![]() |
#51 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
![]() Türk ve Kürt gençleri Ümmeti öğrenmesi gerekiyor okullarda Milliyetçilik propagandası artık bitmeli. Hepimiz Müslüman olarak yaşamayı öğrenmemiz lazım. Kavmiyetçilik Milliyetçilik Irkçılığa dur dememiz lazım. Ümmeti öğrenmemiz lazım! İslam'da milliyetçiliğin yeri yoktur!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
![]() vay kardeşime senmi düşündün bunları barayev abin mi öğretti aferim devam neyse bunu geçelim dedikleriniz olursa terör biter öylemi tüm pkk lılar bu yüzden dağda murat karayılan bunları istiyor yani bunlar olsa yarın gelcek tamam ben gidiyorum terör bitti olacak bumu yani
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() Pkk nın ardında da Etö cü Darbeciler ile MOSSAD var..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Kahrolsun TSK tabii. Kahrolsun TSK... Dış servise hizmet eden TSK Mensupları olduğu için bütün TSK Hain değil mi ?
Mensubu olduğunuz Cemaatin veya Tarikatın %100 Kapalı Çarşaflı bir üyesi içki içse, zina etse sonra ben sizin cemaatinize veya tarikatınıza olur olmadık şeyler desem hoşunuza gider mi ? ADAM GİBİ KONUŞUN ADAM OLUN.! Beğenmiyorsanız defolun gidin bu Ülkede yarın savaş çıksa senden önce Türk Silahlı Kuvvetleri ölmeye gidecek. Konuya döneyim ne adamlar var arkadaş... AK Parti iktidara gelmeden önce Ülkemizde Kürt-Türk sorunu diye bir şey yoktu... Terör vardı fakat insanlar sokakta , okulda Kürt'müş , Türk'müş , faşistmiş bilmem neymiş diye birbirine damga vurmazdı yani en azından halk bazında böyle bir ayrışma yoktu.. Bu olayları tırmandıran AK Parti'nin politikaları ve izlemiş olduğu rotasız siyasetidir.. Ne yaptığından bir haber oy almak uğruna saçma sapan yorumlarla halkın kafasını bulandıran birilerine gaz veren daha sonrada bıçak kemiğe dayandı şeklinde ayda yılda bir yapmış olduğu giderler ile kendi çapında halkın gazını aldığını zannetmektedir.. Bir çoğununkini almaktadırda.. İnsanlar artık şehit verdiğimizde Başbakan televizyona çıksada iki esse gürlese.diye bekliyorlar bu onları tatmin ediyor.. Basınımızda malesef aynı şekilde.. Hükümetin tekelinde olduğu için şehit sayımız 3 ü geçmediği sürece bu olay gündeme gelmiyor Ülkede her şey olağan şekilde devam ediyor.. Geçtiğimiz 2 hafta içinde aralıklarla şehit verdik hangi gazete bunu Anasayfasından yayınladı ?? Hep ara safalarda tırıvırı haberler.. Hükümetin üzerine giden bir basın yayın organı yok olsa bile hitap ettiği kitle 600-700 bin... Olayların arkasında bir şeyler olduğu kesin.. Teröre şu anda harcadığımız net miktar ne tam bilmiyorum fakat 1-2 Milyon dolara kurşun geçirmez kaleden karakollar yapılır.. 1000 tane karakol koyacaksın en sağlam önlemleri alacaksın sonra zırlamayacaksın olayın arkasında şu var bu var diye.. Şehit veriyoruz hemen başlıyorsunuz İsrail-Amerika bilmem ne bunlar hikaye kardeşim... Elinde Hukuki gücün var mı var.. Hesapta sızma subayları temizledin mi temizledin ? Eee o zaman.. Sınır birliklerine Profesyonel askerler yerleştirilemiyor mu ? Bu karakollara en üst düzey teknolojiyle donatılmış askeri malzemeler , silahlar konulamıyor mu ? Göz göre göre senelerdir evlatlarımız şehit oluyor buna rağmen ben atılmış somut bir adım göremiyorum.. Hala oy kaygısında siyasiler.. Görüşmeler bilmem neler.. Sözüm Mecliste bulunan kansızların partisi hariç her partiyedir.. Şike konusunda bile Mutabık kaldınız, Terör konusunda ortak bir tavır sergileyemiyormusunuz ? Tavizsiz bir şekilde bu olayı çözemiyormusunuz? İlla bir şeyler verilecek