![]() |
#101 | |
![]() Alıntı:
konudan fazlasıyla uzaklaştık dua ile |
||
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Yeltenilmediğini sen çok iyi biliyorsun ya bana söz düşmez, erbakan hocanın yanında olan, sürekli onunla fikir alışverişi yapan sensin, kesin yeltenmemişlerdir, düşünmemişlerdir!!!!!!
Selam ve dua ile. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() Erbakan ve teşkilatını fes eden güçler ile ak parti iktidarını kapatmaya yeltenen güçler birebir aynıdır. 28 şubattaki sivil alan darlığı bürokrasideki zayıflık o dönemdeki zinde güçler için kolay tıraşlama ile sonuçlanmıştır. Bu gün Ak parti aynı güçler karşısında o günlerden daha güçlü ise Erbakan'nın siyasi manevralarından ders çıkarmak ile gercekleşmiştir. Toplumun kurumların sosyolojik gelişmelerinide göz ardı etmeyelim her sahadaki bireyin güçü siyasi partilere olan müdahaleleri kısıtlamıştır. Her dönemi kendi zamanında değerlendirmek gerek. Yoksa hamaset yapmış oluruz. Egemen güçlere boyun eğmeyenler siyasi tarihimiz boyunca mağdur edilmiştir o yüzden mağdur olanlara karşı sadece siz hatalıydınız o yüzden darbe yaşandı diye çıkışmak etik değildir. O dönemin çevreleri herhalükarda muhafazakar cepheyi tıraşlamak istiyordu Erbakan onlar için bahane oldu sadece.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||||||||||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Şimdi durum farklı şimdi 28 şubat Ak Partiye darbe zihniyeti karşısında durma gücü veriyor çünkü halk 28 şubattta geçenleri biliyor Şimdi 28 şubattaki darbe zihniyetin karşısında duran güçlü bir medya var sivil toplum kuruluşları var İktidarın arkasında güclü bir halk kitlesi var Erbakanında arkasında bunlar olsaydı eminimki oda güclü dururdu . Alıntı:
Alıntı:
Benim söylemek istediklerimi bu iki arkadaş söylemiş zaten : Alıntı:
Alıntı:
|
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
![]() sayın ezel:
Numan bey hakkındaki görüşlerin hariç katılıyorum. Numan bey için niye bu kadar öfkelisin anlamadım. Mesela özü sözü bir değil demişsin, kişisel bir tanışıklığın felan mı var? selamlarımla. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
![]() Alıntı:
redyellow Numan Kurtulmuşu bir gün nöbetimde Genç Bakış programında izledim kendisini hiç samimi bulmadım .. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() Anladım, nöbet deyince ben acaba asker nöbeti mi diye düşünmüştüm.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
![]() yorumların bazılarında şöyle denilmiş Erbakan doğru yapıyorsa neden az oy alıyor?
Allah aşkına bu kişler hiç mi Peygamber tarihi okumamış ![]() ![]() şimdi laflarımı çarpıtıp sakın kimse çıkıp sen Peygamberlerle Erbakan ı mı kıyaslıyorsun demesin kesinlikle böyle birşeyi ima etmeye çalışmıyorum DEMEK İSTEDİĞİM ŞU ÇOK OLMAK HAK YOLDA OLMAK AZ OLMAK YANLIŞ YOLDA OLMAK DEMEK DEĞİLDİR. BÖYLE DÜŞÜNENLER NUH PEYGAMBERİN HAYATINI BİR OKUSUNLAR KENDİ OĞLU BİLE İNANMAŞITI AMA DOĞRU YOLDA OLAN OYDU... saygılarımla.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|