![]() |
#111 | |
![]() Alıntı:
binlerce insan fevç fevç islamiyete giriyor, fevç fevç islamiyeti anlıyor.. fevç fevç Rabbimzii tanıyor... fevç fevç Efendimzi a.s.v. ı tanıyr, seviyor, hatta bizim duymadığımız aşkı duyuyor... bunları göremeyenler tabi nasıl anlıyacaklar bu hakikati sizde haklısınız... tavsiyem, bu fevçiyeti görmek için çaba sarfedin... Hristiyanı dini inancıyla neden bu kadar küçümsüyoruz hiç anlamam... onları hristiyanlıkla imtihan edende Rabbimiz, hamdolsun bizleri müslüman olarak yaşatan ve başka bir din ile imtihan etmeyende Rabbimzi... biz, hiç oğlu hiç olan bizler, yokken yokluk alemindeyken Rabbimzin inayetiyle varlık alemine sürülüyoruz... ve hadddimiz olmadan kendimizi üstün görüyor onları imtihanlarıyla başbaşa bırakma gafletine düşünüyoruz... Rabbim bizi affetsin... müslüman olarak yeryüzü halifeliğinin gerekliliğini gerçekleştirirken, metod olarak farklı bir metod seçti diye adına safsata diyen bizleri affetsin... |
||
![]() |
![]() |
#112 |
![]() Her işte her daim sonuca bakarım.
Getirisi olan her iş veya götürüsünden çok getirisi olan herşeyi desteklerim. Bugün diyalog kapsamında ben daha hristiyan olan görmedim. Ama diyalog adı altında yapılan konferans görüşmeler ve bu kapsamda açılan okullarla binlerce insanın gençlerin akın akın islamiyete girdğini mülahaza ediyoruz.Görüyoruz. Şimdi kimse kalkıp bana kötüleyemez varsa kötü sonucu gösterilsin. Amenna diyelim. |
|
![]() |
![]() |
#113 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#114 | |
![]() Alıntı:
Diyalog safsatasına aldanıyorsunuz.Tarihi bir imtihan sürecinden geçiyoruz.Sizler gavurlarla diyalog kurarken öte tarafta müslümnlara yapılanlara göz yummanız veya sesinizi çıkarmamanız onların cesaretlerini arttırmaktadır.Allah'a yemin ederim ki siz ve sizin gibi düşünenler geceleri kalkıp da teheccüd namazlarını kılmış olsanız bile o zulüm ve işkence gören müslümünların vebalinden kurtulamazsınız.,, Eli kolu kesilen veya kırılan gökten bombalar yağdırılan ve böylece paramparça olan müslümanların vebalini üzerinize bilmeden yükleniyorsunuz.Bu derin gafletten bir an önce uyanın artık!..Gavurların, müslümünlara karşı asla iyi niyetli olmadıklarını defalarca söylediğim ve ispat ettiğim halde sizler diyalogta illa ki ısrar etmeniz size zerre kadar sevap getirmediği gibi üzerinize Allah'ın gazabını çektiğinin şuurunda değilsiniz.Korkarım ki yakın gelecekte bu ülkenin müslümanları hem itikaden hem de kültürel olarak helak olmayacağımızdan nasıl emin olabilirsiniz ki?.Allah'tan korkun!.Zira Allah, zulümata ve tağuti sistemlere karşı mücadele etmeyenleri zelil ve rüsvay edecektir.Eğer sizde birazcık da olsa zerre kadar aklı selim olma şuuru varsa bu diyalogtan hemen vazgeçiniz.Herşeyi kendi nefsinize göre değil Kur'an'a göre, Kur'an penceresinden bakmanızı özellikle sizlerden istirham ediyorum. Son olarak size tek uyarı mahiyetinde bir söz söyleyeceğim.UNUTMAYINIZ Kİ SİZİN O İYİ NİYETİNİZİ GAYRİ MÜSLİMLER SUİSTİMAL EDİYORLAR.BUNLAR SİNSİ DÜŞMANDIRLAR.ONLARIN TEK AMACI İTİKADIMIZI BOZMAKTIR.BİR MÜSLÜMAN, HIRİSTİYAN OLMAK İSTEMEZ AMA İTİKADINI BOZARSA HIRİSTİYANDAN DA FARKI KALMAZ.ÖNEMLİ OLAN İTİKADIMIZIN BOZULMAMASIDIR.DİNLERARASI DİYALOG ASLINDA İTİKADI BOZMA PLANIDIR.AKLIN YOLU BİRDİR DERHAL BU DERİN GAFLETTEN UYANINIZ.BİZE DÜŞEN VAZİFE GAFİL MÜSLÜMANLARI UYARMAKTIR.GERİSİ SİZİN TERCİHİNİZDİR, VESSELAM Konu MEÇHUL ADAM tarafından (05-03-2012 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#115 | |
