AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-04-2012, 23:10   #21
Kullanıcı Adı
Ammar
Avrupi yasaların avrupi isteklerin ve avrupi yaşamın ( ahlağın ) Müslüman halka dayatılması piyonculuk değilde nedir ? kendilerinin yapamadığını bunlarla yapmamış mıdır ? daha nasıl piyonluk olsun piyonluğu kabule etmezseniz o zaman truva atı deriz. islam devlet ve toplumunu bozmadılar mı ?

bu yönde çalışmayan ve bunları yapmayanların aşağı indirilmesi darbelenmeleri vs... devlet politikası olduğunun göstergesidir bazı kendini bilmezlerin işi olduğunun değil !

sadece osmanlıyı konuşmuyoruz son 200 sene dedim ama asıl konumuz şuan ki ve geçmişteki türkiye !
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2012, 23:18   #22
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Avrupi yasaların avrupi isteklerin ve avrupi yaşamın ( ahlağın ) Müslüman halka dayatılması piyonculuk değilde nedir ? kendilerinin yapamadığını bunlarla yapmamış mıdır ? daha nasıl piyonluk olsun piyonluğu kabule etmezseniz o zaman truva atı deriz. islam devlet ve toplumunu bozmadılar mı ?

bu yönde çalışmayan ve bunları yapmayanların aşağı indirilmesi darbelenmeleri vs... devlet politikası olduğunun göstergesidir bazı kendini bilmezlerin işi olduğunun değil !

sadece osmanlıyı konuşmuyoruz son 200 sene dedim ama asıl konumuz şuan ki ve geçmişteki türkiye !

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hatalarını eleştirebilirsin; ama Hizbullah meselesi sebebiyle devletimize düşmanlık beslemen doğru olmaz. Senin devlet karşıtlığının temelinde Hizbullah meselesi olduğunu değerlendiriyorum. Ne dersin bu hususta?
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-04-2012, 23:21   #23
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Bunlar dedigin kimdir ?
Padisahmi, Pasalarmi, devletmi?...kim?

Islam devlet yapisini hangi padisah bozmustur?
Sultan Abdulazizmi?
Sultan Abdulhamidmi?
Sultan mehmed resadmi?
Sultan mehmed vahideddinmi?

Kim?

Osmanli devleti islam anayasasiyla yönetilmedimi sonuna kadar?
Veya halktan kime islami yasiyorsun diye baski yapildi?

Yapilan savaslar ezan, vatan ugruna yapilmadimi?

Yalnizca bir örnek....
Sultan Abdulhamidin siyonistlerin toprak istediginde verdigi cevap bile ne derece PIYON, TASERON olmadigini gösterir osmanlinin...

Bir batililasma süreci oldu.
Fakat sanki toptan anayasa avrupai yapilanmis gibi bir sey yoktur.
Avrupai dedigin,
devlet kadrolarinda bazi degisiklikler yapildi,
giyim kusamda reformlar uygulandi...ki bir sürü elestirilebilir faydasiz uygulamamarda vardir. Hatta askere pantolon giydirildiginde ulema padisahi bile tenkit etmistir...
Fakat bunlarin hicbiri bati piyonlugu degildir.
Yardakcilik hic degildir.
Öyle olsaydi batiya karsi en siddetli savaslari osmanli cökmeden hemen evvelinde yapmistir...onlari yapmazdi.

Dedvleti Aliyye ne piyondur nede yardakcidir.
Islamin son kalesidir...
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2012, 14:47   #24
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hatalarını eleştirebilirsin; ama Hizbullah meselesi sebebiyle devletimize düşmanlık beslemen doğru olmaz. Senin devlet karşıtlığının temelinde Hizbullah meselesi olduğunu değerlendiriyorum. Ne dersin bu hususta?
hiç alakası yok benim devletle değil devlet rejimiyle ( islama düşman ) sorunum var. Türkiyedeki her sorunun büyük kısmı bundan kaynaklıdır. Hizbullahla alakası hiç yok. hizbulah yokken de düşüncemiz buydu ! aksine hizbullah'a olan düşmanlık bundan kaynaklıdır. Laik kemalist rejim yerine islami rejim arzulaması ve istemesidir.

Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunlar dedigin kimdir ?
Padisahmi, Pasalarmi, devletmi?...kim?

Islam devlet yapisini hangi padisah bozmustur?
Sultan Abdulazizmi?
Sultan Abdulhamidmi?
Sultan mehmed resadmi?
Sultan mehmed vahideddinmi?

