   #91
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Size bir soru muhalifler.
Arkadaşlarımızın koyduğu Belgeler'e inanmıyorsunuz doğru değil diyorsunuz.

E zaman neden yalanlamıyorsunuz ??
Ama yalanlamakta o kadar basit değil AK Parti bu sıkıntıyı hep yaşıyor.Her seferindede yediği iftiralara karşı belgeyle cevap veriyor YALANLIYOR ! HEMDE RESMİ BELGE !!!.

EEee sizde bunlara inanmıyorsunuz madem doğruluğıu yok e neden AK Parti gibi belge göstermiyorsunuz ??.

Bende soruyorum ya olmayan belgeyemi göstereceksiniz.Bizde yalan yoktur.Olan şeyleri gösteririz , yalan dolan şeyleri ciddiye alıp , tatmin olmak uğruna sizlerle mücadele etmeyiz.

Yine söylüyorum arkadaşlarımın sunduğu belgeleri , yalanlayın da haydi o zaman görelim boyunuzu.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-26-2009, 22:06   #92
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
ÖNCE==>

Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ee şimdi buradayım n'olcak o son cümleleriniz. sıkışınca mı? çıkma sebebimi yazarsam dini siyasete alet ettiğimi söylersiniz.

o gösterdiğiz bir kanun değil. kanunu erbakan hocamız da bir imzayla çıkarır demişsiniz ya . her kanunun belgeside olur onu gösterin.

bu belge bir kanun değil sizde biliyorsunuz. bu belgeye dayanılarak bir kanun çıkarılmadı. hiçbir okul , kuran kursu kapatılmadı, hiçbir şey yapılmadı hocamız döneminde.

Önce kanun yok dediniz cevap verdik!BELGE KOYDUK!TAM 16 KANUNU OLAN BİR KURUL DEDİK!BELGELEDİK!

SONRA==>

Alıntı:
bu kurul yasal değildir demedik. bu belgeye dayanılarak erbakan hükümeti döneminde hangi icraatlar yapılmış?
bu yönde hangi kanunlar çıkmış , müslümanlara ne gibi engeller getirilmiş.

Şimdide kıvırıp kurum yasal değil diyorsunuz!EE YASAL OLMAYAN KURULUN KANUNU OLUR MU BE CAHİL!

Kanıt gösteirnce saptırın lafı!

Alıntı:
bu yönde hangi kanunlar çıkmış , müslümanlara ne gibi engeller getirilmiş
İMZALANAN BELGE BAŞLI BAŞINA BİR ENGEL! BU BELGE YÜZÜNDEN KAÇ TANE ASKER NAMAZ KILDIĞI İÇİN ORDUDAN ŞERH EDİLMİŞ HABERİNİZ VAR MI? BU BELGE OLMASA İRTİCA KURULU YASALLAŞMASA BU ŞERHLER OLUR MUYDU?
Hala neyin savunmasını yapıyorsun!BU ADİ BELGEYİ Mİ??

KIVIRIN!!İşinize gelmeyince KIVIRIN!!

Alt 09-26-2009, 22:07   #93
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Size bir soru muhalifler.
Arkadaşlarımızın koyduğu Belgeler'e inanmıyorsunuz doğru değil diyorsunuz.

E zaman neden yalanlamıyorsunuz ??
Ama yalanlamakta o kadar basit değil AK Parti bu sıkıntıyı hep yaşıyor.Her seferindede yediği iftiralara karşı belgeyle cevap veriyor YALANLIYOR ! HEMDE RESMİ BELGE !!!.

EEee sizde bunlara inanmıyorsunuz madem doğruluğıu yok e neden AK Parti gibi belge göstermiyorsunuz ??.

Bende soruyorum ya olmayan belgeyemi göstereceksiniz.Bizde yalan yoktur.Olan şeyleri gösteririz , yalan dolan şeyleri ciddiye alıp , tatmin olmak uğruna sizlerle mücadele etmeyiz.

Yine söylüyorum arkadaşlarımın sunduğu belgeleri , yalanlayın da haydi o zaman görelim boyunuzu.
bu belge yoktur demedim. bu belgeye dayanılarak Erbakan Hocamız döneminde atılmış bir adım yok. bu belgeye dayanılarak ne hükümet kanun yaptı yasak getirdi , okul kurs kapadı. ne de meclisin bir çalısması oldu. o belgenin bir yaptırım gücü olmadı .
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-26-2009, 22:09   #94
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ÖNCE==>

Önce kanun yok dediniz cevap verdik!BELGE KOYDUK!TAM 16 KANUNU OLAN BİR KURUL DEDİK!BELGELEDİK!

