![]() |
#51 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Alıntı:
bir pkklı öldürülünce takla üstüne takla ( sevinçten ) siz PKK ya uzaktan sıkarken ( Sözle ) bizler akşamları yatmazdık kendimizi korumak için şehre gitmezdik ( gidemezdik ) yiyecek ekmek bulamazdık. ( yılların birikimini 3-4 yılda sermeyemizi de yedik ) başımıza gelmediğinde bahsediyorsunuz kaçınızın başına bunlar gelmiş. ben az söyledim. bellki binde 2 ancak. birde bunun devlet tarafı var... onlarda daha binde bir kalmış söylenmemiş. bu arada o çok övülen "ordumuz"u bizi kollarken savunurken görmedik iskence etmesinden tutuklamasındna başka. tabii pkknın köy baskınlarından 10-12 saat sonra boş kovan toplamaya geliyodu Allah razı olsun diye dua ediyorduk. bizi büyük zahmetten kurtardılar yoksa nasıl toplardık diye ![]() Konu Ammar tarafından (03-22-2012 Saat 02:35 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Ammar harbi çok odun birisin...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
![]() Alıntı:
ironi mironi yapmacık etmecik ispatlarsam bi konu açıp insanlığımdan utanıyorum diyecek misin ? senin samanyolu gibi hayallerde yaşamıyoruz ! ayrıca sizin gibilerin yanında neyapalım öyle görünüyor. evime aileme yapılan baskını bile alaya alıcak uydurumuş gören birininyanında daha sempatik olmaları doğal onlar harbi düşman minnetsizdirler. ya siz ? senin kadar olmasada belki olabilir. neden odunluğu seçip odun edindin. bilmiyorum dayanağını yani ! Konu Ammar tarafından (03-22-2012 Saat 02:57 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
![]() Alıntı:
Adam pusu kurarak harbi düsman biz yorum yaparak gevşek dost dimi .. Neyi ispatlıyacaksın pkknın masumiyet karinesini mi ? İspatlarsan bende insanlıgımdan utandıgımı burda dile getircem hemde hic gocunmadan |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
![]() Alıntı:
sağa sola yok yok böyle dedim yok şöyle dedim. ironi dediğin uydurulmuş dediğin yapmacık sanaryo dediğin. köy saldırısını belgelicem sende konu açıp insanlığımdan uzanıyorum de konu açacaksın son kararını söyle ! ayrı konu açıyorum birazdan bakalım ne diyeceksin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() pkk'nın saldırıpta 33 insanımızı şehit ettiği köy baskınınıda belgele istersen...
olm sempatiniz varsa açıkca söyleyin... düşmanımın düşmanı dostumdur mantığı yapıyorsunuz hep... Hep B.k T.C'de PKK sütten çıkmış akkaşık... Mantığınız bu işte... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
![]() Suriyedeki silahlı direnişi destekliyordun di mi sen ![]() |
||
![]() |
![]() |
#60 | ||
![]() Alıntı:
ne savunuyorsam ne düşünüyosa söylüyorum zaten ! yani illa söyle dersen söylerim yani çekincem yoktu ! yeterki mesajınız havada kalmasın. ![]() Alıntı:
![]() görüşüm budur izlenimlerimde budur ! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|