![]() |
#271 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
#272 | |
![]() Alıntı:
![]() egerki yanlis yaptigima yanlis diyorsam bu eksen kaymasiysa eyvallah ama benim anlamadigim bu noktada sen niye alindin ben tükürdügümü yaladim ve redyelowdan özür diledim burada seni rahatsiz eden nedir onu anlamadim he dün banlamak icin, kiskirtmak icin elinden geleni yaptigin adamdan bugün hangi yüzle özür diliyorsun bu ne pervasizik diyorsan iste hayat bize böyle seyleri ögretiyor.. bu arada konuya asla müdahil olmadim cünkü gecmisten agzim yandigi icin bu tür tartismalari kendi adima kisir tartisma görüyorum eger illaki müdahil olmam gerekiyorsa senin banlandigin günki tepkim hala daha gecerlidir hic bir neden, hic bir sebeb senin gibi bu siteye yilllarca emegini vermis, bu sitede görev yapmis birinin uzaklastirmasina sebeb olamaz.. |
||
![]() |
![]() |
#273 |
![]() gönülden cevap vermenede gerek yok...
ne olduğunu iyi biliyorum zaten... sen önce kendine bir çıkış yolu bul hele.. ondan sonra afra tafra yapıp unnamed sana cevap bile vermeyecem de.. |
|
![]() |
#274 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#275 |
![]() Silmekte biraz geç kaldınız yahu, al sana yönetimin zaafı
![]() ![]() |
|
![]() |
#276 |
![]() |
|
![]() |
#277 |
![]() Buyrun cenaze namazına kimi indiriyorsunuz kimi kaldırıyorsunuz kimi gömüyorsunuz imam kim merhum kim bilemem ama
şu ösym açılmadı en çok ona gıcık oldum. uff çatlayacam ya ![]() |
|
![]() |
#278 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#279 | |
![]() Alıntı:
Haklsın gereksiz bir alınganlık ;) Bakalım daha neler göreceğiz... Yada ömrümüz yetecek mi... |
||
![]() |
#280 | |
![]() Alıntı:
Gocunması gereken silmiş mesajları, buradanda anlamanız gerekir ki laf size değilmiş... Size geleni açık açık söylüyoruz zaten... |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|