SONRA==>

Şimdide kıvırıp kurum yasal değil diyorsunuz!EE YASAL OLMAYAN KURULUN KANUNU OLUR MU BE CAHİL!

Kanıt gösteirnce saptırın lafı!

İMZALANAN BELGE BAŞLI BAŞINA BİR ENGEL! BU BELGE YÜZÜNDEN KAÇ TANE ASKER NAMAZ KILDIĞI İÇİN ORDUDAN ŞERH EDİLMİŞ HABERİNİZ VAR MI? BU BELGE OLMASA İRTİCA KURULU YASALLAŞMASA BU ŞERHLER OLUR MUYDU?
Hala neyin savunmasını yapıyorsun!BU ADİ BELGEYİ Mİ??

KIVIRIN!!İşinize gelmeyince KIVIRIN!!
alakasız olmuş. sondan başlarsak askerden ihraçlar bu belgeyle olmaz. bu belge kanun falan değil . baştan beri söylüyoruz bu yönde erbakan hükümeti bir yasada çıkarmamıştır. belgedeki ifade yönünde icratte olmamıştır.
Alt 09-26-2009, 22:21   #95
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
BELGEYİ HAZIRLAYAN MGK, BELGEYİ İMZALAYAN ERBAKAN! İMZALANAN BİR TASARI KABUL EİDLMİŞ DEMEKTİR VE YASALLAŞTIRILIR! KAPI GİBİ KANITIMIZ VARRR!! SIKIYORSA SİZ BELGE GETİRİN! KIVIRMAYIN!! SIKIŞINCA LAFI ÇEVİRMEYİN!! ZORUNUZA GİDİNCE LAFI DOLANDIRMAYIN!!
olmayan kanunun belgesini getiremeyiz değilmi?

ama siz olduğunu iddea ediyorsanız getirin. bu 10 tane belge dediğiniz nedir yahu?

bir belgeyi gösterip gösterip duruyorsunuz. meclisin çıkardığ kanun değil, hükümetin değil. bu belge doğrultusunda tek icraatı yok hükümetin.
Alt 09-26-2009, 22:28   #96
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:

ama siz olduğunu iddea ediyorsanız getirin. bu 10 tane belge dediğiniz nedir yahu?

bir belgeyi gösterip gösterip duruyorsunuz. meclisin çıkardığ kanun değil, hükümetin değil. bu belge doğrultusunda tek icraatı yok hükümetin.
:w :

--

Alt 09-26-2009, 22:36   #97
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:

Kimse kusura bakmasın algılma konusunda ciddi derecede hasarlı olduğunuz kanısındayım!YANİ ALGILAMANIZ KIT+KIT!

Size erbakanın irticayla mücadele belgesini koydum,o sorumlu değil dediniz..Eee imzası var dedim olsun sonuçta meclisten geçmemiş bir yasal kurul dedniz..Eee size 16 maddelik yasayı gösterdim,yasal kurum dedim kanıtladım! Hala diretiyorsunuz!Eee bu apaçık kıvırdığınızı gösteriyor!SIKIŞTINIZ KIVIRIN!

Hala utanmadan ne belgesi diyorsunuz!O İRTİCAYLA MÜCADELE BELGESİNİ BEN Mİ İMZALADIM? On tane adam gördü ya nasıl yüzsüzsünüz siz? Bunun açıklaması olamaz artık siz ''toplumsal bir problemsiniz'' tedaviniz mümkün değil çünkü kabullenme yetinizi kaybetmişsiniz artık..Robot gibi bir fikre saplanıp ona kurgulanmışsınız resmen! ACIYORUM SİZE! Erbakan gibi 80 yaşına kadar aynı sabit fikirlerle yıllanıp gidersniz artık..Geçmiş olsun..

Alt 09-26-2009, 22:40   #98
Kullanıcı Adı
Asil25
Alıntı:
EDEBİNİ BİL SENLEDE EDEPLİCE KONUŞALIM!
Niye davamızı savunup,ortaya belge koyup sizi morartınca zorunuza gidiyor!Onca ters laf ettin AK PARTİ'ye despot olsak şu anda şutlanmış olman gerekmez miydi?
HAKARET Mİ GÖRDÜN DUYGUSELİNDEN YOKSA KÜFÜR MÜ İŞİTTİN..?GERÇİ gerçekler size küfür gibi geliyor ORASI AYRI BİR MEVZU FARKINDAYIZ..

