AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-26-2012, 01:22   #81
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ulusalcı milliyetçi kavimyetçi devletçi ve benciler daha çok tartışacak daha çok yakınacak daha çok waweyleler koparacasınız !

iki tarafında ideolojisi rejimi kopy paste'dir. mesele kafir müslüman meselesi değil... !

ikiside laik ikisiside demokrat ( sözde ) ikiside vatan uğruna savaştığını sölüyor.

biri ata derken diğeri apo der biri ata olmasaydı diğer apo olmasaydı der uzatılabilir...

sonuç : bir birinin kopyası

Not: Furkanı Milliyetçilike suçlayanlar onu gizli milliyeçilikle suçlarken kendilerinin açık milliyetçilik yaptıklarının çokta farkındalar kanımca !

4 sehid verdiğimiz haberde yorum yapmak yerine milliyetci devletci olanları hedef göstererek Pkk nın yaptıklarıyla Tsk da askerlik görevini yapanları eşit görerek neyi hedefliyorsun ? Madem samimisin orduyu devleti eleştireceksen biraz saygın olsunda bir başlık aç orada fikirlerini dök ..
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2012, 01:31   #82
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
4 sehid verdiğimiz haberde yorum yapmak yerine milliyetci devletci olanları hedef göstererek Pkk nın yaptıklarıyla Tsk da askerlik görevini yapanları eşit görerek neyi hedefliyorsun ? Madem samimisin orduyu devleti eleştireceksen biraz saygın olsunda bir başlık aç orada fikirlerini dök ..
sen samimyetin ne olduğunu biliyor musun ki samimyet diye tuturmuşsun !

ben orduyu seviyom dedimde mi ? samimi sevgimde samimi değilim. açık samimyetle sevmiyorum diyorum ! bana orduluk yapmamış diyorum hudaverdinin dediği gibi onun yeri kışlaysa kışlalığını yapsın sevmekte zorunda değilim. ölen askerlere Allah rahmet etsin diyorum ne bekliyorsun taklamı atayım ! derdin nedir ?

ordu ile alakası olmayan yerdede orduyu eleştirsem senin gibi biri çıkıp buası ile ne alakası var diyecek ayrıca ! yeri nerde gelirse orda yazarım !

kan üzerinden sömürü yapıpta bana yapılan baskıyı yapmacı sanaryo dersen bende sana bu cevabı veririm. ordunun benşm ordum omadığımı söylerim çünkü onlar için yapmacık vatandaşız vatandaş değil aynen senin zihniyetin gibi...

kemo zihniyet
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-26-2012, 01:43   #83
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
sen samimyetin ne olduğunu biliyor musun ki samimyet diye tuturmuşsun !

ben orduyu seviyom dedimde mi ? samimi sevgimde samimi değilim. açık samimyetle sevmiyorum diyorum ! bana sorduluk yapmamış diyorum hudaverdinin dediği gibi onun yeri kışlaysa kışlalığını yapsın sevmekte zorunda değilim. ölen askerlere Allah rahmet etsin diyorum ne bekliyorsun taklamı atayım ! derdin nedir ?

ordu ile alakası olmayan yerdede orduyu eleştirsem senin gibi biri çıkıp buası ile ne alakası var diyecek ayrıca ! yeri nerde gelirse orda yazarım !

kan üzerinden sömürü yapıpta bana yapılan baskıyı yapmacı sanaryo dersen bende sana bu cevabı veririm. ordunun benşm ordum omadığımı söylerim çünkü onlar için yapmacık vatandaşız vatandaş değil aynen senin zihniyetin gibi...

kemo zihniyet
Senden öğrenecek değilim samimiyeti ..
Şehid olanlar için takla falan at diyen yok adam ol yeter..Ben istedigim yerde istediğim yorumu yazarım dersen bende her Pkk Kck haberinde seni elestiririm o zaman buna kendini alıştır..

Konu cartman tarafından (03-26-2012 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-26-2012, 01:51   #84
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Senden öğrenecek değilim samimiyeti ..
Şehid olanlar için takla falan at diyen yok adam ol yeter..Ben istedigim yerde yorum yazarım dersen bende her Pkk Kck haberinde seni elestiririm o zaman buna kendini alıştır..
benden öğrenmiceksen adam gibi kullan ozaman. alakası olmayan şeyiş samimyet diye yazma. sağlam öğren.

pkk kck da isteğin kadar eleştir eleştirecek yani varsa adam gibi eleştir papağan gibi alakası olmayan bağları kemo zihniyet ile söyleme !