Kim?

Osmanli devleti islam anayasasiyla yönetilmedimi sonuna kadar?
Veya halktan kime islami yasiyorsun diye baski yapildi?

Yapilan savaslar ezan, vatan ugruna yapilmadimi?

Yalnizca bir örnek....
Sultan Abdulhamidin siyonistlerin toprak istediginde verdigi cevap bile ne derece PIYON, TASERON olmadigini gösterir osmanlinin...

Bir batililasma süreci oldu.
Fakat sanki toptan anayasa avrupai yapilanmis gibi bir sey yoktur.
Avrupai dedigin,
devlet kadrolarinda bazi degisiklikler yapildi,
giyim kusamda reformlar uygulandi...ki bir sürü elestirilebilir faydasiz uygulamamarda vardir. Hatta askere pantolon giydirildiginde ulema padisahi bile tenkit etmistir...
Fakat bunlarin hicbiri bati piyonlugu degildir.
Yardakcilik hic degildir.
Öyle olsaydi batiya karsi en siddetli savaslari osmanli cökmeden hemen evvelinde yapmistir...onlari yapmazdi.

Dedvleti Aliyye ne piyondur nede yardakcidir.
Islamin son kalesidir...

valla zamanım yok isim bakamam ve ben isimler üzerinden konuşmuyır ki isimler üzerinden konuşmuyorum... ben devletin politikası hedef amaç ve çalışmalarını söylüyorum. batılaşma harekeleri başlamış bir çok yasa kanun çıkarılmış giyim kuşam ve bir çok şey resmi olarak avrupi özenti ile gelişmiştir. buda aprupanın piyononu değil de kızıyorsun buna truva atlılığı veya atıdır. islam toplumunu şuaki güne kadar getirdi dahada gidiyor piyonluk daha ne olsun ! yani sıfr bana devletin rejmin suçu yok demek için fatih sultana veya daha öncesine kadar gidebilirsin. ben osmanlının son dönemlerini söyliyorum ki sen daha hepimiz biliyoruz ki osmnalının son dönemleri ve tc tarihi temiz değil ! avrupa özentisi avrupa hayranlığı ona benzeme ondan kanun alma uygulama bastırma vs... bunların hepsiin müslüman topluma dayatılması PİYONCULUK Pardon atçılıktır yapılacak birşey yok !
Alt 04-05-2012, 15:08   #25
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
"Osmanlı hükûmeti Avrupa ile hâmiledir; Avrupa gibi bir hükûmeti doğuracak. Avrupa da İslâmiyete hâmiledir; o da bir İslâm devleti doğuracak"

Yıllar öncesinde Bediüzzaman'ın söylemiş olduğu bir söz. Birinci şık bütün netliği ile ispat etmiştir. Bu şıkkın doğru çıkması gösteriyor ki, ikinci şık da doğru çıkacaktır.

Daha fazla söz ve kelam etmeye gerek yok.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2012, 16:29   #26
Kullanıcı Adı
El Emin
Konuyu 'dinime küfreden müslüman olsa'sözü özetliyor.

Doğru türkiye kısmen yanlış yapıyor müdahale konusunda haklı ve doğru ama kuzuyu kurda teslim ediyor.Abd'nin elinin değdiği hangi yer iflah oldu ki.Ama başkada çare göremiyorum.

İran bizim solcular gibi aynen.Moskova yolunu deva gören takiyyeci tutum..Sanki rusya emperyalist değil.Hatta Abd'den daha emperyalist bir ülkeden bahsediyoruz.Çok samimi ise bizim iranve irancılarımız neden çeçenistana hala mağduriyet yaşatan rusya ve türk müslümanları hala katleden çinle dostluk üzeri bir dostluk ilişkisi yaşıyor.İran'ın şiadan başka derdi yok.Esed zulmünü savunan zalim müslümanlarımız!
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2012, 21:06   #27
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben devletin politikası hedef amaç ve çalışmalarını söylüyorum. batılaşma harekeleri başlamış bir çok yasa kanun çıkarılmış giyim kuşam ve bir çok şey resmi olarak avrupi özenti ile gelişmiştir

Kardesim,
ben isterdimki yukardaki sorularimin bir tanesine olsun net bir cevap veresin. Son kez soruyorum...Osmanlinin devlet politikasi nedir?
Senin nezdinde hangi sebeplerden Osmanli yardakci hükümündedir.?
Osmanli devlet politikasi hangi batili ülkenin hesabina calistiriliyordu?
Piyon dediklerin kimdir.?