Konuyu saptırıp her zamanki sap adetiyle ''saygıdan,kibarlıktan'' dem vurmaya getirdiniz! Konumuz saygı sevgi değil!Varsa davanı savunacak alfın konuş yoksa TIP!Burda muhalefet olupta edebiyle tartıştığımız çok kardeşimiz var!

Kişi kendi bildiklerini yanlışta olsa kabul ettiremeyip morartılınca şaşırıp,konuyu karşıdaki muhatabının kişiliğine,ahlağına vs getirirmiiş..Psikolojik bir bozukluktur buda..Biz ona halk dilinde hazımsızlık diyoruz..
Şu yukarıdaki ifadeleriniz sizin kişiliğinizi güzel açıklıyor,işte despotluğunuz bu yazınızdada ortaya çıkıyor,biz her platformda edepliyiz ve edebimizi bozmayada niyetli değiliz...sizin belge diye ortaya koyduğunuz şeylerle moraracakta değiliz... ve ayrıca şahsım olarak kimseyi morartmak gibi bir niyetimde yok...

bizde yukarıda belge koyduk Süleymancıların kuran kurslarının yıktırılması ile ilgili hemde mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdiği halde,ama korkmayın sizi morartmak için falan değil..!

Konu FarukARSLAN. tarafından (09-26-2009 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Yasak sebebini yukarıda izah ettik.
Asil25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-26-2009, 22:41   #99
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Yahu değer verip cevap verende suç zaten arkadaşlar.
Baksanıza verilen cevapları görmezden geliyorlar.(Tipik chp zihniyeti).
Alt 09-26-2009, 22:45   #100
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Asil25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
AKP iktidarı, milletin alın terini katarak yaptırdığı Kur’ân Kurslarını yıktırmakta bir an bile tereddüt etmediğini dün bir kez daha gösterdi.
Alıntı:
Asil25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mahkeme kararına rağmen
Büyük Kulüp’ü ‘araç yok’ gerekçesiyle yıktırmayan, Acaristanbul’a yıkım kararı olmasına rağmen dokunamayan AKP iktidarı, açıldığı 1959 yılından bugüne talebe yetiştiren Kasımpaşa Büyük Piyale Kur’an Kursu’nu yürütmeyi durdurma kararına rağmen yerle bir etti.

Yıkım emri Başbakan’dan
Vatandaşların direnişine rağmen yıkılan Kurs için yıkım emrinin Başbakan Erdoğan’dan geldiği öğrenildi. Bir dönem Erdoğan’ın da kapısında nöbet tuttuğu kursun polis eşliğinde zor kullanılarak yıkılması, Başbakan’ın geçirdiği dönüşümün geldiği noktayı gözler önüne serdi.

Gaz bombalı yıkım
Polis ekipleri yıkımı engellemek isteyen vatandaşlara biber gazıyla müdahale etti. Gazdan etkilenen vatandaşlardan bazılarının kendilerini yere attığı gözlendi. Bu arada binanın pencerelerinden sarkan görevliler, yıkımın hukuksuz olduğunu yetkilere anlatmaya çalıştı.

MESUT ACAR / İSTANBUL
Açıldığı 1959 yılından bugüne kadar aralıksız talebe yetiştiren Kasımpaşa Büyük Piyale Kur’an Kursu, İstanbul 5’inci İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararına rağmen yıkıldı. Büyük Kulüp Derneği’nin Kadıköy Fenerbahçe Körfezi’nde denize yaptırdığı kaçak inşaatına dokunmaya korkan AKP hükümeti ve belediyeleri, halkın kendi parasıyla yaptırdığı kurumları yıkma kararında bir an bile tereddüt etmiyor.

‘Gerekli araçlar’ Kur’an Kursu için
Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı dün yıkımı gerçekleştirebilmek için İstanbul’daki tüm yıkım faaliyetlerini durdurarak bu yıkıma odaklandı. Büyük Kulüp’ün kaçak inşaatı için ‘Gerekli araç’ yok bahanesine sığınan Büyükşehir Belediyesi, Kur’an Kursu’nun yıkımı için Genel Sekreter Yardımcısı Muammer Erol imzasıyla yapılan iç yazışmada birden fazla itfaiye aracı ambulans, kamyon, kaynak makinası, kepçe hazır edilmesi istedi.
Yazıda Anadolu ve Avrupa yakasındaki zabıta görevlilerine Anadolu yakası birimlerinden de takviye güç gönderilmesi talep edildi. Çevik kuvvet ve zabıta ekipleri eşliğinde Kasımpaşa’ya gelen yıkım ekipleri, önce Kur’an Kursu’nun içindeki eşyaları boşalttı. Buldozerler yıkıma başlamak üzereyken Avukat Suat Kaya, İstanbul 5’inci İdare Mahkemesi’nden aldıkları yürütmeyi durdurma kararını yıkım ekiplerine ulaştırdı. Ancak ekipler, ‘Biz karar marar anlamayız. Hesabınızı mahkemede sorarsınız’ diyerek tarihi kursu yerle bir etti.

