![]() |
#221 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
.. O arkadaşlarla biz istediğimiz için farklı olduğu için tartışmaya giriyoruz.... onları istesek dikkate de almayız.. onlarde çekip giderler.. Anlatabiliyormuyum ;) ;) ;) ;) |
|||
![]() |
#222 | ||
![]() Alıntı:
ha inanın çok düşünüyoruz ama bizlerde bazen yoğun olabiliyoruz. ve basit bir kadroya sahip değil Ak Parti Forum kadrosu. herkesi memnun edemeyiz bu mümkün değildir. ama doğru düşünen kişiye hep destek çıkarız. ama siyasi bir forum olduğundan dolayı bazı şeylerin olması doğal. biz Birlik ve Beraberlik adına burdayız. kaybetmek değil kazanmak isteriz. |
|||
![]() |
![]() |
#223 |
![]() Kötü cevap verirsek onlardan ne farkımız kalır ki? Onları düşüncesizce konuştukları için eleştirirken onların seviyesine düşmek bize yakışmaz bence ..
|
|
![]() |
![]() |
#224 | |
![]() Alıntı:
kendi içimizdeki, birbirimizle olan bağlantı sorunu çözülsün bi hayırlısıyla bu hal olunur inşa Allah ![]() |
||
![]() |
![]() |
#225 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#226 |
![]() [i][b]Bide şu öneriyi yapmak istiyorum yönetci arkadaşlara...
Eğer sitede bu kadar başlık yerine GENEL KONULAR, GÜNDEM, ÜNİVERSİTELİLER, TV-SİNEMA, SPOR gibi bölümler açsak ve toplam 12'ye yakın bölüm olsada buralara konuları açsak daha iyi olur ve site daha fazla istek görür.Yani siyaset için bi bölüm olsada bütün siyaseti orada tartışsak daha iyi... Ama sitenin içi ne kadar karmaşık olursa o kadar antipatik olur diye düşünüyorum ama yinede siz bilirsiniz... |
|
![]() |
#227 |
![]() Kadim baskan ayağa kalkıp alkışlanacak bir insansın...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#228 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#229 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#230 |
![]() yeter artık Forumda ondan bundan sikayet edip durmayın cevap isteyene cevap vermesini bilecek kadar kudretimiz var ALLAH a şükür...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
|
|