![]() |
#71 |
![]() erbakan hocamızın açıklamsını yerinde buluyorum.ama bunun olmayacağını kendiside biliyor.muhlafette iken bu tür açıklamalar kadar doğal birşey olamaz.ama bir de şöyle bakmak lazım kazın ayağı hiçte göründüğü gibi değildir.
ayrıca rahatsız olduğum bir konuyuda söylemek isterim. niye bu tür konularda hala bir birimizle uğraşırız ki? kelime ve zaman israfı olarak görüyorum.zira iki tarafta ikna olmayacağından diyalektikten ve birbirimizi kırmadan öteye geçemiyoruz.. vel hasıl kelam biz saadetli kardeşlerimizi seviyoruz hocamıza da saygımız var. gerisi lafı güzaftır.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Alıntı:
Bugün mübarek cuma... Müminlerin bayramı. Bu güzel günde bu güzel yazının üzerine söz söylemenin anlamı yok diye düşünüyorum. muhabbet ve sevgilerimi sunuyorum. cumanız hayırlı olsun, işleriniz güzel, gönlünüz huzurlu, paranız bereketli olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() Ne cok şey yazmıssınız.
Hepsini üşenmedim okudum . Ve çok duygulandım. galevera kardeşimizin ve redyellow abimizin bu hoş sohbeti beni çok etkiledi. Özlediğimiz tablo bu dedim. Her ikisinden de Rabb razı olsun. Ben oyunu bir kez ak partiye ve gerisinde milli görüş patilerine vermiş biri olarak akp lileri çok çok seviyorum.Nasıl sevmem bütün ailem ak partili. ![]() ![]() Selametle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#76 | |
![]() Alıntı:
![]() Daha sakin olun lütfen. Bir de şu İMAM HATİPLER ARKA BAHÇE lafını bi daha yazmayın, sizi severim. Bu sözü Erbakanın söylediğini iddia edenlere hem de türkiye büyük millet meclisinin kürsüsünden çok ağır cevap verilmiştir, iddiaya davet edilmiştir ve halen iddia sahipleri bu iddialarını ispatlayamamışlardır. Siz onların durumuna düşmeyin. Muhabbetle. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
![]() Alıntı:
Ben tam 28 şubat sürecinde İmam Hatip'te okuyan bir insanım, belkide o kötü günlerin, yasakların çekildiği döneme hala şahitlik edebilrim. Ama konunun en büyük tarafı sn. Başbakanımız gibi, hoca'da bu tür zihniyetin karşısında dimdik durabilseydi o yaşananlar hiçbir zaman yaşanmamış olacaktı. Lütfen samimiyetime inanın Ak Parti'nin yaptığı yanlışları dışarda, ve bu forumda açık bir dille eleştirdim ve hala da eleştirmeye devam ederim. Ben bunu yapabilen milli görüşçü görmedim, ancak kalkar hükümete gelmesi hayal bile değilken bu tür açıklamalar yaparsa, bu benim bam telime dokunur, cevabımı veririm. Verdiğim cevaplar kesinlikle sizi kırmak yada üzmek amaçlı olmadığınıda size söylemem gerektiğine inanıyorum, ama Erbakan'a toz kondurmuyorsunuz, bende buna aleyhtarlık derim... Vesselam... |
||
![]() |
![]() |
#78 | |
![]() sayın unnamed:
Şimdi o beylik tayyip bey gibi dir durabilseydi felan sohbetlerine girmeyelim bu işin içinden çıkamayız. TAyyip beyin tek başına iktidar olma gücüyle erbakan hocanın koalisyon durumunu, bir senelik başbakanlık durumunu 8 senelik başbakanlık durumuyla karşılaştırarak yazı yazanlara artık cevap vermeme kararı aldım ![]() Alıntı:
Bir siyasinin açıklama yapması için hükümete gelme hayali, imkanı olması mı lazım? Hükümete gelme ihtimali az olanlar konuşmasınlar mı? ![]() Erbakana hadi hep beraber toz konduralım, alalım elimize birer süpürge her tarafını toz edelim. ne olacak sayın unnamed? ne gececek elimize? Bakın yukarda ARKA BAHÇE lafını etmişsiniz, bu erbakan hocaya toz kondurmak değil düpe düz çamurdur, bizim toz kondurmamıza gerek kalmıyor ki zaten bazı güçler erbakan hocaya yeteri kadar çamur atıyorlar, bi de biz mi toz konduralım? Muhabbetle |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() Redyellow abi, size cevap vermeyeceğim kalpler kırılmasın diye, kimse zannetmesin ki yazacak bir şey bulamadığım için yazmadığımı tek düşüncem kalp kırılmasının önüne geçmektir.
Vesselam... |
|
![]() |
![]() |
#80 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|