![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
Ve işte düşünceleri... Sen şimdi Kur'an-ı Kerim'e inanıyorum diyip bu görüşleri savunursan komik duruma düşersin...=)) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
ayrıca ben Marksı tanımam sadece KAPITAL kitabını okudum ve orda dinle ilgili bişey yazmıyordu. işçi - sermaye - patron ilişkisi vardı beni ilgilendirende bu. ben yine musluman olarak hayatıma devam ederim. ama patronların işine gelmez komunist sistem. cunku işçinin sırtından yemek varken neden çalışsınlar ki? Neden alın teri döksünler ki? işçiler onlar için alın teri dokuyor zaten. Engels yada Marx ın ozel hayatı beni ilgilendirmez ben sistemi tartısalım diyorum siz hala adamların dini dusuncelerini anlatıyorsunuz. siz işçi patron ilşkisini tartısın kimse size camiye gitme namaz kılma diyormu? Konu novek tarafından (04-06-2010 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
![]() Buda tezat... Bilmediğin birinin görüşlerini ne diye savunuyorsun... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() neyse kendimi yoramam benim nedemek istediğimi iyi anladınız ama işinize gelmiyor laf yarıştırmayalım.
bir gun herşeyi makineler urettiginde işsizlik dahada artıcak ama herkes işsiz kalınca işsizlik yuzunden insanların cebinde para olmayınca mallar kime satılcak. tabiki sistem çökecek. fakat siz o makineyi tüm bir millet için kar amacı gutmeden çalıştırdıgınızda insanlar hem bolluk içinde yaşacayaklar hemde sadece gunde 3-4 saatlerini çalışmak için harcayacaklar. bugun turkiyede günde 12-13 saat işçilik yapanlar ibadetlerini ve sosyal aktivitelerini bile yapmaya zaman bulamıyorlar. Konu novek tarafından (04-06-2010 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
Desene şuna başedemedim... Rezil oldum savunduğum şeyleri bilmediğim için cevap veremedim diye... ![]() Ayrıca Bazı katı firmalar hariç Türkiye'de ibadetlere Komunist yönetimler kadar karışılmıyor... Bilmeden Sallamayalım... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
İmamı gazalinin öğütüdür zıt görüşleri tartışmak |
||
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Yıllardır Atatürkçüyüm diyenlerin yine aynı Atatürk'ün siyasal sistemini yıkma amacı taşıyan Deniz Gezmiş'i sevip korumasına denk bir mantıksızlık örneği.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Komünizmde din olgusu yoktur. Namaz kılan komünist değil de, namaz kılıp komünist olduğunu sanan Tekel işçisi olarak yorumlayabiliriz hadiseyi. Keza, hümanizm de aynıdır. Hümanizm, sanılan gibi insancıl, insan dostluğu gibi bir olgu değildir. Hümanizm, Allah'ın varlığını açıkça reddeder. Devri alem ilerledikçe, insanların işi de zorlaşıyor. Her gece yatmadan evvel Kelime-i şahadet getirmekte yarar var.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
yok butun yazılanlarımı okuyupta bunları yazıyorsanız diycek bişeyim yok. Konu novek tarafından (04-06-2010 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|