![]() |
#111 |
![]() ERBAKAN SİYASİ BİR LİDERMİ?
YOKSA DİN ALİMİMİ NE DEĞİNİZ ANLAŞILMIYOR.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
![]() Alıntı:
Arkadaşlar maalesef bu işi buraya kadar getirdiniz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
![]() kusura bakmayin ama her azinlik hak degildir.. erbakani, peygamber efendimiz ve baska peygamberlerle kiyaslamak fanatikligin artik ne safhaya vardiginin göstergesidir..
erbakan hoca bir fanidir ve diger siyasiler gibi yanlislari vardir olayi dini boyuta cekmenin alemi yok erbakan hoca dini bir lider degil ki ona dini ölcülerden bakalim! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
![]() Çok doğru tepitler yapılmış, hocaefendi diye bahsedilen bir insan var ortada. Bunun adını ya siyasetçi koysunlar yada hoca koysunlar.
|
|
![]() |
![]() |
#116 | |
![]() Alıntı:
Bu yazıdan Erbakanın peygamber ile kıyaslandığını çıkarmak kelimenin en hafif tabiriyle ayıptır. Verilmek istenen mesaj çok açık halbuki: ÇOK OLMAK MUTLAK HAKLI OLMAK DEMEK DEĞİLDİR Aynı şekilde AZ OLMAK DA MUTLAK HAKSIZ OLMAK DEĞİLDİR. Yazıyı çarpıtanları insafa davet ediyorum. (bir kişi hariç, onda zaten insaf diye bir şey yoktur) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
![]() Kusura bakma ama abicim o benzetmenin hic bir aciklamasi olamaz!.. simdi su sorunun cevabini hala daha alamadik erbakan dini bir ulemamidir yoksa siyasi bir lider midir..
Kiyaslanacak o kadar sey varken neden peygamberler? Neden yanlis anlasilmaya mahal verecek benzetmeler? Kabul edelim abicim Milli görüsteki bu marjinaller yüzünden insanlar milli görüse mesafeyle bakiyor, olaylara hemen dini boyut katmalari yüzünden milli görüse itibar edilmiyor.. asil ironik olan nedir biliyormusun ak partiden bir isgüzar cikip birileri tayyib erdogani peygamberle, halifeyle, padisahlarla kiyaslar bunu doyasiya elestirirsiniz ama böyle benzetmeleri hos gösterirsiniz.. kendi adima ak partilide olsa baska biriside olsa bu tür insanlari hak, batil diye ayiran ve ucu acik söylemleri kabul etmiyorum! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
![]() siz kusura bakmayın ama o anlatımı erbakanı peygamberle kıyasladı diye çarpıtmanın hiç bir açıklaması olmaz,olamaz.
Bu artniyetliliktir ve ayıptır. gayet güzel bir anlatım yapılmış, çarpıtanları kınıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
![]() milli_mücahide laflarının nasıl çarpılacalıgını tahmin etmiş.uyarmıs ama nafile...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
![]() Alıntı:
Hatta birii yazıyı alıntı yapıyor ama bu bölümü çıkartıp da alıntı yapıyor! Doğrusu ona da yakışıyor bu hile!!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|