Siyonizme menfaat kapilarini kapatan ve abdestsiz evrak dahi imzalamayan Abdulhamid 'mi piyondur?
Masonlarin hesabini alt üst eden takva sahibi bir mümin olan, avrupa seyahatine bile abdest suyunu yaninda götüren sehit Abdulaziz hanmi piyondur?
Bir mazlum padisah olan, öldügünde yastiginin altindan parasizliktan alamadigi ilaclarin receteleri cikan Sultan Vahideddin hanmi piyondur?

Piyon ne demek bilirmisin sen?
Kendini satana,
baskalarinin cikari icin kisiligini, sahsiyetini, devletini , milletini satana piyon derler....

Bati taklitciligi adami piyon yapmaz.
Elestirebilirsin...hatalidir dersin....amma velakin ne piyon nede yardakci deme hakkina sahipsin.

Osmanli devleti son anina kadar Mecelle ile hükmedilmis islami bir devletti.
Kimsenin piyonu ve yardakcisi olmadigi icin osmanlinin altindaki sehpaya tekmeyi vurdular....

Ben senin ne demek istedigini anliyorumda,
ümit ederim sende benim ne demek istedigimi anlarsin...
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2012, 00:05   #28
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
BeldeiTAYYIBe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardesim,
ben isterdimki yukardaki sorularimin bir tanesine olsun net bir cevap veresin. Son kez soruyorum...Osmanlinin devlet politikasi nedir?
Senin nezdinde hangi sebeplerden Osmanli yardakci hükümündedir.?
Osmanli devlet politikasi hangi batili ülkenin hesabina calistiriliyordu?
Piyon dediklerin kimdir.?

Siyonizme menfaat kapilarini kapatan ve abdestsiz evrak dahi imzalamayan Abdulhamid 'mi piyondur?
Masonlarin hesabini alt üst eden takva sahibi bir mümin olan, avrupa seyahatine bile abdest suyunu yaninda götüren sehit Abdulaziz hanmi piyondur?
Bir mazlum padisah olan, öldügünde yastiginin altindan parasizliktan alamadigi ilaclarin receteleri cikan Sultan Vahideddin hanmi piyondur?

Piyon ne demek bilirmisin sen?
Kendini satana,
baskalarinin cikari icin kisiligini, sahsiyetini, devletini , milletini satana piyon derler....

Bati taklitciligi adami piyon yapmaz.
Elestirebilirsin...hatalidir dersin....amma velakin ne piyon nede yardakci deme hakkina sahipsin.

Osmanli devleti son anina kadar Mecelle ile hükmedilmis islami bir devletti.
Kimsenin piyonu ve yardakcisi olmadigi icin osmanlinin altindaki sehpaya tekmeyi vurdular....

Ben senin ne demek istedigini anliyorumda,
ümit ederim sende benim ne demek istedigimi anlarsin...

osmanlı demedim osmanlının son dönemleri dedim. sen şahıslara dayandırıp duruyorsun. sanki osmanlının sön döneleriden padişahın elinde birşey varmış gibi

ben son 200 yıl dedim halka avrupi hayatın dayatılması piyonculuktur gayet açıktır. kendilerinin yapmadığını yaptırdılar. ayrıca sen şahıslara takılmışsın ben sana türkiye avrupa hayranı ve onun taklitçisi diyorum tayip erdoğan demiyorum bunlar devlet politikası haline getirildiği için hükümetler çok şey değiştirmiyor ! piyonculuğa devam ediyor inş. anlatabildim.

şahısları konuşmuyor ok.
Alt 04-06-2012, 00:15   #29
Kullanıcı Adı
-Selsebil-

BAŞBAKAN ERDOĞAN: İRAN DÜRÜST DEĞİL

http://aktifhaber.com/basbakan-erdog...il-583008h.htm
-Selsebil- isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2012, 11:58   #30
Kullanıcı Adı
depare
Zalimce katledilen masum insanlara yardım etmeye çalışmak emperyalizmin taşeronluğu oluyorsa İran'ın Suriye tutumu da Firavun'un taşeronluğunu yapmakla eşdeğerdir

Siz zalimi desteklemeye devam edin bir gün ABD Suriye için barış ve demokrasi (!) getirmeye geldiğinde asıl o zaman emperyalizme nasıl taşeron olduğunuzu öğreneceksiniz
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)