![]() |
#61 |
![]() Olsun oku okuma vaka durumu söz konusu benim için
![]() Suriyedeki silahlı olayı savunuyorsan,burada 'yok ordu bizi korumuyor yok uyuyamıyorduk yok fener 27 yıldır türkiye kupasını neden alamıyor' deme hakkına sahip değilsin ![]() |
|
![]() |
![]() |
#62 | |
![]() Alıntı:
tc ordusunu esad ordusu ile bir tıtarsan evet farkları yok dersen evvallah kabulumdur oöyle bir hakım varsa da vazgeçerim. o haktan çünkü ben süriye halkının yanındayım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
![]() Alıntı:
Ben senin anlatıklarınla burda yorumladıkların farkı gostermek adına soyledım..Anlattıklarını yasasaydın bugun bıze pkk nın savunmasını yapmazdın.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() TC ordusu dediğin ordu sana tecavüz ettiyse,evet farkları yok
![]() Ha sen pkk ile suriyeli muhalifleri bir tutuyorsan o zaman pkkya açık destek veriyorsundur demekdir ![]() Hangi suriye halkı ? Ben suriye halkı göremiyorum ![]() Suriye ordusu nasıl ki sivilleri öldürüp çocuklara tecavüz edip falan filan dünya video koyuyorsun video yorumcusu gibisin bilirsin,bu yaptıklarından dolayı karşı çıkıyorsan onlara,pkk içinde dişlerini göstermen lazım.'Yok ordu korumuyor bizi yok bilmem ne' diyerek olmaz bu işler.Ordu pusuya düşen kendi askerini koruyamıyor koruyamazda mantar tabancıyla çatışılmıyor madem şahitsin bilirsin.Orda olamsakta görüyoruz görüntülerden neler yaşandığını,Çukurca saldırısını aç izle bakalım.Pusu da 2 komutanımı verdim,çatışma haberini aldığımız halde gidemedik.Veya pkk forumlarında gez dolaş neler yazıyorlar oku,ha okurken kendini kaptırma onlardan zerre farkın kalmaz ne dinin kalır ne de çok sevdiğin imanın. Konu Hüdaverdi tarafından (03-22-2012 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#65 | |
![]() Alıntı:
kemalistlik yapma çıkmalizmi bana savunma ! ironi, yapmacık sanaryo diyen kimdi neden geri adım atıyorsun hani konu açacaktın ?? Konu Ammar tarafından (03-22-2012 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
lak lak yapmaya gerek yok. ben pkk savunuculuğu yamadım tc ordusunuda savunmam ister hainlik deyin ister düşmanlık beni orası ilgilendirmez. ben pKK halı görmüyorum görmemişim ki orduya karşı taafını tutayım. ve en önmelisi süriyeyi ortaya atan sensin. esadla tc ordusunu bir tutanda sensin. ben öyle bir kıyasım yok. PKK ile süriye halkının davasını ve durumunuda bir tu,tutmuş değilim. yayal dünyasından sıyrılın. birazda ülkenin gerçeklerini görün önüne gelini jesin biçinle olsaydı çoktan sorun hal edilmişşti çünkü devlet bunu yaptı hergün yol kenarında atılmış cesedler sıralanıyordu neyin derdindesiniz ! yine söylüyorum. bana yardıma gelmeyeb orduyu esad ordusu ile bir tutıyorsa hakkımdna vazgeçiyorum. ama ben madem ordumdur madem PKK yı terörist olarak görüyor beni korumak zorundadır. korumuyosa benden saygı sevgi belemesin. hele üstüne iskence edip hapsediyorsa hiç gelmesin... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() İster pkkyı savun ister savunma onların silah doğrulttuğu,ülkeyi bölmek için öldürdüğü askerlere karşı durmak zaten pkkya hizmet etmek demektir.Ölen asker poliste makine kimyada üretilen robot değil sivil vatandaşların evladı.
''siz PKK ya uzaktan sıkarken ( Sözle ) bizler akşamları yatmazdık kendimizi korumak için şehre gitmezdik ( gidemezdik ) yiyecek ekmek bulamazdık. ( yılların birikimini 3-4 yılda sermeyemizi de yedik )'' Bunu ben değil sen yazmışsın,pkklı görmediysen demek ki güvendesin,güvendeysen neden akşamları yatmadın be kuzum ? Karanlık korkusu mu var sende ? Fırınlar mı kapalıydı da ekmek bulamadın ? Yollar bozuk diye mi şehire gidemezdin ? Sermayeyi iddia oynayarak mı yedin ? Bak sayısal oyna daha iyi bir sistem yaptım on numara ![]() Ortada bir tutma yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ordudan öyle bir şey bekliyorsun ki ordu=Allah olsun. 3-4 gün önce Adana'da fakir bir kadının intihar haberi açıldı,2 çocuğunu bırakıp intihar etmesini kim doğal karşıladı ? Senin mantığına göre o kadın haklıydı,aç kulunu doyuramayan her yerde denilen Allah o zavalı kulunun ve 2 çocuğunun yanında yoksa o zaman inanamanın neye faydası var ? Senin mantığına göre hiç bir şeye. Dünyanın en güçlü ordusu dahi kendisini dağlarda fink atan talibana karşı koryamazken,en iyi silaha sahip israilli askerlerin korkudan altına sıçtığı videoları paylaşırken,sen bizim ordudan öyle bir şey istiyorsun ki ![]() ![]() Uyucam lan ben ![]() Konu Hüdaverdi tarafından (03-22-2012 Saat 04:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#68 |
![]() 4 şehit geldi herkes gerçek yüzünü gösterdi ordu düşmanları olmuş ordu savunucusu islamcılar olmuş pkk lı yukardaki yazıya itafen yazıyorum arkadaş ya orduyu savun yada savunma aklıma esince savunurum aklıma esmesse savunmam olurmu ben senin derdini biliyorum sen necdeti seviyosun ilker ışık ters sana tabi necdet her dediğinize tamam abi çekince ordu kahraman oldu kahraman deyincede KAHRAMAN TİLKİLER adlı şiir aklıma geldi tam sana göre armağanım olsun sene huda reyiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Belindeki kırmızı kurdaleyi açmışlar sanırım,aksi durum olursa doktoru ara kan grubunu yaz yardımcı oluruz.
Neyse zıbaracaktım ben. |
|
![]() |
![]() |
#70 | |
![]() Alıntı:
akşamları yatmadı kendi güvenliğimizi kendimiz sağladı aziz orduk geldiğinde bide ondan saklanıyorduk işin ucunda bide 45 gün iskence vardı çünkü ! işte o yüzden güvende değildik yazmazdık... sözde ordum vardı ! ayrıca o ordu beni güvenliğe almadı Allah şükürler olsun ! biz karkısını görmedik ! ne yazık ki ! halada görmüş değiliz.defalarca derneklerimiz yakıldı saldırıldı yöneticisi şehit edildi soruşturma ile yok ! ben ordudan ferdi savunma beklemiyorum. intihar kadını ortaya atıyorsun. ego tatmini yapıyorsunuz. köyle güpe gündüz 3-4 saat taranırken aziz ordu duymazdı bile habulki seslensen duyacak kadar yakındı. o zamanlar kimin "deliğinin" ne kadar geniş olduğunu hala nasıl kapanmadığınıda biliyoruz. bu her önüne geleni pkklı görmekte bunun sendromu etkisi devam etmekedir. ordı şehit veriyormuş... ordunun görevi vatandaşını korumak kendini koruyanı iskence dedip haspsetmek değil... erdoğaının dediği gibi "askerlik yan gelip yatma yeri değildir".... uyu dinlen gel ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|