![]() |
#21 | ||||
![]() kaçakçılığı yapanlar köylüler zaten...
nasıl hatırlayamadın günlerce katırlarla silahların sokulduğuna dair istihbaratlar verildiği,ama tsknın bu haberi görmezden geldiği yazıldı,defalarca televizyonlarda konuşuldu... Alıntı:
Alıntı:
bu kişilerin kaçakçı sanıldığı savunmasını defalarca yaptı tsk savunucuları... Alıntı:
herkesi pkklı diye vur öylemi... ben tsknın açıklaması üzerine cevap yazıyorum... diyorki sınıra yakın pkklılar oluyor ondan vurduk bende diyorumki kaçakçılık zaten sınırda olur milleti uyutmaya lüzum yok... Alıntı:
dur ihtarı,sınıra yakın bölge,pkk kampına yakın bölgede pkk şuursuzca kaçmaz herhalde... ayrıca dur ihtarı meselesine kesinlikle inanmadığım gibi olsada zınk diye füze atılmaz... bu dakika gelse tepeme bi helikopter dur ihtarı verse kaçarım psikolojik birşey bu... nevzat çiçeğin twitter hesabında 6-7 maddelik tsk ya soruları var okumanızda fayda var... basit bir olay değildir... istanbulda devlet değil 36,6 adam öldürse memleket yıkılırdı... |
|||||
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Daha önce kaçakçı zannettik diye bir açıklama hala göremedim bulamadım senin verdiğin linktede öyle birşey yok... Sen sınırı geçiyorsan asker dur dediğinde durmassan tabi vuracak bu grup bir terörist grup olabilirdi.Teröristlerin kışlık erzaklarını taşıyor olabilirlerdi...Dur dediyse duracaksın. Bende vatandaşlarımızın böylesine bir kaza sonucu ölmesine çok üzüldüm fakat ortada yaygara koparacak bir durum yok.Su testisi su yolunda kırılır demiş atalarımız... Böylesine kritik bir zamanda 50 tane adam sınır ihlali yapıyor ve uyarılara kulak asmayıp kaçıyorlar...emin ol oranın komutanı olsaydım vur emrini verirdim.Kimsenin anlında yazmıyor bu kaçakçıdır diye...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() ortada acikca bir istihbarat zaafiyeti oldugu asikardir.. bu konu etraflica arastirilip, sorumlular cezalandirilmalidir..
ortada bana göre bir vahset vardir ve bu vahsete bir mazaret uydurmaya gerek yok!.. hayatini kaybedenlere Allahtan rahmet, geride kalan ailelerinede sabir diyorum.. burada oturdugumuz yerden konusmak cok kolay o insanlar neden kacakcilik yapiyor diye.. sen oraya fabrika, is yeri, tarimcilik yaptinda onlarda hayir mi dedi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() belliki sen bugün hüseyin çelikin açıklamasınıda dinlememişsin...
onada bizzat sordular ve kendisi dedi daha önce hantepe saldırısında sınırdan kaçırıolan silahlardan şikayet ediyordunuz dedi... olaylar arasında bizzat ilişki kuramıyor kelime kelime istiyorsan buyur baransunun bir yazısı... Alıntı:
termal kameran,sınır kameraların,korucuların,güvenli bölgelerin,karakolların ne işe yarar ? dur dediklerini nereden biliyorsun ? öldürülenlerin sivil kaçakçılar olduğu halde onları terör örgütüyle ilişkili gibi gösteren tsk açıklamasınamı ? dur dedik ![]() ne dediniz,nasıl dediniz ![]() karşılık alamayınca bam diye füzemi attınız... istihbarat sana onlar terörist derse vur dersin... onların kaçakçı olacağı ihtimalini tsk bildiği halde,sınırdan kaçakçılık yapıldığını doğuya bir kere bile gitmemiş istanbulun göbeğinde oturan adam bildiği halde terörist olduklarına kanaat getirmişlerki vuruyorlar... eh hadi körsünüz katırlarda ne var bilmiyorsunuz ulan elinde silah varmı yokmu mevzileniyormu karşılık vermiyormu vermiyormu diyedemi bakmıyorsunuz ![]() sana tavsiyem devlette pkkda bu durumlarda ne söylüyorsa kulaklarını tıka... kaçakçılık oralarda bir realitedir... ekmek elden su gölden her istediğini köşedeki süpermarkette bulan insanların anlayamayacağı türden bir gereksinim kaçakçılık... devlette biliyor orduda biliyor büyük ihtimal sende biliyorsundur... |
||
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Olamamn gereken saatte olmaman gereken yerde olmaycaksin...
Eğerki ora pkk lıların geçiş veya konuşlandıkları noktalar ise ve sizde hayvanlar ile yük taşıyorsanız ve Tsk yada bu yönde yada buna benzer istihbarati bilfiler ulaşmışsa; kusura bakmayında yanlarına kadar gidip siz acana muhimmatmı taşıyrsunuz yada teröristmisiniz diye soramaz... Yanlış insanlar pisipisine hayatlarını kaybetmişler bu doğru, ama bunun adı katliam değildir, buradaki tek suçlu TSK değildir. Su testisi su yolunda kırılır. İllegal bir peşinde koşarken yalan olmuşlar yapacak birşey yok... |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() yazık gerçekten çok yazık..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Daglica baskinini yapan teröristler mühimmati ve silahlari katirlarla tasimislardi daglardan. O zaman sehit verildiginde kamuoyu tsk'yi eliniz armutmu topladi diye cok sert elestirmisti.
Sicak bir ortamin oldugu sicak bir bölgede olmamali gerekirdi. Sivillerin ölmesi cok üzücü ve konu hakkinda takip edilmesi ve cevap verilmesi sorular mevcut...hassas bir dönemde hassas bir yerde gayrimseru sekilde hareket edenlerinde bu faciaya davetiye cikarmis olmalari gözardi edilemez. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Bu bir sorumsuzluktur artık olmaması gereken yer falan dıye savunma yapmıyalım kurunun yanında yaşta yanar dersek bizim bugune kadar savundugumuz hicbir fikrin dayanak noktası kalmıyacaktır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Olmaması gereken yer diye bir şey söz konusu değil eminim o 35 kişi vurulduğun da yakın çevrede yüzlerce insan daha vardı ve kaçakçılık yapıyordu doğun'un bütün sınırları fıldır,fıldır kaçakçı doludur
![]() Bir defa doğuda ki en az 10 ilin geçimin'in büyük bölümünü kaçakçılık oluşturur bunu da devlet bal gibi bilir ama müdahele etmez ben o kadar Şırnakta dolaştım bütün herkes tenekelerde kaçak mazot kullanıyor askeri,polisi dahil herkes gizli bir durum yokki..! Bunu niye söylüyorum biz bunu suç olarak kabul ediyoruz ama öyle değil eğer asker bile aracına kaçak mazot alıyorsa buna suç diyemezsiniz..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() yahu en büyük kaçakçılar,vergi kaçıranlar resepsiyonlarda,cemiyet dünyasında fink atıyor...
üstelik herkes kul köe oluyor yollarına... hatta vekil oluyor kimisi... ama doğuda çocuk 50 lira kazanmak için benzin kaçırınca füzeyle parçalanmayı hakediyor... yok arkadaş bu memleketten adam olmaz... ülkenin anasını ağlatmış,soymuş soğana çevirmiş cem uzana yüzde 8 oy verirler ama doğuda benzin kaçakçısını itin bi tarafına sokarlar ![]() ama suç adamda ihtiyaçlarını köydeki hipermarketten almaları lazımdı... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|