AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-16-2010, 23:46   #31
Kullanıcı Adı
zilzal
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ama ben size diyorum, üstünüze alabilirsiniz ;)

ZATEN ALDIĞIM İÇİN CEVAP VERDİM.
zilzal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2010, 23:48   #32
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
zilzal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peygamberimizde siyaset yapmıştır.Yanlış şeyler konuşmayın.

Ayrıca Siyaset yapmıyorum diye insanları inandıran,Fakat 30 yıldır bu ülkede başa işine gelenleri iktidara taşıyan,Pensilvanyada yaşayan zata söyleyin bunları,
o zaman Peygamberimizi düstur alin.. bu mesajiniz bile ümmetin icine fitne sokma amacli, ayrimci ve hizipci..
oysaki Peygamberimiz medinede yahudileri bile dislamamistir ama sizler isinize geldiginiz gibi yorumladiginiz icin ne desek bos ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2010, 23:49   #33
Kullanıcı Adı
zilzal
Alıntı:
o gömlek artik deli gömlegindne farkli degilse bir faydasi yoktur!.. Allaha sükür ki böyle bir zihniyet azinlik cok bunlar azinlik olmasaydi azginlik olurdu!..
kimin nereye gittigini bilemem ben önce kendimden mesulum daha kendimi düzeltmeden dünyayi düzeltmeye kalkma gibi bir hadsizlikte bulunmam!
''Siz onları ''SAHABEYİ''GÖRSENİZ YAŞANTILARI NEDENİ İLE DELİ DERDİNİZ,ONLAR SİZİ VE YAŞANTINIZI GÖRSELER,BUNLAR MÜSLÜMAN MI?''DİYE SORARLAR''

(Lütfen bunuda üzerinize almayın.Demem DELİLERİ hafife almayın çoğu belde onların hürmetine ayakta duruyor.Benden uyarması)
Alt 07-16-2010, 23:49   #34
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
ZATEN ALDIĞIM İÇİN CEVAP VERDİM.
aferin sana..
Alt 07-16-2010, 23:51   #35
Kullanıcı Adı
zilzal
Alıntı:
o zaman Peygamberimizi düstur alin.. bu mesajiniz bile ümmetin icine fitne sokma amacli, ayrimci ve hizipci..
oysaki Peygamberimiz medinede yahudileri bile dislamamistir ama sizler isinize geldiginiz gibi yorumladiginiz icin ne desek bos ;)

HAŞA,SÜMME HAŞA,
Dışlamak değil kucaklamak,Biz Hz.Ömer'in lafını düstur edinmişiz.,

''ALLAHIM VÜCUDUMU ÖYLE BÜYÜTTÜ Kİ,CEHENNEMİ KAPLASIN,ONA KİMSEYE YER KALMASIN''

Müslümanın,Müslümanı uyarması dışlamamı.
Alt 07-16-2010, 23:51   #36
Kullanıcı Adı
Fırat
Pensizlvanyadaki istedi diye değil halk istedi diye geldi iktidara.. Yanılıyorsunuz zilzal hanım.. Gülen hareketinin o kadar oy verecek mensubu yok bu topraklarda..
Alt 07-16-2010, 23:52   #37
Kullanıcı Adı
zilzal
Alıntı:
aferin sana..

Birşey değil öğretmenim.
Alt 07-16-2010, 23:54   #38
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
HAŞA,SÜMME HAŞA,
Dışlamak değil kucaklamak,Biz Hz.Ömer'in lafını düstur edinmişiz.,

''ALLAHIM VÜCUDUMU ÖYLE BÜYÜTTÜ Kİ,CEHENNEMİ KAPLASIN,ONA KİMSEYE YER KALMASIN''

Müslümanın,Müslümanı uyarması dışlamamı.
o zaman konunun prennsilvanyayla alakasini söyleyebilir misiniz!.. neden baskalari yerine önce kendinizi elestirmiyorsunuz..
azgin azinlik dedigim zaman bana kiziyorsunuz ama sizin gibi marjinaller bana göre hem dinimize zarar veriyor hemde ülkemizdeki muhafazakar kesime..
cünkü sizler böyle lafta mangalda kül birakmayan cengaverler gibi ortaya cikiyorsunuz is icraate geldigi zaman ortadan kayboluorsunuz..
en iyi yaptiginiz sey camur, iftira ve karalama cünkü size ezberletinlerle bunlar ;)
Alt 07-17-2010, 00:03   #39
Kullanıcı Adı
zilzal
Alıntı:
o zaman konunun prennsilvanyayla alakasini söyleyebilir misiniz!.. neden baskalari yerine önce kendinizi elestirmiyorsunuz..
azgin azinlik dedigim zaman bana kiziyorsunuz ama sizin gibi marjinaller bana göre hem dinimize zarar veriyor hemde ülkemizdeki muhafazakar kesime..
cünkü sizler böyle lafta mangalda kül birakmayan cengaverler gibi ortaya cikiyorsunuz is icraate geldigi zaman ortadan kayboluorsunuz..
en iyi yaptiginiz sey camur, iftira ve karalama cünkü size ezberletinlerle bunlar ;)

1-Diyorsunuz ya,''ya siyaset,,ya cemaat''bende diyorumki biz hem siyasetin hemde cemaatin içinde.Pensilvanyadaki zat yıllarca siyaset dışı sadece hoca olduğunu söyledi fakat hep siyasetin içinde idi.

2-Azgın azınlık senin içinden geçen yafta.''bende senin için mutlu ve putlu çoğunluk ''diyebilirim,üzülmezmisin.

3-Muhafazakarlık lafı nedir?neyi muhafaza?bu kelimeyi kim çıkardı?neyi temsil ediyor?

4-Herzaman cengaveriz ALLAHa şükür.İnandığımız yoldan taviz verseydik,Ne ÖZALLAR,Nede ERDOĞANLAR olurdu bu ülkede.
Alt 07-17-2010, 00:11   #40
Kullanıcı Adı
Mavera
birincisi ben kimsenin savunucusu degilim, konu altinoluktaki sen onu savunacagim diye baskalarini ortaya atarak acziyetini gösteriyorsun!..
siz ne siyaseti becerebildiniz nede cemaati o yüzden su anda kivrim kivrim kivriliyor, ele güne rezil oluyor, birbirinize düsüyorsunuz...
senin bana hangi yaftayi uygun gördügün umrumda degil cünkü samimiyetine inanmadigim kisilerin söylediklerine itibar etmem o acidan ben hala daha senin gibi kafalari azgin azinlik olarak görüyorum..
muhafazakarligin neyi muhafaza ettigini yada etmedigini bilemeyecek seviyedeyseniz ben burada size ders verecek degilim öyle kelimeler üzerinden demogoji yapmayalim neyi, nasil kastettigimiz bellidir!..
ve son olarak o özallar, erdoganlar, güller sizin icinizden cikmis olabilir ama sizinle ayni yolda yürümeme karari almistir ki bunun son örnegi kurtulmiustrur cünkü hirsin, ihtrasin, benciligin oldugu bir dava birilerinin oyuncagi olmaktan öteye gidemez!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)