![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Her devirde meyve veren agac taslanmisdir o yüzden bu tür mesnetsiz tenkidleri gayri ciddi buluyorum.. madem birseyi elestiriyorsun daha iyisini, daha güzelini, daha hayirlisini yapiyormusun önce onu tartismak gerekir ama laf olsun, torba dolsun diyerek elestirmek pekde etik olmasa gerek..
Nedense bu hizmeti karalamak icin harcadiklari enerjiyi islam dinine hizmete harcama gayretinde bulunmuyorlar kaldiki bunlar daha dün ayni yolda yürüdükleri insanlara bire iftira, karalama ve camur atmakdan geri kalmayan kisiler ve ayni kisiler binlerce insanin katili esedle görüsme gafletiinde bulunurken, tek dertleri hizmet olan insanlara agir ithamlarda bulunuyorlar.. olayi sarki, türkü boyutuna indirgeyecek kadar capsiz insanlardan bu davayi anlamalarini beklemiyorum sahsen.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() yorumlara baştan sona bir göz attımda kendilerine Nur Cemaatine mensup insanları karalama gibi bir misyon edinen insanların ağzı bozuk halleriyle ''Nurcu''-ya da sempatizan- insanların düzgün üslupları arasında dağlaaaaaaaaaaaaaaar kadar fark var.
hayır yani işin enteresan tarafı ne biliyor musunuz?bu antiNurcuların bu kadar pervasızca laflar savurmalarına rağmen ''Nurcu'' ların kalkıp onların doğrularına,inanışlarına hakaret etmeden cevap vermeleri.bu zaten kimin ne olduğunu ortaya apaçık koyuyor. Bence bırakın bu antiNurcular konuşsuuun...malum kervan yürümeye devam eder ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
Çünkü onların doğrularının ne kadar doğru olduğunu biz bilemeyiz, %1 ihtimalle bile olsa ben onların doğrularına onların bize karşı tutumları gibi bir tutum takınamam , Çünkü Rabbimden korkarım, 'senin ne haddine benim rızam için çabalayan insanları böyle yıkıcı aşalayıcı eleştirilerde bulunuyorsun ' demesinden korkarım... Lakin görüyorumki bazı insanlar tebliğ yapan başka insanları sırf kendi yöntemleriyle yapmadıkları için o kadar kati ve net bir şekilde, cehennem derekelerine yakıştırıyorlarki ben şahsen hayretler içinde kalıyorum bunlara... Rabbinden korkan azda olsa bu kesin hükümlerden kaçınır, Efendimiz a.s.v. 'ın 'kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz' hadisine kulak verir ve azda olsa çekinir! Konunun başında Üstadımızdan ne konularda ayrı düştüğümüz hususunda bir yazı paylaşılmış, Madem siz Onun yolundasınız ' İhlas risalesinde geçen hizmet insanlarının uyması gereken maddelerden biride - Hizmeti Kuraniyedeki kardeşlerinizi tenkit etmeyiniz- dir. Bari bize tavsiyelerinizle çelişmeyinde tesiri mümkün olsun.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Arkadaşlar yoruma gerek yok zaten bu MEÇHUL ADAM denilen arkadaş çok da meçhul değil.
