AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler/Gençlik Meydanı Ak Gençliğin saygılı ve seviyeli tartışma bölümü.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 11-16-2007, 23:59   #221
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart 6.Tartışma Konumuz : AKpartiforum // 16 Kasım Perşembe
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
ben açıkca soyleyeyim benim dinimi sevdiklerime hakaret içeren veya aşağılayan dalga geçen bir yorum yazan yabancı üye olursa azımı tutmam lafımıda sakınmam forumda ki arkadaşlarımız bilsinler laf soylemeye kalkan olursa cevabını veririm her zaman...

Alıntı:
TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Sitede muhalefet olması güzel çünkü tartışmak zevkli ama kalkıpta küfürbaz adamla konuşulmaz...Bi ara BBP li bi arkadaş vardı çok iyi niyetli dürüst bi arkadaştı.Onunla burada ne kadar tartıştık ama kemalist ayaklarına yatanlar öyle davranmıyolar...Dolayısıyla bende küfür ediyorum ve site kirleniyo...
Arkadaşlar neden bahsediyoruz... O gelen arkadaşlarla biz istediğimiz için tartışıyoruz onlarla tartışmak bizim elimizde isterse küfür etsin o onun terbiyesizliğini gösterir ne yani onada forumumuzda küfür etmemiz gerekmez.
.. O arkadaşlarla biz istediğimiz için farklı olduğu için tartışmaya giriyoruz.... onları istesek dikkate de almayız.. onlarde çekip giderler.. Anlatabiliyormuyum ;) ;) ;) ;)

Alt 11-16-2007, 23:59   #222
Kullanıcı Adı
yolcu44
Alıntı:
AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
..DolunAy_Kadim.. Nickli Üyeden Alıntı
yönetim kadromuz

Genel Başkan Abdullah Kaç

Forum Başkanı Esra ve Dolunay kadim.

evet şimdi yönetimle sorunu olan kişiler bizimle irtibata geçsin.

yetkili arkadaşlarımızla yönetimi karıştırmayalım bu arada.
DEGERLİ KARDEŞİM BURADA FORUMU KİMLER KARIŞTIRMAK İSTİYOR ONU BİLEMEM.YALNIZ DAHA DÜNE KADAR BU FORUMA TOZ KONDURMAYAN ARKADAŞLAR ŞİMDİ ÇAMUR AT İZİ KALSIN MİSALİ
SERZENİŞTE BULUNUYORLAR.HA DİYECEKSİN NEDEN BİZE SÖYLENMİYOR KİŞİNİN AĞZINDAN ONUDA OTURUP DÜŞÜNMEK LAZIM.
bizimle irtibata geçen kişiler bizi bilir buna inanıyorum ama amacı çamur atmak olan kişiler zaten elini çamura bulaştırmışlardır.
ha inanın çok düşünüyoruz ama bizlerde bazen yoğun olabiliyoruz. ve basit bir kadroya sahip değil Ak Parti Forum kadrosu. herkesi memnun edemeyiz bu mümkün değildir. ama doğru düşünen kişiye hep destek çıkarız. ama siyasi bir forum olduğundan dolayı bazı şeylerin olması doğal.
biz Birlik ve Beraberlik adına burdayız.
kaybetmek değil kazanmak isteriz.
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-17-2007, 00:01   #223
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Kötü cevap verirsek onlardan ne farkımız kalır ki? Onları düşüncesizce konuştukları için eleştirirken onların seviyesine düşmek bize yakışmaz bence ..
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-17-2007, 00:02   #224
Kullanıcı Adı
yolcu44
Alıntı:
kelebek Nickli Üyeden Alıntı
evet asıl yönetim burdayken önce şu foruma sayfa görüntülenemiyor olayını çözmakla başlayalkım bence!!!! hala giremeyen arkadaşlarımız var mesela.Bu sorun en büyük sorun lütfen bunu çözün önce!!!
bu sorun inceleme altında.
kendi içimizdeki, birbirimizle olan bağlantı sorunu çözülsün bi hayırlısıyla bu hal olunur inşa Allah
yolcu44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-17-2007, 00:03   #225
Kullanıcı Adı
bayonet
Alıntı:
ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Kötü cevap verirsek onlardan ne farkımız kalır ki? Onları düşüncesizce konuştukları için eleştirirken onların seviyesine düşmek bize yakışmaz bence ..
tamam artık bu konu kapansın grcekten birazda icraat görelim arkadaslar
bayonet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-17-2007, 00:03   #226
Kullanıcı Adı
TÜRK EVLADI
[i][b]Bide şu öneriyi yapmak istiyorum yönetci arkadaşlara...

Eğer sitede bu kadar başlık yerine GENEL KONULAR, GÜNDEM, ÜNİVERSİTELİLER, TV-SİNEMA, SPOR gibi bölümler açsak ve toplam 12'ye yakın bölüm olsada buralara konuları açsak daha iyi olur ve site daha fazla istek görür.Yani siyaset için bi bölüm olsada bütün siyaseti orada tartışsak daha iyi... Ama sitenin içi ne kadar karmaşık olursa o kadar antipatik olur diye düşünüyorum ama yinede siz bilirsiniz...

Alt 11-17-2007, 00:03   #227
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Kadim baskan ayağa kalkıp alkışlanacak bir insansın...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-17-2007, 00:04   #228
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Alıntı:
Alıntı:
evet asıl yönetim burdayken önce şu foruma sayfa görüntülenemiyor olayını çözmakla başlayalkım bence!!!! hala giremeyen arkadaşlarımız var mesela.Bu sorun en büyük sorun lütfen bunu çözün önce!!!
kendi içimizdeki, birbirimizle olan bağlantı sorunu çözülsün bi hayırlısıyla bu hal olunur inşa Allah
çok haklısın dolunay ilk önce kendi içimizdeki bağlantıları çözelim.
AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-17-2007, 00:04   #229
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
Alıntı:
İyi diyorsunuz da Başkanım ben her sabah foruma girerken bi 3-5 defa deniyorum yeniliyorum sayfayı Şuan gül seven giremiyor mesela siteye bunu ilk etapta halletmeniz gerekli deil mi?Başka siteler anında açılıyor!!!
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-17-2007, 00:05   #230
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
yeter artık Forumda ondan bundan sikayet edip durmayın cevap isteyene cevap vermesini bilecek kadar kudretimiz var ALLAH a şükür...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)