illa Kürdistan düşüncesi kafasında olan insanlardan oy alacaksınız... Hiç birisini samimi bulmuyorum.. Terörü çözmek isteyen adam çözer.. Eğer, Devletini, Milletini seviyorsa gerçekten seviyorsa çözer.. Çözümler basittir.. Demokrasi falan hikayesi okumasın kimse burada bizim Ülkemize bizim evlatlarımıza bir saldırı oluyor.. Ülkemize saldıran bir düşmana nasıl demokrasi uygulayacağız ? Mecliste ki , sokakta ki , dağda ki hepsi aynıdır benim gözümde hepsine aynı muamele yapılması gerekir.. Gerekir ki bu toprakların TÜRKİYE olduğu anlaşılsın.. Ben bir Türkiye Cumhuriyet'i vatandaşıyım benim bile terörü çözecek fikirlerim var o kadar MGK bakanlar, vekiler toplanıyor bir çözüm bir orta yol bulamıyorlar mı ?? Anayasa'ya şu Maddeleri koyduğumuzda ; - Sözde Barış ve Demokrasi Partisi kapatılsın, tüm mensupları terör örgütü sempatizanlığı , terör örgütüne yardım ve yataklık etmek , Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü sarsmaktan alt sınırı 50 olmak üzere yargılansın.. Giren bir daha çıkamasın. - Sokaklarda Polise ve Askerimize sözlü veya fiili saldırıda bulunanlar, , Türk Bayrağı yakanlar bölünmez bütünlüğe müdahelede bulunanlar yine yukarıda ki gibi ağır bir cezai yaptırımla karşılaşsın. ( Taksim'de Atatürk heykeline PKK çaputu bağlayan adama ne oldu ? ) - Kamu malına zarar veren , Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini zedeleyen her türlü eylemlere karışanlar yine ağır yaptırımlara maruz bırakılsın.. - Eylemler sırasında Polis ve Askerin tam yetkisi olsun, Polise Molotof kokteyli atan adama Polis mermi ile karşılık versin.. Bakın bakalım o zaman sokakta, mecliste terör oluyor mu ? Gerekirse hepsini temizleyeceksin.. Anayasa'yı yapan insanlar bunları düşünemiyor mu ? Sorarım size Mehmetçiğin bir tanesinin Canı Mecliste ki 500 bilmem kaç vekilden daha mı değersiz ? Bir ana ağlıyor.. Bir ananın yüreği yanıyor...! Siyasiler hala istikbal kaygısında.. Biraz Vatan'ına , Millet'ine bağlıysa gerekirse canını ortaya koyar bu olayı çözerler.. Tekrar Türk Milletinin başı sağolsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() PKK dinsiz satanist ve siyonist örgüttür ! bizat Yahudiler yani İsraililer tarafından kuruldu. Apo'nun biyografisini okursan Yahudi olduğunu öğrenirsin !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
![]() Pkk 1980 Askeri Darbesinde Apocu çeteden Partileşmeye yani pkk ya dönüşmüştür de niye Darbeciler bu pkk yı yok etmedilerde Doğudaki bir sürü Türk Solu ve Kürt Solu örgütleri silindir gibi ezdiler AMA PKK ya DOKUNMADILAR NEDEN ? ....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
![]() Alıntı:
Türk milleti değil ÜMMETİN BAŞI SAĞOLSUN |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
![]() Alıntı:
Milliyetçilik ile Irkçılık farklı kelimelerdir farklı kelimelerin farklı anlamları olur eğer ikisi aynı kapıya çıksaydı Sözlükte eş anlamlı olarak gözükürlerdi.. Türk Milliyetçiliği , Peygamber Efendimizin " Vatan sevgisi, imandandır " hadisini kendisine rota olarak belirlemiş ve bu yönde eylemler aksiyonlar gerçekleştirmiştir. " KANIMIZ AKSADA ZAFER İSLAM'IN OLACAKTIR " Diyen Milliyetçilere sen ırkçı diyemezsin. Tekbir getirerek sehpaya yürüyen Milliyetçiye sen Irkçı diyemessin ben Milletimi seviyorum , Milletiminde İslam ile birlikte yükselmesi için çabalıyorum... Bu zorunuza gidiyorsa gitsin.. Ve şunu unutma ki.. Pkk'ya mensup bir Müslümanda olabilir.. Gözümde zerre değeri yok.. Öyle Müslümanlık olur mu ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 11 Misafir) | |
|
|