sana konu vereyim eleştir sadece eleştirilere alışık değil o çok sevdiğin ordunun iskencelerine baskınların evlerimizi baştana başa kazıp ambarlarımızı bir birine katmasına da alışığız ! her sabah baskınlarınada ( sözde yeri kışla )

ala sana konu beni eleştir. buyur konular aşağıda benim kck pkk konusunda göcunacak yaram yok senin gibi ! konular aşağıdadır için erahlasın

http://www.akpartiforum.com/erdogan-....html?t=161606

http://www.akpartiforum.com/pkk-3-gu....html?t=161629

http://www.akpartiforum.com/tuncelid....html?t=161631
Alt 03-26-2012, 02:02   #85
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
benden öğrenmiceksen adam gibi kullan ozaman. alakası olmayan şeyiş samimyet diye yazma. sağlam öğren.

pkk kck da isteğin kadar eleştir eleştirecek yani varsa adam gibi eleştir papağan gibi alakası olmayan bağları kemo zihniyet ile söyleme !

sana konu vereyim eleştir sadece eleştirilere alışık değil o çok sevdiğin ordunun iskencelerine baskınların evlerimizi baştana başa kazıp ambarlarımızı bir birine katmasına da alışığız ! her sabah baskınlarınada ( sözde yeri kışla )

ala sana konu beni eleştir. buyur konular aşağıda benim kck pkk konusunda göcunacak yaram yok senin gibi ! konular aşağıdadır için erahlasın

http://www.akpartiforum.com/erdogan-....html?t=161606

http://www.akpartiforum.com/pkk-3-gu....html?t=161629

http://www.akpartiforum.com/tuncelid....html?t=161631

Burda yorum yazmak seni rahatsızlatır devleti elestirirsin benden sonra ..
kemo zihniyeti diyip duruyorsun tercih ederim apo zihniyetine =))
Alt 03-26-2012, 02:16   #86
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Burda yorum yazmak seni rahatsızlatır devleti elestirirsin benden sonra ..
kemo zihniyeti diyip duruyorsun tercih ederim apo zihniyetine =))

valla pkk ya yazılan hiç bir yorum beni rahatsız etmez benim ne kemo ne apo yaram var...

ayrıca kemo zihniyet sana piroz olsun ! ben ikisinden de tercih yapmadım yapmam. bize silahla dayıtıldı tercih yapmadık senin sözlerinle mi tercih yapacam

linkleri verdim rahatlayabilirsin !
Alt 03-26-2012, 02:23   #87
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:

valla pkk ya yazılan hiç bir yorum beni rahatsız etmez benim ne kemo ne apo yaram var...

ayrıca kemo zihniyet sana piroz olsun ! ben ikisinden de tercih yapmadım yapmam. bize silahla dayıtıldı tercih yapmadık senin sözlerinle mi tercih yapacam

linkleri verdim rahatlayabilirsin !
Pkk ve Kck haberlerinde seni mutlu etmeyebilirim haberin olsun
Sana yanlış yapmışlar halbu ki silahsız daha kolay tercih yapardın silaha ne hacet =))
Alt 03-26-2012, 02:28   #88
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Pkk ve Kck haberlerinde seni mutlu etmeyebilirim haberin olsun
Sana yanlış yapmışlar halbu ki silahsız daha kolay tercih yapardın silaha ne hacet =))
dene bakalım halbuk tersi mevcut şuan yorumlarımdan rahatsız olan sensin

ben pkk kck hakındaki yorumlara rahatsız olduğumu hatırlamıyorum sana bir tavsiyem birde tavsiyem var

bir kendini fazla yorma iki üzeridenki kemoist torna izlerini eğele !
Alt 03-27-2012, 01:35   #89
Kullanıcı Adı
cartman
Alıntı:
dene bakalım halbuk tersi mevcut şuan yorumlarımdan rahatsız olan sensin

ben pkk kck hakındaki yorumlara rahatsız olduğumu hatırlamıyorum sana bir tavsiyem birde tavsiyem var

bir kendini fazla yorma iki üzeridenki kemoist torna izlerini eğele !
Sana cevap yazarken kendimi hic yormuyorum belirtmek isterim =))

Apoist zihniyetten kurtul tavsiyelerine uyucam ..
Alt 03-27-2012, 01:46   #90
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Sana cevap yazarken kendimi hic yormuyorum belirtmek isterim =))

Apoist zihniyetten kurtul tavsiyelerine uyucam ..

tamam kurtuldum bi an önce uyarsan büyük gelişme sağlamış olursun !

benim senin gibi way efendim nasıl pkk apo peşmerge gerilayı eleştiririn deme gibi bir heyezan ve heyecan içinde değilim olmadım ! ben kurtuldum tasiyelere bi an önce uymanı şiddetle ordunun şiddeti kadar bir büyüklükte öneriyorum !

ama şiddetin halka olmasın haaa

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)