02-19-2008, 23:58 | #61 | ||
BENİ SEVİP AKP’YE OY VERİYORLAR ..bu gerçekmi?
Alıntı:
|
|||
02-20-2008, 00:02 | #62 | |||||
Alıntı:
Siyaset idare etme sanatı ise, DİN de siyaset vardır! Resulullah mekkeden yesribe hicret ettikden sonra bir anayasa tanzim etmemişmidir?Bir devlet kurmuştur.Resulullah hem bir devlet başkanı hemde peygamberdir. Din düzen demektir.İnsan düzen kuramaz.Düzene uyar! [/quote] Peygamber efendimizin yaşadığı dönemin üstünden 1400 küsür sene geçti. Dünya dengeleri değişti. Bazı şeyler farklılaştı. Sİyasetin içine durmadan her konuda dini sokarak, hem kendinizi hem de başkalarını günaha sokuyorsunuz vebal alıyorsunuz. Hocanıza ne söylesek hemen peygamber efendimizden örnekler veriyorsunuz. Her zaman diyorum; hocaya olan bağlılığınızın tehlikeli boyutlara ulaştı. Tövbe haşa peygamberlerle bir tutmaya başladınız. Geçen bir milli görüşçüye soruyorum: Hocanız bir kul değil mi? Evet. Hatası var mı?Yok. Hatasız kul olma sıfatı peygamberlere ve meleklere mahsus olduğunu biliyordum ben... |
||||||
02-20-2008, 00:03 | #63 |
arkadaş bu milli görüşçüler cahil ve kibirli olduklarını biliyordum (dinini gerçekten yaşayan insanlar hariç) ama bu kadar militanist olduklarını bilmiyordum yaw
|
|
02-20-2008, 00:04 | #64 | |
Alıntı:
|
||
02-20-2008, 00:05 | #65 |
sizde peygamber efendimiz gibi müslümanlar ve Allah rızası için devlet yönetmeye çalışsanız tamam bizde destekleyelim ama bi geldiniz 28 şubatıda berbarnizde getirdiniz. müslüman başı örtülü devlet memuru hanımları evlerinden ekmek bile almak için dışarı çıkamaz oldular. kuran kursları basıldı çoğu kapatıldı. türban tabiri lügata girdi. müslümanlar gerici yobaz irticacı olarak tanındı hem ülke hem müslümanlar SİZİN yüzünüzden itibar kaybetti.
|
|
02-20-2008, 00:06 | #66 | |
Alıntı:
|
||
02-20-2008, 00:06 | #67 |
250.000 şehit verdiğimiz dönemin üstünden tam 93 sene geçti. Dünya değişti. Artık farklı dinlere mensup insanlar bir arada yaşamaya başladı. Bugün Almanya' da İSlami usüllere göre helal damgalı ürünler satılıyor. Adam senin dinini yaşamana saygı duyuyor. Sen müslüman bir ülkede yaşadığın için herşey güllük gülistanlık. Onların inandıkları dinin hak olmadığını son ve tek dinin islam olduğunu biz de biliyoruz. Yalnız adamlar öyle inanıyorlar yapacak birşey yok. Onların gözündede senin inandıkların boş. Hep kendi tarafınızdan bakıyorsunuz olaylara. Hep bana hep bana diyorsunuz. Vermeden alamazsınız...
[/quote] dünya değişmiş olması bişey ifade etmemeli çünkü din statiktir ve asla değişmez ve bizler aynı dine inanıyorsak onun gereğine göre yaşamak zorundayız İran İslam Devrimin 28. yılını doldurdu bizler hala yerimizde sayıyoruz. herkes görevini yapıyo ama müslümanlara gelince buna izin verilmiyo bir karikatür var rahip ve rahibe nin arkası dönük bir yetkili görüyo ve -irtica irtica diye bağıyor akabinde yüzlerini görünce ise hoşgeldniz diyor işte bu kadar daha ne denir ki yazmaya ne gerek |
|
02-20-2008, 00:08 | #68 | ||
Alıntı:
|
|||
02-20-2008, 00:08 | #69 | ||
Alıntı:
|
|||
02-20-2008, 00:11 | #70 | |
Alıntı:
[/quote] senin milli görüşün bu kadar işte iran islam devriminden sanane iran islam devrimi değil şii devrimi yaptı. şiilikte islamdan ayrılmış sapık bir fırkadır. siz bu yüzden fitneci ve cahilsiniz. daha şiilikle islamiyeti birbirinden ayıramıyorsunuz. türkiye gibi yaklaşık 1000 yıldır ehli sünnet olarak yaşamış yönetilmiş bir ülkeyi şiilikle yönetmeye çalışıyorsunuz. geldiğinizdede bunu yapmaya çalıştınız hem müslümanlardan hem devletten tepki aldınız ama acısını müslümanlar çekti. bu arada şah ismaili nasıl bilirdiniz |
||
Konuyu Toplam 19 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) | |
|
|