Yıkım emri Erdoğan’dan
Bu arada, vatandaşların büyük direnişine ve Mahkeme kararına rağmen yıkılan tarihi Kur’an Kursu için yıkım emrinin Başbakan Recep Tayip Erdoğan’dan geldiği öğrenildi. Çocukluğunun geçtiği Kaptan Paşa Mahallesi’nde bulunan Kasımpaşa Büyük Piyale Paşa Kur’an Kursu’nun siyasete tarafsız kalması yüzünden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın cephe aldığı ve yaşanan soğukluğun bugüne kadar giderilemediği öne sürüldü.
Kasımpaşa Büyük Piyale Kur’an Kursu dernek üyeleri ile yıkıma karşı çıkan yüzlerce vatandaş yıkımı engellemek için 24 saat kurs çevresinde nöbet tutarken 1959 yılından beri aralıksız faaliyette bulunan Kur’an Kur’sunun yerine gasılhane ve park yapılacağı gibi basit gerekçeyle yıkılmasına büyük tepki gösteriyor.
Öte yandan mahalle halkı Başbakan’ın yıktırdığı bu Kur’an Kursu’nda bir süre eğitim aldığını ifade ediyor.
Bunu babalarınız tutuşturur elinize işte..
Bakın üstte sizin devirde VALİNİN EMRİni bir kabul edin hele..
Tamam mıı?..

AK Parti kuran kursu diye zırlıyorsunuz..
Üstteki küpürü bir hazmet sen..
Sindiiiirrr..

Gel şimdi senin elindekinin DERİNİNE İNELİİİM.
Olur muu??..

İşte, biz üstte koyduğumuzda MGK'ya boyun eğmelerinin sonucu olarak verdik ama İŞTE SİZİN GİBİ ALÇAK VE ADİLER ŞU HABERİN ARASINA O YIKILAN YERİ BAŞBAKAN YIKTIRDI lafını bile yerleştirebiliyor.

Sizin zihniyetiniz bu kadar alçak bu kadar şerefsizce..
Bu hakarette değil bakın, özbeöz ASLINIZ!
Ne ise. Bu çirkefliğinize millet 2007 seçimlerinde cevabını verdi zaten. Biz de burdan verelim de karanlık kafalar azcık aydınlık görsün.

Hani üstte, kendinize batınca çok hassassınız ya.
Hadi hassas olun bakalım; BATIRIYORUM :
CEVAP VERİN.
O VALİ EMRİYLE YIKILAN KURAN KURSLARINDAKİ ÖĞRENCİLER MAĞDUR OLDU MU OLMADI MI??..
Piyale Paşa meselesinde bu cevabı ben alnınızın ortasına çakayım:

Nedeni konusuna gelin bakalım..
Buyrun BİZZAT MECLİS TUTANAKLARIYLA CEVABINIZI ALIN VE OTURUN YERİNİZE.
(Bakın biz forumlarda şurda burda ELİMİZE TUTUŞTURULAN çıkıntı yazılarla vermiyoruz cevabımızı)

Önce tutanağın habere yansımış küpürünü verelim.

Konuyla bizzat alakalı, Eski Beyoğlu Başbakanı Nusret Bayraktar'ın bu konuyla ilgili İLK AĞIZDAN açıklamalarına bakalım.
Bakalım ve gösterelim, de birleri utansın biraz.

--

KAPASİTENİZ YETMESE DE OKUYUN; EŞEKLERİN BİLE EMİNİM Kİ ANLAYACAĞI VE KAVRAYACAĞI BİR AÇIKLAMA, İŞTE ANAP Sözcüsü İbrahim Özdoğan'ın ÇİRKEFLİĞİNE verilen cevabın MECLİS TUTANAĞI:

--

ALDINIZ MI CEVABINIZI BEYLER?!?..

Çakayım mı lafları ben tekrardan?..

Ne imişş??..

