![]() |
#71 |
![]() Tepki anlaminda demiyorum.
Bak bu insanlar ekmek derdine öldü diyoruz dimi? 35 tabut vardi bugün ve kiminin üstüne pkk bayragini salmislar. Olay pkk gösterisine döndü...halk su anda galeyanda ve tepki veriyor öyle veya böyle. Ekmek derdine öldü herifler, ölüsünden nemalanan cakallar cikti...bu cakallar kah kah siritiyor. Sanki onlarin umurundami 35 kisi topraga verilmis bugün....nemalandilar ya ona bak sen. Benim bildigim reis bu olayla bizatihi ilgilenecektir diye düsünüyorum... Askermis bürokratmis kimin sucu varsa ortaya cikacaktir...cikartacaktir. Sayin bakanimiz sürenin bitmesini bekliyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
![]() bu çok normal üstad...
pkk o ortamda pkk bayrağı saracaz derse buna hayır diyemezler... pkk bölgede güçlü bunu sizde biliyorsunuz... bu insanlar devletten zulüm çektiyse pkkdanda zulm çektiler... bu beni ilgilendirmez... mhpnin cenazelere gelip bozkurt işaretleri eşliğinde slogan atmalarıyla aynı olay bence bu... |
|
![]() |
![]() |
#73 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
![]() Alıntı:
Böyle açlık sefalet argumanlarıyla konuyu başka yerlere çekmeye çalışmanıda çok komik buluyorum.Bak kırmızıyla ne yazmışsın.Adamlar gezmiyorlar devletin sınırı ihlah ediyorlar.Sınırdan geçene yapılacak müdahale açıktır.Onların açlık ve sefalet içinde olmaları onlara kaçakçılık yaparken can güvenliği verilecek anlamına gelmiyor.Konuyu çok başka boyutlara çekiyorsun. Belki bu mesele ile bölgedeki kötü ekonomik gidişata bir dur demek istiyorsun ama çok saçma bağlantılarla bunu yaptığını hatırlatmak isterim.Bende isterim insanlarımız yoklukla mücadele etmesin daha iyi hayat şartları içerisinde yaşasınlar ama konumuz bu değil...Sen ısrarla konuyu farklı bir noktaya çekmeye çalışıyorsun.Çekmeye çalıştığın nokta tabiki önemli ama bu konuyla alakası yok.Devletin sınırları yol geçen hanı değil.ORADA ÖZGÜRCE DOLAŞMA HAKKI DİYE BİRŞEY OLAMAZ. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() bağlantı saçma ama çekmeye çalıştığım nokta önemli öylemi
![]() |
|
![]() |
![]() |
#76 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() e ben bunu dile getirince neden saçma bağlantı kurmuş oluyorum ?
|
|
![]() |
![]() |
#78 |
![]() Önemli ama bağlantısı yok işte bende onu diyorum.
Kaçakçılara sınırdan geçerken can güvenliği verecek halimiz yok. Şimdi bu insanlar yoksulluklarından dolayı kaçakçılık yapıyor diyorsun ya bu yüzdende öldürülmemeleri gerekir diyorsun. Şimdi bu ölenler tirilyonluk adamlar olsalardıda gine aynı şeyi savunacakmıydın?(yani yoksulluktan değil daha çok para için yapmış olsalardı) Tabi savunamayacaktın çünkü bu konuda bütün argümanlarını yoksulluk ve fakirlik üzerine kuruyorsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() o güne kadar veriyordun o gün ne değişti ?
yoksa sen orada ilkkez kaçağa çıkıldığını mı düşünüyorsun ? tabiki olayı fakirlik argümanına göre kuracağım çünkü bu adamlar fakir bu realite ![]() |
|
![]() |
![]() |
#80 | |
![]() Alıntı:
Şimdi tekrar soruyorum. O kaçakçılar tirilyonluk adamlar olsalardı savunabilecekmiydin sen önce buna bi cevap ver? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|