![]() |
#251 | |
![]() Alıntı:
yoldaş değilmisiniz... sonuçta paylaşmak güzeldir... bende gidip leninistlerle takılacam baksana... herşeye destek veriyorlarmış... gomunist arkadaş öyle dedi... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
![]() Alıntı:
Burası büyük bir tiyatro sahnesi, hepimizin rolleri var. Bu rolü oynarken tek yapmamız gereken Yüce Yaratıcının koyduğu kurallara uymak ta ki sahne arkasına geçene kadar. Orda zaten herkes aynı. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
![]() imam gazeli oyle bir şey soylemeseydi sen kendi beyninle dusunmeycekmiydin bunu?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
![]() Alıntı:
ama uretim araçları ve tuketim malları olarak olaya bakarsak. mesela sen çok çalışmışsındır. istedgin kadar tuketim aracı alabilirsin. ama başkalarını paran ile somuremezsin. buna gore bu çok çalışarak bukadar buyuk servet kazananların elinden hiç birşeyi alınmayacak paralarını istedikleri gibi harcasınlar. ama artık işçileri çalıştırmayacaklar işçileri devlet çalıştırıcak. tabiki bugune kadar emekleri ile kazandıklarını devlet elindne almıycak istedikler igibi harcayabilirler. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |||
![]() Alıntı:
İşsizlik olduğu kadar işlerini beğenmeyenlerde var ! Dünyanın global sistemine göre işsizlik sıfırlanması mümkün değildir... Kim söylerse yalandır... Alıntı:
http://www.dailymotion.com/video/xbq...the-facts_news Alıntı:
Aslında İlluminati'nin sistemi budur... Tez, Anti-Tez ve Sonuçta Sentez... Tez Emperyalizm Anti-Tez Komunizm... Sonuç Sentez = Tek Dünya Devleti ve Tek Dünya Dini... İlluminati nedir ? Rodshilt ve Rocefellar ailelerinin kurduğu Dünyayı yöneten Ağ'ın adıdır... Türkçesi= Aydınlanma... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
![]() masonmu bilmem ama masonm bile olsa 2x 2 = 4 dese inanmıyalımmı?
kurucularının kim oldugu beni ilgilendirmiyor. fikirleri ne kadar mantıklı beni orası ilglendiriyor. kurucları çooktan öldü. biz bugune bakalım insanlar sömürülüyormu ona bakalım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|