03-26-2012, 01:22 | #81 | |
Alıntı:
4 sehid verdiğimiz haberde yorum yapmak yerine milliyetci devletci olanları hedef göstererek Pkk nın yaptıklarıyla Tsk da askerlik görevini yapanları eşit görerek neyi hedefliyorsun ? Madem samimisin orduyu devleti eleştireceksen biraz saygın olsunda bir başlık aç orada fikirlerini dök .. |
||
03-26-2012, 01:31 | #82 | |
Alıntı:
ben orduyu seviyom dedimde mi ? samimi sevgimde samimi değilim. açık samimyetle sevmiyorum diyorum ! bana orduluk yapmamış diyorum hudaverdinin dediği gibi onun yeri kışlaysa kışlalığını yapsın sevmekte zorunda değilim. ölen askerlere Allah rahmet etsin diyorum ne bekliyorsun taklamı atayım ! derdin nedir ? ordu ile alakası olmayan yerdede orduyu eleştirsem senin gibi biri çıkıp buası ile ne alakası var diyecek ayrıca ! yeri nerde gelirse orda yazarım ! kan üzerinden sömürü yapıpta bana yapılan baskıyı yapmacı sanaryo dersen bende sana bu cevabı veririm. ordunun benşm ordum omadığımı söylerim çünkü onlar için yapmacık vatandaşız vatandaş değil aynen senin zihniyetin gibi... kemo zihniyet |
||
03-26-2012, 01:43 | #83 | |
Alıntı:
Şehid olanlar için takla falan at diyen yok adam ol yeter..Ben istedigim yerde istediğim yorumu yazarım dersen bende her Pkk Kck haberinde seni elestiririm o zaman buna kendini alıştır.. Konu cartman tarafından (03-26-2012 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.. |
||
03-26-2012, 01:51 | #84 | |
Alıntı:
pkk kck da isteğin kadar eleştir eleştirecek yani varsa adam gibi eleştir papağan gibi alakası olmayan bağları kemo zihniyet ile söyleme ! sana konu vereyim eleştir sadece eleştirilere alışık değil o çok sevdiğin ordunun iskencelerine baskınların evlerimizi baştana başa kazıp ambarlarımızı bir birine katmasına da alışığız ! her sabah baskınlarınada ( sözde yeri kışla ) ala sana konu beni eleştir. buyur konular aşağıda benim kck pkk konusunda göcunacak yaram yok senin gibi ! konular aşağıdadır için erahlasın http://www.akpartiforum.com/erdogan-....html?t=161606 http://www.akpartiforum.com/pkk-3-gu....html?t=161629 http://www.akpartiforum.com/tuncelid....html?t=161631 |
||
03-26-2012, 02:02 | #85 | |
Alıntı:
Burda yorum yazmak seni rahatsızlatır devleti elestirirsin benden sonra .. kemo zihniyeti diyip duruyorsun tercih ederim apo zihniyetine =)) |
||
03-26-2012, 02:16 | #86 | |
Alıntı:
valla pkk ya yazılan hiç bir yorum beni rahatsız etmez benim ne kemo ne apo yaram var... ayrıca kemo zihniyet sana piroz olsun ! ben ikisinden de tercih yapmadım yapmam. bize silahla dayıtıldı tercih yapmadık senin sözlerinle mi tercih yapacam linkleri verdim rahatlayabilirsin ! |
||
03-26-2012, 02:23 | #87 | |
Alıntı:
Sana yanlış yapmışlar halbu ki silahsız daha kolay tercih yapardın silaha ne hacet =)) |
||
03-26-2012, 02:28 | #88 | |
Alıntı:
ben pkk kck hakındaki yorumlara rahatsız olduğumu hatırlamıyorum sana bir tavsiyem birde tavsiyem var bir kendini fazla yorma iki üzeridenki kemoist torna izlerini eğele ! |
||
03-27-2012, 01:35 | #89 | |
Alıntı:
Apoist zihniyetten kurtul tavsiyelerine uyucam .. |
||
03-27-2012, 01:46 | #90 | |
Alıntı:
tamam kurtuldum bi an önce uyarsan büyük gelişme sağlamış olursun ! benim senin gibi way efendim nasıl pkk apo peşmerge gerilayı eleştiririn deme gibi bir heyezan ve heyecan içinde değilim olmadım ! ben kurtuldum tasiyelere bi an önce uymanı şiddetle ordunun şiddeti kadar bir büyüklükte öneriyorum ! ama şiddetin halka olmasın haaa |
||
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|