![]() |
#21 |
![]() İnsanlar Diyarbakırı tanımıyor bende tanımıyordum orda askerlik yapan bir arkadaşımın sayesinde Diyarbakırın büyük güzel bir şehir olduğunu öğrendim daha öncesinde gelişmemiş bir şehir tasviri vardı kafamda .
Biz hepimiz Türkiyeyiz Fırat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
![]() Alıntı:
![]() En son ne zaman d.bakırdaydın , ne zaman geldin buraya ? O güzelim resim ve altındaki yazıları bir çırpıda yok ettin yazdıklarınla , farkında mısın ? tebrik ettim seni =) Alıntı:
Sadece haber vermen yeterli.. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Bir melih gökçek gibi biri belediye başkanı olacaktı....O zaman görecektin Diyarbakır'ı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Türkiyeyiz tabi sedat ona bir sözüm yok kürt kültürünün ortaya koymuş olduğu bir eser değil surlar. Tıpkı ayasofya gibi kalkıp ayasofyayı osmanlı kültür mirası içinda kabul edemyiz o bizansızın bir parçası her ne kadar camiye dönüştürülmüş olasada bir zaman dilimi içinde..
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Tartışmaya gerek yok. Hüdaverdi konuyu sana zahmet G.D.Anadolu bölgesi kısmına taşı. Gereksiz mesajlarda silinsin aynı zamanda.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu EZEL tarafından (07-05-2010 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() ......................
Konu Beylerbeyi tarafından (07-06-2010 Saat 05:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
Canım ben dıyarbakıra en uzak bir beldede yaşıyorum dıyarbakırlıyım ama trenle 2 saat arabayla 1 saat yol var aramızda inşallah 2 3 ay sonra dıyarbakıra 1 haftalık tatil düşünüyorum |
||
![]() |
![]() |