![]() |
#181 |
![]() çok kasıyor gençler çok kasıyor...
fatal error görmekten bıktım... konu açarken 10 dakka bekliyor... sırf o yüzden konu açmıyorum bazen... |
|
![]() |
#182 | |
![]() Alıntı:
![]() kelimelere dikkat edelim! ben çalıştım zamanında kırdılar, beni kıranı bende kırarım. çiftlik değil burası herkes eşit. ak forum diyoruz emeğin alasını akıttım ama naptılar bi hiç uğruna anlamadan, dinlemeden pervasızca böbürlenerek silip güya yok ettiklerini sandılar. bu forum öyle zaman olduki baskın yediğinde biz hep burdaydık ama diğerleri yoktu onlar ancak bizim adımızı çizdiler onları ise sevdiler!!! ;) anlıyormusun? 3 yıldır burdayım eski üyeliğim nerede bi sorsana üstlerine ![]() 376 üye numaralı RDönmezs ne oldu bi sor bakim ![]() mesaj sayısına mı bakılıyor? o zaman eski üyeliğimi git bi gör bak linke tarihine neler yapmışım? http://www.akpartiforum.com/9679-822...79-t21495.html Mesajlar: n/a misafir yapmışlar beni... çok duygulandım. |
||
![]() |
![]() |
#183 |
![]() adam haklı beyler...
|
|
![]() |
#184 |
![]() ridvan seni tanimadigimi saniyorsun
![]() ![]() ayni durum bendede var kardesim bende sifirdan basladim bütün mesajlarimiz gitti saglik olsun sonucta herseyin bir dönüsümü vardir. bu arada cok cabuk unutulduk ya sana cidden askolsun yada ben oldugumumu tahmin etmedin ridvancim ;) |
|
![]() |
![]() |
#185 |
![]() adam sonuna kadar haklı...
bu lafların üzerine ancak şapka çıkartılır... |
|
![]() |
#186 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
benim bu yapılan durumlara tepkim geçmedi. anlamam ben. takıldığını anladım aynı tarzda cevap verdim. unutmak yok bende hep eskilerden gidiyorum. "sağlık olsun" diyemiyorum ben hak etmediğim şekilde çizik attılar ayıbın alasını yaptılar. biz forumda hareket yapalım her boş vaktimizde girelim bakalım neler oluyor diyerekten forumu basarlar biz bakar taklaşırız ama onlar sadece banlanır bizi ise silip süpürürler. yakışmıyor hemde hiç. |
|||
![]() |
![]() |
#187 |
![]() ridvancim eskileri karistirirsak isin icinden cikamayiz kaldiki o önemli sahsiyet burada yok o yüzden arkadan konusmanin anlami yok..
sonucta biz burada birilerinin kari kasi, kari gözü icin girmiyoruz ak parti icin giriyoruz o halde böyle gel, gitler olur.. sonucta asagi yukari 3 yildir kesintili buradayiz bu tür kisisel egolarini, parti menfaatlerinden önde tutan insanlar olmustur, olacakdir.. senide anliyorum bütün mesajlarin, bütün emeklerin silinmis ayni sekilde benimde öyle oldu bende yeniden üyelik aldim, yazdigim binlerce mesaj gitti ama aslinda hic gocunmadim bence bu yeni bir baslangicti, yeni bir milatti. bu acidan seninde yeni bir baslangic adina 0 dan baslaman güzeldir kardesim eskiyi karistirmak yerine gelecege bakmak en güzelidir.. bizimde hatalarimiz oldu, olacakdirda bu forum belki birilerinin tapulu mali olabilir ama ak parti aslla o halde biz forum icin degil ak parti icin burdayiz.. bu acidan ben kendi adima "birak daginik kalsin" prensibimine sahibim yani hersey olacagina varir diyenlerdenim güzel kardesim ;) |
|
![]() |
![]() |
#188 | |
![]() Alıntı:
Ben eskilerden çok sevdiğim görüştüğüm dostlarım arkadaşlarım için burdayım. Yok ben arkadan konuşmuyorum, yazıyorum işte buraya gören görsün! Yanlışım yok fazlam var. Haklıysam konuşurum susmam! Parti için giriyoruz demişsinde bu yapılan hal ve hareketler parti görüntüsüne hiç yakışmıyor! Her neyse isteyen istediğini yapsın! Dostlarıma, arkadaşlarıma selamlar, herkesede iyi forumlar. |
||
![]() |
![]() |
#189 | |
![]() Alıntı:
dün yapılan bugünde yapılır farketmez ki... zihniyet aynı olduktan sonra... bizi buraya bağlayan şey başta siyasi düşüncemiz... ama forumda sadece sityaset yapmıyoruz kurduğumuz dostluklarda var.. bunlara tüm forum şahit... yarın öbür gün tepedeki bir adam her an seni gönderebilir.. yakın zamanda da yaşadık bunu hatırlarsan... dava için ben bu forumda iki dakka durmam... bu forum çünkü dava forumu değil... toplasan şu forumda iki elin parmak sayısını geçmeyecek dava adamı var.. ya diğerleri.... şu üst yönetimdekiler(tenzih ettiğim birkaç kişi var) bir dökülsün bakalım, kim reelde destek oluyor partisine? öyle kişiler tanıdım ki bu forumda, reelde ilçesindeki parti binasını bilmiyor.. sonra bana dava adamlığı şuuru öğretiyor... burda gelip ahkam kesmekle dava adamlığı olmuyor... kimse kusura bakmasın... |
||
![]() |
#190 |
![]() bence kendini nasil mutlu ediyorsan, nasil izah edebiliyorsan öyle takil.. sonucta hersey olacagina varir..
bazi tabulari yikmak malesef zordur o halde zamana birakmak gerekir yok yine degisen birsey yoksa gözardi etmek en iyisidir.. herkes birseyler icin bu foruma giriyor mesela ben hic kimse icin girmiyorum sadece güncel konularda fikir alisverisi yapmak icin sonucta forum gibi buradaki arkadaslarda sanal ve ister istemez sanal bir yere kadardir ve zamaninda ciddiye alma hatasini yapip yeterince hayal kirikligina ugradik. ama senin ve diger arkadaslar icin bir arti var sizler istanbulda ikamet ediyorsunuz mesafeler yakin sanali, gercege dönüstürebiliyor güzel bulusmalar yapabiliyorsunuz acikcasi bundan sonrasida olsa olsa teferruat olur.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|