Milli görüş militanı olduğunu sanan bir MİLKOM fanatiği. Bu insanların ortak özelliği HÜKÜMET ve GÜLEN düşmanı olmaları Her platformda bu yönde paylaşım yaparlar ve yapmaya da devam edecekler. Klasik sözleri ZİNA YASASI DOMUZ ETİ PAPA ZİYARETİ DİYALOG SAPIKLIĞI Başka da bir numaraları yoktur. Mehmet Şefket Eygi'ye gelince Yaşı hayli ilerlemiş bir İLİM CAHİLİ'dir Bakmayın her gün gazetede yazmasına Yazdığı yazıları okuyun Her gün aynı yazıyı yazdığını anlayacaksınız. İki dakika ilmi kelam ve sohbet edemez Hiç bir etkiliğe söyleşiye katılamaz. Nurculuk mesleği bir kesime ait değildir. İman davasına hizmet etmeyi meslek seçmek Nurculuğun en önemli vazifesidir. Siyaset yoluyla kendi dışındakileri BİZANS çocuğu Cehennem odunu ilan eden sapıtmış zihniyetlere inat insanlığın tümünü reddetmeden kucaklayabilmedir. Bu evrensel mesajı anlayamayıp insanları kendi yaşadıkları karanlık çukurlara davet edenler ise militan bir zümrenin fanatikleri olarak azınlığa ait bir güruh olarak kalmaktan öte iş yapamazlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
![]() Alıntı:
Sizler artık cihad şuurunundan sıyrılmış olup gavur aşıklısı olarak Allah'ın huzurunda hesap vereceksiniz.Bizler ise asla gerçek olarak yapılan tebliğ ve çalışmalara da karşı değiliz.Hatta destek bile oluruz.Lakin sizlerin yaptıkları boşa emek ve batıldır. AŞAĞIDA Kİ VİDEOYU SABIRLA İZLE VE HİZMETLERİNİZ KİME VE KİMLER İÇİN YAPILIRMIŞ GÖR VE İDRAK ET!. AKILSIZLIK ETME ALLAH'IN HUZURUNDA ÇETİN BİR HESAP VERECEKSİNİZ.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() adam dinler arası diyalogdan almış illimunateye götürmüş
![]() ''Kim Mü'min bir kardeşine ‘ey kâfir!’ derse, kâfirlik ikisinden birine döner'' hadisini yok sayıp kendine dönme ihtimalini kabul etmen demektir.Allah ıslah etsin. NOT:Nur'cu kardeşler illimunateye hizmet ediyomuşsunuz.sizin haberiniz yok ama meçhul adam her şeyi öğrenmiş.ona tabii olsak iyi olacak :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
EVET BEN MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜM.ZİRA ONUN İLKELERİ İSLAM'LA ÖRTÜŞMEKTEDİR.BU YÜZDEN ONLARI ÇOK SEVİYORUM.KESİNLİKLE BİR CEMAATE DÜŞMANLIK EDEMEYİZ.ANCAK BİZLER HATA VE KUSURLARINI ONLARIN YÜZLERİNE VURMAKTAYIZ.EFENDİCE ANLATTIKALARIMIZ ÇOK OLDU AMA BİZİ ANLAMADILAR İNATLARINA DEVAM ETTİLER.OTURUP DA TEFEKKÜR EDİP "ACABA BİZ SAHİDEN DOSDOĞRU YOL ÜZERİNDE MİYİZ, YOKSA YANLIŞLIKLARIMIZ NEREDEDİR DİYE KENDİLERİNİ SORGULAMAMIŞLARDIR.BU YÜZDEN ONLARLA ARAMIZDA POLEMİKLER OLUŞMAKTADIR.HİZMET, HAKKA(İSLAM'A) OLMAYACAKSA İSTEDİKLERİ KADAR ÇABALASINLAR, ZİRA ALLAH ONLARIN BU TÜM ÇABALARINI BOŞA ÇIKARACAKTIR. Dinlerarası diyalog imandan çıkmak demektir.Yani teslis inancı ile tevhid inancını birbirine çorba edip bu ümmete kakalanması nasıl iman davası olurmuş bunu izah edin!..Hem sonra sizler o gerçek Nur cemaatinden sıyrıldınız ve siyaset sahnesinde yerinizi aldınız. Nur cemaatinden bir kaç arkadaşlarla görüştüm "bizler dinlerarası diyaloğa şiddetle karşıyız bizi Fethullah Gülen cemaatiyle bir tutmayın bu diyalog meselesi Fethullah hocamızı da aştı diye itiraf etmiştir. Sizler, İslam'a hizmet değil adeta küfür ve şirk yolu olan dinlerarası diyaloğa hizmet ediyorsunuz.