![]() Alıntı:
Hadi biz burdakiler cahiliz.... Ciddi anlamda ilim erbabinin tenkitleri mevcut... Elestiri derken, ancak iyi niyetli ve yapicilik namina yapilmissa bir anlam kazanir elbet...bu minvalden alimlerin elestirilerini dikkate almak yerine, sizi tenzih ederim, hatali olan noktalari körü körüne savunmak ne derece dogru bir sonuca ulastirabilirki bizi... Yasadigim ülke ve ortam olarak yillar yili gayrimüslimlerle diyalogun icindeyim. Diyaloga karsi olmak benim tabiatima aykiridir...fakat önceki yazilarimdada paylasmistim, diyalog nedir ve bizler diyalogdan ne anliyoruz ...ve kirmizi cizgilerimizi muhafaza noktasinda ne kadar hassasiz? |
||
![]() |
![]() |
#116 | ||||
![]() Alıntı:
Dikkat ederseniz sayın başbakanımız ve cumhurbaşkanımızı da onlar emellerine alet etmeye çalışıyorlar.İşte size acı bir gerçeği ortaya çıkarıyoruz.Ben hiçbir şeye taraftar değilim.Ancak Hakk'ı konuşurum.Kimse beni yanlış anlamasın ama bu gidişat hiçde iç açıcı değildir.Siyonistlerin oyununa geliyoruz.Bu gaftletten uyanın artık.Amacımız müslümanların itikadına halel gelmemesidir..Artık bu sinsi ve hain plan derhal bozulmalıdır.Fethullah Gülen hoca iyi niyetlidir ama gayri müslimler onun gibi düşünmemektedir.Fethullah Gülen Hoca aldatılmaktadır.Bu da en büyük kayıptır.Zamanla bizim ne kadar da haklı olduğumuzu anlayacaksınız.Allah rızası için biraz şuurlu olalım lütfen!.. Şimdi gelin hep beraber videoyu izleyelim...
|
|||||
![]() |
![]() |
#117 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Âl-i İmran Suresi 64. Ayet-i Kerime Meali |
|||
![]() |
![]() |
#118 |
![]() Merak etmeyin; kâfirler, dinde reformcular, mezhepsizler, bidatçiler bütün güçleriyle saldırmalarına rağmen Müslümanların genelinin itikatlarına zarar verememişlerdir ve zarar verememektedirler. İslam ümmetinin büyük çoğunluğu bidatlerden uzak olan ve İslam'ın doğru yolu olan Ehl-i Sünnet itikadındandır Allah'a şükürler olsun. |
|
![]() |
![]() |
#119 | ||||
![]() Alıntı:
Bu kiliseleri hedef göstererek bu insanları hedef göstererek ne yapmaya çalışıyorsunuz? Allah dileseydi hereksi Müslüman yapardı Böyle bir dert mi var? İman Allah'ın takdiridir,kişi İslam ile şereflenirse ne mutlu Amerikalı misyoner Gelmiş dinini anlatıyor Ne yapalım boğazını mı keselim Malatyada ki gibi? |
|||||
![]() |
![]() |
#120 |
![]() Allah, ümmetin çoğunluğunun itikadını küffarın, bidat fırkalarının ve mezhepsizlerinin saldırılarından korumaktadır şükürler olsun. Küffarın ve bidatçilerin saldırılarına karşı tedbirli olalım ve doğru itikat olan Ehl-i Sünnet Vel Cemaat itikadına sıkı sıkıya sarılalım ve daima İslam'ın doğru yolunda bulunmaya devam edelim inşaalllah.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir) | |
|
|