/.../tartışma konusu olduğunu, muhtemel bir deprem olduğu takdirde yıkılabileceğini, Mimar Sinan’ın o kültürel, sanatsal eserinin bahçesine bunun yakışmadığını, buranın mutlaka boşaltılarak başka taraflara taşınması gerektiğini o dönemlerde ben başlatmıştım, ve Kur’an kursu yöneticileriyle bir anlaşma yaptık /.../

DEVAM EDELİİM--

Dedik ki: “Size ayrı bir yer gösterelim, oraya sizi taşıyalım, burayı boşaltalım, çevirelim. Büyükşehir Belediye Başkanımız da bize destek verecek. Bu Cami’nin etrafını tamamen boşaltacağız. Vakıflar Genel Müdürlüğüyle birlikte de böyle tarihî eserleri onaracağız.” Onlar, dediler ki: “Nereye taşıyacaksınız? Nereyi istiyorsunuz?” 150 metre hemen aşağısında bir arsaları vardı. Orada imar durumları da müsaitti. “İnşaatları yapın, biz, size, Vakıflar kanalıyla destek vereceğiz…” ve altı katlı binayı yaptılar, oraya taşındılar.

--
Kuran Kursu yöneticileriyle anlaşma ve AYRI YERDE DEVAM ETME İMKANI. HATTA BU SAĞLANIYORDA.

BU BİİİİİR...

--

Dediler ki: “Bize bu yetmeyecek.” Emir Efendi’de, Kulaksız’da, Emir Efendi Camisi’nin hemen arkasında “Beyoğlu İnsan ve Çevre Vakfı” diye benim kurduğum bir vakfın öncülüğünde, 400 metrekare temelli, altı katlı, asansörlü, kaloriferli, sosyal tesisli, modern bir binayı yaptık. Bunu da bunlara tahsis ettik, meşru olarak

--

NEYMİŞ BEYLEEER?..
Piyalepaşa Kuran Kursu'muzun kadrosuna İKİNCİ BİR YER TAHSİSİ VE "6 KATLI, 400 METREKARE, ASANSÖRLÜ, KALORİFERLİ, SOSYAL TESİSLİ" TAHSİS EDİLMİİİŞŞ..

BAKIN BUNLAR YAPILIRKEN KURAN KURSU HALA YIKTIRILMIYOR. Yıktırılmadı.

--

DAHASIDA VAAARR

/../ Benim dönemim bitti, benden sonra Kadir Topbaş Bey aynı şeyi devam ettirdi. Dedi ki: “Artık, siz bunu boşaltmalısınız.” “Tamam, ama, bize yine yetmeyecek” dediler. “Yetmeyecekse, Sinan Paşa Camisi’nin yanında da kaba inşaatı bitmiş bir yer vardır; maliyetine, size, bunu da tahsis edelim, gelin, oraya gelin” denmiş olmasına rağmen, “tamam” dediler söz verdiler /../

Saydınız mıı?..
BU KAÇ OLDUU..

ÜÇÇÇ!!!...

SONRAAA...

/../ Kültür Bakanlığımız ve Vakıflar Genel Müdürlüğümüzün ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın, hassasiyetle, tarihî ve kültürel eserleri korumaya matuf atmış oldukları adımların devamına yönelik Piyale Paşa Camisi’nin aslına uygun bir hüviyete kavuşturulması için, o binanın artık yıkılması gerektiğini, daha fazla istismar etmemeniz gerektiğini söyleyerek… “Tamam” dediler, “boşaltıyoruz” dediler. Ne zaman ki, dozerler oraya geldi, bir istismarcı, provokatörler geldiler “efendim, bunlar Kur’an kursu yıkan…” /../

Yıkıma gelmeden Kur'an Kursu yöneticileriyle irtibat kuruluyor ve TAMAM'ları da alınıyor.
Resmen onların çizgisiyle adım atılıyor.
Peki, burada hiç ÇATI KKAŞLA YIKIM, KURAN KURSUNA DÜŞLMANCA YIKIM görüyor musunuz he?..

Bir tane'nin yerine açılanları, İŞİTTİNİZ Mİ??!!..

Şimdi tekrar en başa dönüyorum:

İŞTE BU ÖĞRENCİLER; O YÖNETİCİLERE TAHSİS EDİLEN YENİ KURAN KURSLARINA YERLEŞTİRİLMİŞLERDİR.

Bu meclis tutanağına ulaşmak için de buyrun:

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tutanak_g_sd.birlesim_baslangic?P4=19908&P5=h&page 1=38&page2=38

--

ANLADINIZ DEĞİL Mİİ??..

SURATINIZ KIZARACAK MI BEYLER?...
UTANIR MISNIZ HE, UTANIR MISINIZ?...

Sanmıyorum...

Konu FarukARSLAN. tarafından (09-26-2009 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
erbakan ve susmak

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)