İslam'a hİzmet gerçekten böyle oluyorsa biz sizden özür dilememiz lazımdı.Oysa bütün tetkik ve incelemelerimizde görüyoruz ki gittiğiniz yol Gavurlara hizmet anlayışından başka bir yol değil imiş. Milli Görüşçüler gavurlarla kucaklaşmaz onlar ancak müslümanlarla kucaklaşırlar.Önce bizim misyonumuz : 1- AHLAK VE MANEVİYAT 2-D-8, D-60 DEV PROJELER 3- iSLAM ORTAK PAZARI 4- İSLAM SAVUNMA PAKTI, 5-İSLAM EKONOMİ İŞBİRLİĞİ, 6-YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE 7-LİDER ÜLKE TÜRKİYE 8-YENİ BİR DÜNYA PROJELERİNE HANGİLERİNİZ EL ATTILAR VEYA DESTEKLEDİLER?.BU SAYDIKLARIM PROJELERİMİZDE YIKICI BİR UNSUR VAR MI ?BUNLAR HEM İSLAM'I HEMDE MÜSLÜMANLARI YENİDEN DÜNYAYA HAKİM OLMASI VE DE BİRLEŞMESİ İÇİN YAPILANMAYA ÇALIŞILMIŞTIR 42 YILDIR BUNUN MÜCADELESİ VERİLMEKTEDİR..SİZLER SADECE DEVLETİN KADEMELERİNİ ELE GEÇİRİP ARPALIKLARDA DOLAŞAN GÜRUHLARDANSINIZ.SİZİN BU ÜMMETE FAYDANIZDAN ÇOK ZARARINIZ VAR.SİZLER İYİ NİYETLİ OLABİLİRSİNİZ.LAKİN GAVURLAR BİZE KARŞI HER ZAMAN ART NİYETLİ OLDUKLARI AŞİKARDIR.HER FIRSATTA MÜSLÜMANLARIN BİRBİRİNE DÜŞÜRÜLMESİ VE EZİLMESİ İÇİN TUZAKLAR HAZIRLARLAR.SİZLER BU TUZAKLARA ÇOK ÇABUK DÜŞTÜNÜZ.BİZ İSE SİZLERİ DEVAMLI UYARIYORUZ.LAİKİN SİZLER BU TUZAKLARDAN ÇIKMAK DA İSTEMİYORSUNUZ. SEVGİLİ ARKADAŞIM!.ARTIK BU GAFLET VE DELALET UYKULARINDAN UYANIN,İSLAM'A HİZMET EDEMİYORSUNUZ BARİ ÇEKİLİN ARADANDA BU MESELENİN ERBABINA MEYDANI BIRAKIN... SİYASETİMİZ TAĞUTİ SİSTEMLERE HİZMET DEĞİL HAKK'A HİZMETTİR.MİLLİ GÖRÜŞ SİYONİZMİ YOK ETMEK İÇİN KURULMUŞTUR.SİZLER İSE SİYONİZME HİZMET ETTTİĞİNİZİN FARKINDA DEĞİLSİNİZ.SİZLERLE ARAMIZDA Kİ FARKLAR BUNLARDIR.BU HALİNİZE ÇOK ACIYORUM.YAZIK EDİYORSUNUZ ŞU ÜLKEYE, ÇOK ZAMAN KAYBETTİRİYORSUNUZ.... Savaş ve çatışmalar, sömürü ve işkenceler, kavga ve soyso-psikolojik sıkıntılar birbirini takip ediyor. İnsanlık nereye, hangi hedefe gitmektedir? ... Zulüm ve sömürünün durması, çifte standart anlayışının sona ermesi için yukarıda ki saydıklarmızla sona erecektir. Tam bu noktada D-8'i hatırlamanın ve hatırlatmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Milli Görüş lideri Rahmetli Necmettin Erbakan tarafından uygulamaya sokulan proje 8 İslam ülkesi ile hayata geçirilmişti. Temel ilkeleri; 1-Savaş değil, barış. 2-Çatışma değil, diyalog. 3-Çifte standart değil, adalet. 4-Sömürü değil, adil düzen. 5-Baskı ve tahakküm değil, insan hakları hürriyet ve demokrasi olarak belirlenmişti. Konu MEÇHUL ADAM tarafından (12-10-2012 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
Ama sen imandasın Hem de Müslümanlara iftira atarak Yok ya Allah iyi ki bu insanlara daha fazla fırsat vermemiş 9 ayda ülkenin anasını ağlattılar Şükür ki fazla uzun iktidarda kalmadılar Şu sapık zihniyete baksana Hala UTANMADAN D8 diye çemkiriyorsunuz İran D8 üyesi değil mi Bir tane NATO üyesi göster bana Suriye katliamlarını destekleyen Sizin MÜSLÜMANLIĞINIZ bu işte İran yalakçılığı Esad yalakçılığı Cinayet ortaklığı Siz İRAN'ı da kucağınıza alın Suriye'de müslüman katletmeye devam edin Sebep olan yapan gibidir unutma İran ve Rusya Suriye katliamlarının rejime destek olarak devem etmesine katkı sağlıyor dolaylı yoldan katliamlara sebep oluyor aynı sizin gibi.. Haydi başka kapıya |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|