![]() |
#31 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() dalga geçen profesör diye öne attığın adam richard dawkins kimdir ,bu adam ateistliğin ve evrim teorisinin ateşli savunucusu.
bu eleman evrim teorisine katkılarıyla değil ateistliği öven kitaplarıyla tanrıyı inkar eden kitaplarıyla dünyada meşhurdur. kaldı ki dawkins ile kendi halkı olan ve evrim teorisinin anayurdu ingiltere de yapılan araştırmada ingilizlerin yüzde 25 i evrim teorisine inanıyor, canlıları Allah yarattı diyenlerin oranı yüzde 75 olunca kendi halkına cahil diyen birisi. yani kendi halkı ingilizler dawkins ile apaçık dalga geçmiş. Guardian, 2 Şubat 2009, Riazat Butt, "İngilizlerin sadece %25'i Darwin'in evrim teorisine inanıyor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
boşuna dil döküyorsunuz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Novek herşeyi geçtim bu sorulara cevap ver? cevap vermezsen açtığın her konuda haklıyken bile haksız görülmeye başlayacaksın. Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum, tabi verirsen....
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
![]() ya şuna cevap vermek bile hata kimseyi dinlemiyorki kendi doğruları var davasına sahip bi eleman işte sanki dediklerini çıkarsanız fikrimi değişecek değişmeyecek onun için vaktinizi harcamayın adamın işi bu demekki uğraşıyo ama ilgide görüyo çalışana verilir kuralı gerçek yani forumdan çıkarılmasın bence muhalif bi kanadın olması forumun kalitesini artırıyo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Vesselam... |
||
![]() |
![]() |
#37 |
![]() kardeş bende inanıyorum insanı allahın yarattıgına
ama bak ovideoda dawkins diyorki harun yahya yaratılış atlasına hayvan diye balık yakalamakta kullanılan olta ignesini (balık zokası) koymuştur diyor ![]() eger bu dogruysa diycek bişey bulamıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() doğrumu peki?? yok eğer değilse bende sana diyecek çook söz buluyorum da ama neyse.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |